Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
KoproFka | 76193 |
5.4.2013 15:36:42
4x??? To jde???
Tyjo! |
KoproFka | 76193 |
5.4.2013 15:36:09
tak sprostá tedy zatím nejsem, tak jsem v klidu
|
KoproFka | 76193 |
5.4.2013 15:34:10
Tak prý nerodím, konstatoval normální těhu nález, čípek na těsný 1cm... hlavička není v pánvi ani náhodou, prý teoreticky můžu porodit klidně zítra, nebo taky až za týden...
Šoufl je mi furt, podbřišek mě taky pořád pobolívá a záda jakbysmet... Tak jsem aspoň upekla kuře s nádivkou a udělala tiramisu, kdyby se to náhodou rozjelo, ať mám dobrej pocit, že chlapíci doma nestrádají |
borovice + 5 | 35110 |
5.4.2013 15:18:37
poprvé jsem měla jenom kontrakce, které zesílily v teplé vodě a pak mě 4x praskla voda.
|
Hannah+Onďa+Vašík | 120035 |
5.4.2013 14:20:42
Teeeda, to vypadá že píšu pod jiným nickem, včetně včerejší kontroly a všeho ostatního:)S dr sem se loučila slovy - příští týden už vás nechci vidět:)
Ale k tomu všemu mám nesmírně pokojnou náladu, to sou kombinace |
M a 1 | (IP adresa: 94.229.94.10) |
• |
5.4.2013 13:41:00
To víš, já si to užívala a mohla bych to přirovnat k nějakému "orgasmickémku porodu", mám strašně pěkné zážitky i přes tu mega bolest :) a jsem na sebe náležitě pyšná a spokojená, i synek je mnohem pohodovější dítě než prvorozená dcera.
Podle mě pokud ti je šoufl, tak do pár dnů by to mohlo být. A to zvracení....no asi jsem nebyla první, protože sestřička byla pohotová :))) |
Deja | 55071 |
5.4.2013 13:17:33
Já to nepoznám jinak než že praskne voda - vždy jako když ruchne bazén. Stalo se mi to třikrát . Takže do porodnice jezdím s plínkou a ručníkem (vložky nestačí).
A na tom načasování porodu něco bude - manžel nepracuje v místě bydliště - první dítě se narodilo, když byl zrovna doma, u druhého jsem řešila, kdo pohlídá staršího - měla krizové plány jako uklizečky v nemocnici a tak . Do porodnice jsem odjela po obědě u tchánovců (manžel opět přítomen), kdy malý po obědě spinkal. U nejmladší jsem měla těhu cukrovku na inzulínu a vypsaný papír s nástupem do porodnice v den TP. Večer jsme s chlapem rozjímali, že se nám do doho nuceného nástupu a vyvolávání vůbec nechce... Kolem půl druhé jsem se vzbudila s takovým divným pocitem a nechtělo se mi spát, tak jsem si dala vanu a zapla TV (dávali Zlatíčka) v půl třetí to nahlas luplo a začalo kapat, a než jsem se odhodlala zda budit muže či ne, teklo se mne jak z kohoutku - o půl šesté byla malinká venku . Takže já bez tekoucího vody prostě nerodím . |
zmrzlina | 126056 |
5.4.2013 12:03:06
tak jak to dopadlo? Rodíš?
Držím palce!! |
.ganesha. | 83982 |
5.4.2013 11:17:45
Sprostá jsem začala být cca 10min. poté, co mě poprvé píchlo. A to proto, že to začalo ale STRAŠNĚ bolet a celý dvě hodiny ani na chvilku nepřestalo.
Když porovnám oba porody, první 8mi hodinový a druhý 2hodinový, stopro vede ten první, byl takový mnohem víc v pohodě, mohla jsem se aspoň nadechnout. Ten druhý byl takový mazec, že jsem nemohla ani dýchat a dost jsem panikařila. |
.ganesha. | 83982 |
5.4.2013 11:15:57
Já začala být sprostá.
U druhého ráno nic, byla jsem nakoupit, nic nenasvědčovalo tomu, že rodím (vlastně u žádného porodu jsem to nevěděla, oba byly dřív - 33+4 a 37+4), jen mě píchlo v podbřišku. A od toho prvního píchnutí do položení mimina na moje břicho uběhly přesně dvě hodiny. Byl to úlet. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.