Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
monikahor | 38157 |
10.5.2006 21:49:27
Petře díky za vysvětlení :o))
Heidi a tobě opravdu neporadím, ale určitě nezoufej, vše bude zase prima a příště to už na 100% vyjde. Držím palečky :oDDDD |
petr |
• |
21.3.2006 17:00:08
Zamlklé těhotenství - dojde k početí, plodové vejce se zprvu usadí v děloze, později dojde k odumření těhotenství, které se dál nevyvíjí, ale neprojeví se hned navenek potratem.
Obvykle se řeší vyprázdněním dělohy v krátkodobé celkové narkóze p. |
monikahor | 38157 |
15.3.2006 12:57:16
Ahoj, můžeš mi prosím prozradit, co je to zamlklé těhotenství? Nikdy jsem se s takovým termínem nesetkala :o((
|
heidi | 41236 |
21.2.2006 16:52:23
Ahojky všichni. Před dvěma týdny jsem prodělala revizi z dúvodu zamlklého těhotenství. Nějak se z toho nemůžu vzpamatovat. Poraďte mi jak se s tím mám vyrovnat. Díky pa pa pa
|
Monika a Anet 20.10.04 |
• |
28.9.2005 16:03:27
Musím se pochlubit, je to asi týden co se Anet sama rozchodila. Ted už doma lítá jak drak, ale venku si je ještě nejistá, každý den ovšem dělá pokroky. Taky zase chodíme na plavání a už je to veselejší, protože už si víc všímá věcí, akorát nám dělá největší problém ta spousta hraček, protože si Anet (jakožto narozená ve Vahách) nemůže rozmyslet kterou z nich chce.
|
Monika a Anet 20.10.04 |
• |
8.9.2005 13:18:15
Ani jsem si neuvědomila, že vás čeká dovolená, vím, že jsme se o tom někdy najaře bavili, ale nějak mi to uniklo.
Vidím, že jste vše zvládli v pohodě. Určitě ted máš v hlavě spousty nových zážitků s Martinkou :o)) My máme stále jen 2 dolní zuby, ale dnes se mi podařil úžasný kousek. Natáčela jsem Anetku kamerou (jak si hraje atd.) a ona se najednou pustila a ŠLA sama ke mě, začala jsem couvat a ona, než spadla, ušla asi 5 metrů !!! Jsem z toho nadšená, už dlouho chodíme za 1 ruku, občas se zapomněla a udělala tak 2-3 kroky, ale tohle byl tedy výkon. |
ZUZKA, Máťa & Adámek | 23621 |
1.9.2005 15:46:57
Včera ve 3:15 jsme se vrátili z 8-denní dovolené v Chorvatsku na ostrově Cres.
Počasí sice nebylo stálé a ideální, ale na druhou stranu na pobyt s děckem nebylo k zahození. Koupali jsme se, podnikali výlety a procházky a užívali si to na max. Cesta byla naprosto v pohodě z hlediska hustoty dopravy i pohody uvnitř auta, takže včetně přestávek jsme tam za 15 hodin byli. Cesta trajektem trvala 1/2 hodiny a byla to pro martinku taky velká atrakce. Jak jsem z toho měla strach, tak to bylo v pohodě. Martinka spala s námi, režimově pokračovala jako u nás doma, vyrostly jí 2 stoličky, naučila se lézt po výšinách, takže deska stolu už není žádná překážka! Kamarádila se se spoustou dětí, byli to Češi, ale i Chorvati, Němci, ... bylo jí to jedno, vždy se dohodli! Myslela jsem si, že opustíme dudlík a nočník se stane větším kamarádem, ale to se nezdařilo. Neva, snad někdy jindy. |
Monika+Anetka 20.10.2004 |
• |
30.7.2005 15:41:29
Zuzi, na zemi s tebou natrénují, že se musíš těsně před výskokem prostě na toho svého pilota pověsit - pokrčit kolena k zadečku - a prostě na něm viset, takže on je ten který udělá ten první krok. Navíc já měla i kameramana, takže ten mi zase řekl, že až budu stát v těch otevřených dveřích, že na něj mám zamávat. Takže jsem to udělala a najednou hop a už jsme letěli - byl to takový fofr, že jsem se ani nestihla bát nebo se nějak zdráhat. Proto mě ten tandem oslovil, kdybych měla skákat sama tak nevím nevím jestli bych vyskočila :o))
|
ZUZKA, Máťa & Adámek | 23621 |
27.7.2005 21:59:45
Co k tomu dodat? Že to bylo asi opravdu super. Jenom mám jednu otázku, z toho letadla jsi skočila sama, nebo do vás někdo strčil? Jábych asi ten krok neudělala.
|
Monika+Anetka 20.10.2004 |
• |
17.7.2005 21:08:05
ahojky, musím se hned podělit o zážitky z dnešního dne. Za porod jsem od manži dostala seskok padákem a teprve dnes jsem to zrealizovala. Jeli jsme kvůli tomu až k Příbrami, ale stálo to za to. Ze 4 km jsme vyskočili a letěli 2,5 km volným pádem, pak jsme otevřeli padák a zbytek doplachtili až na zem. Fakt super. mám z toho video i fotky, no nádhera všem vřele doporučuji :o))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.