| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Turnovsko

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 227  [Dalších 147 >>]
monikahor 38157
25.9.2006 12:41:41
S bydlením tě zklamu, já ted už v Turnově jen pracuji, bydlím v Jenišovicích (směr Jablonec), ale dřív jsem bydlela na Výšince.

Švagrová je z Liberce a porodnici si tam vcelku chválila.

Petkaa: Takže kolik máš vlastně dětiček? Počítám správně že 2 + 1 na cestě?
Petkaa a Barborka 32889
22.9.2006 9:13:33
ahojky,

zrovna jsem si dneska všimla že je tu další příspěvek.

Tak jelikož jsem dojížděla k doktorovi 50km,tak jsem se nakonec rozhodla že porodím opět v Liberci což je 28km.Teď už tam jedím na pravidelné kontroly jednou týdne a na monitor a jsem naprosto spokojená a hlavně klidná,protože jsem a budu v prostředí které znám.

Tak to je fajn že máš 23m holčičku.Já už mám holku skoro 5letou a pak mám ještě syna.

A kdepak tady bydlíš v Turnově?
třeba jsme sousedky :-))))
monikahor 38157
16.9.2006 11:47:56
Ahoj, dlouho jsem už na téhle diskuzi nebyla, protože to tu moc nežilo. Koukám, že přybyly další tváře.

Výběr gynekologa je dost těžký a to hlavně kvůli porodu v Turnově. Na porodnici vládne přimář Mikl a ten nemá příliš rád ostatní gynekology, kteří nejsou s ním a dokáže to dát najevo.

Myslím, že co žena, to jiný názor na doktora.

AlčaK, prosím, píšeš, že Landr nikdy, můžeš mi napsat proč? Já k němu chodím a zatím problémy nemám, tak mě spíš zajímá na co si dát pozor - nebo jak to napsat.

Těhulka nejsem, ale mám 23m holčinu. Ve středu 20.9. jdeme po prázdninách opět s malou do bazénu a už se moc těším.

Holky těhulky, už víte jak se budou děti jmenovat? A také už pohlaví? Chtěly jste to vědět?

Pa pa, a doufám, že se to tu trochu rozjede.
Petkaa a Barborka 32889
7.7.2006 11:27:57
Ahojky Adamčo,
to nevadí vůbec že nejsi už ve 28tt.Popravdě taky bych momentálně brala míň,vzhledem k těm vedrům.A kdepak bydlíš tady v Turnově? Já Na Vrchhůře,nebo jak se to tu vlastně přesně jmenuje.Kdybys měla zájem tak se můžem domluvit a třeba se sejít v týdnu na kafčo někde v cukrárně s dětma,já mám holčičku 4letou a kluka už trochu většího,ale ten je u našich na prázdinách.Jinak mi je 27 a moc ráda tu poznám další mamču.
Lednovka07 36075
7.7.2006 11:08:13
Pettko, jsem taky z Turnova, ale nejsem v 28tt, ale teprve ve 12tt. Kdybys přesto chtěla komunikovat, nijak se tomu nebráním, ba budu ráda.
já jsem těhu podruhé, už jednu dvouletou dcerku mám.
Přeji ti pohodové těhu a na dočtenou! Zuzka
Petkaa a Barborka 32889
5.7.2006 11:23:38
Ahojky všem,
chtěla jsem se zeptat jestli v Turnově,kde teď žiji je nějaká těhotná maminka,která je zhruba stejně ve 28tt.Žiju tu chvilku a vzhledem k tomu že jsem byla na mateřské s dcerkou tak tu moc lidí zatím neznám a těhulku už vůbec ne.Kdyžtak ať mi napíše mailík,ať se můžem seznámit. :-))

Potom jsem se chtěla zeptat,jestli někdo máte zkušenosti s Turnovskou porodnicí,dvakrát jsem už rodila v Liberci a byla jsem vždy spokojená.Ale teď co bydlím tady přemýšlím o Turnovské porodnici,jen mám obavy z toho ,že jsem se dočetla na netu že pokuď nechodíte ke gynekologovy který je odsuď.Pak prý moc příjemný nejsou.Nevíte někdo něco o tom? Děkuji
lampetra 25845
29.6.2006 21:38:45
Já teď mám čerstvou dobrou zkušenost s ¨dr. Gazdou v Tanvaldě. Ordinuje každý den, nečeká se dlouho (po létech v JIlemnici to dokážu ocenit, tam to bylo pokaždé na půl dne....) a jeho přístup je příjemný, přednášky by vás asi nečekaly, je věřící (?praktikující karolík?), takže to bere trošku jinak. Chtěla jsem k němu chodit už v Jilemnici, ale tam nikoho nebere, má beznadějně plno.
Katka
  • 
29.6.2006 8:39:37
ahoj Álo,
díky za radu. Pro mě není vůbec problém dojíždět třeba do Liberce. V Turnově jsem dvakrát rodila a taky si tam pár týdnů v těhotenství poležela. Nic moc. Teď jsem evidovaná u dr. Miklové, která má ordinaci v Železném Brodě, ale z jejího přístupu nejsem vůbec nadšená. Tak bych to chtěla změnit. Dnes jedu do Brodu na první kontrolu, tak jim dám ještě šanci:-), ale pokud nebudu spokojená, tak ráda využiju tvůj tip.
díky Katka
AlčaK 27997
28.6.2006 20:29:54
Ahoj Katko,
pocházím z Turnova, tak vím, že tam moc velký výběr gynekologů není. Chodila jsem k Landrovi (nikdy více), mám drobné zkušnosti s Miklem (moc spokojená jsem nebyla), Talou (ten je docela fajn), několik let jsem chodila k Nožičkovi (s ním jsem byla moc spokojená, ale pak jsem se přestěhovala do Liberce a on myslím už taky ordinuje někde v Lomnici).
Tady v Liberci jsem na doporučení kolegyň z práce začala chodil k MUDr. Šrámkovi, ordinuje ve Vesci, tak bys to i měla z Turnova po cestě:-))))
Alča
Katka
  • 
28.6.2006 10:43:00
Ahoj,
jsem z Turnova a potřebovala bych od vás poradit. Jsem na začátku třetího těhotenství a hledám dobrého gynekologa, ke kterému bych chodila. Nějak se mi moc nechce na gyndu do turnovské nemocnice. Nevíte někdo o nějakém profesionálovi v okolí (nemusí být přímo v turnově, ale třeba i v Liberci, Semilech atd.), který by měl zároveň taky pochopení a nezačal mi hned dělat přednášku o nezodpovědných ženských (obě předchozí děti se narodily císařem a tohle těhotenství tak taky 100% skončí). Předem moc díky. katka
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 227  [Dalších 147 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.