Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
ZUZKA, Máťa & Adámek | 23621 |
5.4.2005 9:25:43
|
Monika+Anetka 20.10.2004 |
• |
4.4.2005 22:05:41
Tak to gratuluji k prvním krůčkům. Je to s nimi hrozná švanda a za pár let budeš ráda když chvilku posedí :o)) . Jak jste oslavovali narozeniny? Neteř se jmenuje Michalka. Ta už taky začíná chodit a kočár taky není její oblíbený.
My ted strašně špatně spíme v noci. Málá se budí každou chvíli a brečí. Nevím jestli je to tím, že má rýmu, nebo zuby, nebo bříško. Když je u mě v posteli tak se sice na chvíli zklidní, ale ze spaní zase kvílí. Abych ji uklidnila dám ji trošku napít z prsa ale zase mám bradavky děsně zrasované, takže trpím tak i tak. |
3.4.2005 11:21:37
Moni,
ikonky jsi si určitě všimla, tak to je naše slečna jednoroční, narozeninová. Velký pokrok nás potkal na Neděli velikonoční, kdy Martinka udělala své první tři krůčky. Je to hrozná legrace, protože si samozřejmě není jistá a různě balancuje. Vypadá jako opilá, ale snaží se. Nicméně, když potřebuje někam, vezme to po čtyřech, to je rychlejší a bezpečnější. V kočáře už nechce moc být. Prosím, připoměň mi jméno tvé neteřinky, nechci se vyptávat švagrovky, třeba by jí to mrzelo, že to nevím. Přeji hezkou neděli, my odpoledne jedeme ke tchánovcům do Hnanic. |
• |
2.4.2005 22:56:21
Zuzi, já tam sice byla, ale to jsem nevěděla, že tam jsi. To až švagrová mi řekla, že tě tam viděla. Jenže už jsem se tam nedostala. Taky bych tě ráda poznala. Třeba to výjde příště. Já bývám ve městě podle manželovy potřeby a nikdy nevím dopředu který den to bude. A co Máťa? Jaké dělá pokroky?
|
1.4.2005 22:47:16
Mini,
jakpakto, že víš, že jsem byla ve čtvrtek v lékárně? Ty jsi tam snad byla taky, obsluhovala jsem Tě? Vzhledem k pokrokovosti zdravotnických oborů jsem se obávala příchodu až po dvou mateřských, a tak chodím oprašovat na dvě odpoledne v týdnu. Pokud tam zase příště namíříš a já tam budu, měly by to být čtvrtky, tak se mi přihlaš, ráda Tě poznám osobně, pokud chceš. Hezké jaro, Zuzka |
• |
1.4.2005 20:09:33
Také se přidávám k přání krásného jara. My s kyčlemi neměli prakticky žádné problémy. Při první prohlídce nám řekli ještě 1 plenu, ale při druhé už nic.
Ludvinko: vstávání po 3 hodinách je bááječnéé. Já vstávala po 1-1,5h a i přes den jsem takhle kojila, takže mi ted dr. doporučil dávat 1x denně večer nutrilon mlíko. Potom kojím až za 3-4h. Zuzi, jakpakto, že jsi byla ve čtvrtek v lékárně? :o))) Aetka dělá pokroky, už si strká nohy do pusy a když ji mám svlečenou tak v leže na bříšku se otáčí za hračkami, takže pak se dokáže otočit o 360 stupnů. Zatím neleze, ale začíná zvedat zadeček, tak myslím, že to nebude dlouho trvat. |
30.3.2005 22:57:57
Ludvinko,
s těmi kyčlemi to bylo tak, že postavení bylo dobré, ale jadérka nebyla vyvinutá. Dělala jsem si ale starosti, protože z manželovy strany mělyi problémy a jeho bratr chodil dokonce s nějakými speciálně vystuženými kalhotkami. Ta představa mě děsila, ale naštěstí jsme OK. |
RomanaVint | 24329 |
30.3.2005 18:09:59
Ahoj Zuzko a Máťo,
do poradny chodíme k paní doktorce Letákové. To muselo být opravdu stresující s těmi kyčlemi, já jsem šťastná, že malá je zdravá a nejsou žádné problémy. Taky přeju krásné jarní dny!!!!! |
27.3.2005 21:42:23
Ahoj Ludvinko a Kačenko,
jsem moc ráda, že jste se ozvaly. Dost často si na vás vzpomenu a říkám si, že máte asi zatím kolotoč a málo času na zábavu. Ráda slyším, že jste v pořádku. Naše martinka měla kyčle dobré až na 1/2 roce a bylo to docela stresující. Přes léto 2 plíny. Jsou vám už 2 měsíce, to to utíká!!! Ke komu chodíte do poradny? Holčiny, přeji vám hezké jaro a zase se někdy ukažte. |
RomanaVint | 24329 |
25.3.2005 19:44:12
Ahojky,
máme se skvěle, ted když už je venku hezky, tak jsme pořád venku s kočárkem. Jen ty noci se pořád moc nelepší, malá spí po třech hodinách a ráno je od pěti, šesti hodin vzhůru a vyžaduje si mou plnou společnost, ale ono je to asi normální. Chodím spát s ní tak kolem osmé večer, ale ráno jsem stejně vyřízená.... Jinak malá krásně přibírá, máme za sebou první poradnu a UZ kyčlí a vše v pořádku. Jen nás trápí pořád rýmička, tek 2x denně odsáváme plný nosík. Zdravím všechny na Turnovsku, zase se ozveme, pa. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.