Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Petra(31) |
• |
21.12.2004 10:38:45
Díky moc!
Čistě náhodou jsem ji už taky objevila. Půjčila jsem si v knihovně jediné CD Tarkana a hned první písnička na mne mlaskla.:o)) Chtěla jsem se zeptat ještě k téhle písničce. My na ni tancujeme takovou sestavu, ale nevím jestli je to nějaká oficiální choreografie rozšířená všude, nebo jestli to vymyslely naše lektorky. Chtěla bych totiž kousek zakomponovat do vystoupení na jedné dětské soutěži a nerada bych dostala vynadáno, že brakuju. :o)) A naší učitelku uvidím až po novém roce. Ta sestava začíná cca na osm dob krok-sun-krok dopředu, pak otočka vpravo, šimy ramen a zpátky. To samé ještě jednou. Pak následují hypdropy (nebo jak se to píše) atd. Díky! Petra |
Zmrzka + 3 |
• |
21.12.2004 8:47:40
Nejsem si jistá, jestli se CD jmenuje taky tak, ale písnička se jmenuje SIMARIK.
|
modrej obláček | 21863 |
21.12.2004 7:20:34
Ahoj Pavlo,
a můžu se zeptat z jakého malého města jsi:)? |
Pavla |
• |
17.12.2004 20:08:44
Orientálnímu tanci se věnuju už rok - dříve se u nás žádná lektorka neobjevila a na kraj Prahy to máme cca 50km :-/. Teď jsem čerstvě těhotná a pokud bude vše v pohodě a doktor mi pohyb nezakáže, chci chodit dál. Teď tančíme se svíčkama a je to pomalý a super. Budu proto ráda, když mi sem čas od času někdo - hlavně těhulky, co chodí na orient. tance pro těhulky napíšou, co jim lektorky doporučovaly za pohyb k porodu a co naopak v těhotenství nedoporučovaly. Zeptám se své lektorky, ale přeci jenom není zaměřená na těhule. Díky
|
stanzi+Bára2005 | 9154 |
16.12.2004 20:52:08
Ještě k tomu odkdy - já tančila normálně do 6.tt, jelikož jsem to nečekala, že bych mohla být těhule. Vůbec mě to nenapadlo.
S. |
stanzi+Bára2005 | 9154 |
16.12.2004 20:49:44
PETRO,
já tady jen nakukuju, protože jsem taky byla vášnivá břišní tanečnice. BYLA proto, že jsem teď ve 12.týdnu těhotenství a dr. mi tance zakázal. Když jsem to probírala s mou učitelkou tance, říkala, že právě v těhotenství se může břišnít, že je to dobřé i pro porod, ale musí se některé prvky vyřadit - ty škubací a shimi taky. Raději jsem poslechla dr. a šátečky na rok odložila do skříně:-)))) S. |
Kajina*76, Nelly 16. 7. | 23861 |
20.11.2004 22:47:58
Ahoj! Tančím už něco přes dva roky. Přestože penízkových šátků mám několik, na zkoušky nosím raději šátky obyč., třeba jen s třásněmi. Toho cinkání mají po nějaké době všichni plné zuby. Pokud jde o koupi penízkových šátků, svůj první jsem koupila pres internet, ostatní na dovolené v Egyptě, kde mě vyšel jeden asi na 200,-. Ovšem výběř nic moc, stejně jako kvalita. Všechny oblečky volně prodejné na tržištích nebo v místních obchůdcích jsou vlastně suvenýry pro turisty. Originální kostýmy si tam tanečnice nechávají většinou šít a stojí prý tak od 500 dolarů.
|
Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
13.11.2004 13:24:40
Vsechno:kalhoty, vrsek, satek s penizkama, celenka, satek a cepicka vyslo asi na 750....
Jinak v Egypte jsem byla letos v unoru a musim rict, ze je tam jeste levnejs nez v Tunisku...smlouvat a smlouvat a vyjde to fakt na par kacek... |
berush |
• |
12.11.2004 10:04:25
taky chodim do kurzu a nase lektorka rikala, ze obleceni si mame koupit na dovolene v Egypte nebo aspon nektere soucastky si nechat dovezt, vyjde to tam na par stovek. napr sukne cca 200 Kc. V unoru planuju dovolenou v teple, tak to vyuziju i pro tyhle nakupy.
|
modrej obláček | 21863 |
11.11.2004 16:46:07
Ahojky, obleček je moc pěknej, ale neodvažuju se hádat za kolik...Tak za kolik?:)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.