| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Děti v nemocnici

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4057  [Dalších 3987 >>]
Monty 129940
22.3.2017 15:25:31
"...i jen pohled na letadlo mě děsí při představě, že bych v něm měla snad být. Když letěl syn, byla jsem hrůzou paralyzovaná a do poslední chvíle jsem se musela strašně ovládat, abych ho vůbec nechala letět. ... U pavouků mě děsí jen pohled na něj"

Slupko,
to ti fakt přijde STEJNÝ?
Slupka 133444
22.3.2017 15:23:57
Monty, "Prostě to nedělám, protože jsem to vyhodnotila jako riskantní."

no, však přesně takhle to má jentakj.
Monty 129940
22.3.2017 15:21:35
Slupko,
já o voze, ty o koze. ~;)
Mne to neděsí, neparalyzuje, nemusím kvůli tomu brát prášky na spaní.
Prostě to nedělám, protože jsem to vyhodnotila jako riskantní.
Dokud jsem řídila, tak s brýlemi, samozřejmě.
Slupka 133444
22.3.2017 15:21:21
To je strašný. Ten zážitek jak se otřásla zem.

Mám vzdáleně podobný zážitek se synkem, který teda přežil - padal ze skály, neviděla jsem tam, ale slyšela ty tupé strašlivé údery těla o skálu. Pak ticho............. a konečně řev. Ty tupé údery a pak ticho budu slyšet asi už navždy (je to skoro 15 let). Ale tedy všichni přítomní jsme pak lezli i nadále, včetně syna.
jentakj 147688
22.3.2017 15:15:44
Monty - a vidíš, já nebudu lítat, protože mi hrozí psych. kolaps - taky jednoduchý.
Inka. 141843
22.3.2017 15:15:18
Padákem bych taky neskočila, ale to fakt k ničemu nepotřebuju. Letadlem lítám, když se potřebuju dostat z místa A do místa B, ne pro zábavu.
Slupka 133444
22.3.2017 15:14:45
Monty, tak pokud tě neděsilo, že můžeš někoho zabít, když řídíš s prdlajs viděním, tak jsi normální blázen. Když řídím v noci za deště, kdy je prdlajs vidět obecně, tak z toho trochu obavy mám. A připadá mi to normální, zdravé, žije se mi s tím dobře.
jentakj 147688
22.3.2017 15:12:05
Ne - jako dítě sem neletěla a neřešila. Chtěla jsem jako holka skákat padákem, prodělala kompletní výcvik, teda na zemi, všechno dobrý, pak jsem měla mít první seskok, sedla do letadla, ono se to rozjelo, taková andula, to na mne padla hrůza, měla jsem záchvat paniky, takže se zůstalo na zemi, už nezvlítli - teda pak jo, vynesli mě z letadla. Tak říkali, že je to škoda, že někdy s tím člověkem vzlétnou a on to pak dá, ale nechtěli u mne riskovat. A že je lepší počkat, že si zvyknu. Tam byla taková bezva parta. Nevadilo mi to, tu a tam jsem si zopakovala něco na zemi, viděla jsem, jak skáčou a to mi nevadilo. Ale jednou na jedněch závodech se zabil při seskoku kluk z té party, žádný nováček, nikdo to nemohl pochopit, neotevřel se mu padák. Dodnes to cítím - cítím, jak se otřásla zem, jak dopadl. Od tý doby mě to děsí, padáky, letadla - jsou to zabijáci a nikdy nevíš a nemáš šanci. Že prej se z toho vyvinula fóbie - ale já to nebudu řešit. Vyhnu se těm situacím a je to.
Monty 129940
22.3.2017 15:12:00
Slupko,
neděsilo, mně to naopak bavilo - ale mám rozum, tak nebudu jezdit, když prdlajs vidím. ~;)
Slupka 133444
22.3.2017 15:10:42
Monty, jentakj se tomu vyhýbá, takže ji to také reálně neděsí. Ty se např. vyhýbáš řízení auta (respektuješ, že to nejde), kdybys zkusila řídit, možná by tě to trošku děsilo.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4057  [Dalších 3987 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.