| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Orientální tanec

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 134  [Dalších 34 >>]
Lucinka28 + Tomášek 20m 21497
16.1.2005 22:52:37
Ahoj-nejsem profiik, ale musim rict, ze sem nezhubla,ale formovani tu bylo!! Kor kdyz sem si obcas pustila pisnicky a jen tak si pred zrcadlem zkousela tancovat....videla jsem pokroky na sobe i na tele....Ale po prvnich dvou hodinach sem mela pocit, ze sem drevo a vzdam to....ale ted uz sem si koupila hadriky a tesim se, az budu moct na dalsi kurs...musim chvilku pockat, jak se mi vyvine skola....ale fakt doporucuju..super protazeni, relaxace, zpevneni a v neposledni rade zpestreni vztahu:))
Marselinda-Míša 4/03,Sabri8/06 6888
16.1.2005 20:49:11
Ahoj děvčata, chtěla jsem se zeptat jestli se dá naučit tento tanec z videokazety? u nás to prý teprve má začít jenže já nemám po večer hlídání, porotože manžel dělá od 16hod. do noci. Babička taky není vždycky po ruce a tady se to platí jen za celý kurs a mělo by se chodit pravidelně. Mám problémy s kyčlema a prý to taky pomáhá. hlavně to prý ženský dodává trošku sebevědomí a to bych občas potřebovala zvednout. Taky bych potřebovala schodit nějaké to kílo. prosím poraďte. Díky
Sysyna 12260
11.1.2005 22:33:26
Tak si Vas tady holky porad dokola procitam a uz jsem se odhodlal, ze ve ctvrtek tady u nas v Brne razim na dvouhodinovkupro zacatecnice.
No mam trochu strach, ale desne se mi orient.tance libi!!A desne se mi libi Anife Vyskocilova...dobra baba a hlavne ma to v krvi a fakt je hezky se na ni divat. Avubec na kazdou, ktera to umi.
A protoze nejsem zadna chciplinka, tak se na me aspon bude co vlnit...chichi:-))
Taky jsem rsila, co si ssebou teda vemu, a myslim, ze asi dlouhy , siroky kalhoty a triko na telo....jo??Je to OK volba??

Takjsem zvedava, jak to zvladnu, jestli mam vubec nejaky rytmus v tele a jestli mi to hejbani pujde.

Maly dotaz.Ty ktere to delate dele.Fakt se po tom hubne??Myslim boky, pas, bricho???

Neni tu nejaka z Brna, ktera na Bezrucovu chodi???Diky!!!
Pendula 11758
11.1.2005 19:46:13
ucili jsme se choreografii na "tarkana" tzv. pusinky:)
tancuji to tanecnice v kruhu, ale tancujem asi trochu jinak nez popisujes. mame tam snapy.
iveta34
  • 
10.1.2005 16:44:37
děkuju moc za radu:)
Legíny nesnáším ani na chození doma-připadají mi dost otřesné-v kombinaci s vytahanými koleny děs:)Ani mé pubertální dceři je moc nekupuju.
Co se týká kalhot-tak jsem asi na tom jako ty holky co si věci na tanec ušijí-v mém případě nechají ušít:)Je taky pravda že v mým věku a po třech dětech je to asi taky trochu nutnost-moje postava už opravdu není konfekční:)))))
Takže nakonec zvítězí asi turkáče-a časem-asi na prostřídání opravdu sukně.
Co se týká financí-je opravdu rozdíl mezi nabídkama oděvů na netu-i co se týká látek.Já jsem objevila naprosto velikánský výběr u nás v látkách a ceny se teda opravdu liší:)Např. u duhovýho šifonu-to je 150.-kč na metru!!Takže raděj asi opravdu ušít a ještě to mít na svou postavu.
Karolina,2deti
  • 
10.1.2005 16:19:44
Ahoj Iveto,

ja mam zase radeji sukne. Protoze mi prisly docela drahe, tak jsme s kamaradkou nakoupily latky a sukne usily. Jinak na klasicke hodiny nosime i satek, prijde mi to lepsi, protoze to zvoneni penizku mi pomaha drzet rytmus a take jak je satek tezky, tak zatezuje boky. Vetsina holek na hodinach tancuje v leginach a to se mi moc nelibi, protoze v sukni nebo v sirokych kalhotach se krasne schovaji nohy a na pohled to vypada tak nejak lip.
Zdravi Karolina
iveta34
  • 
10.1.2005 7:44:49
ahojky.Začínám s orientálním tancem-takře se jako zkušenějších asi sem-tam na něco zeptám :))Zatím mě docela zajímá-vyhovují vám na tanec spíš turecké kalhoty+top-nebo vám přijde lepší sukně?Samozřejmě myslím na klasické hodiny-takže bez penízků a podobných ozdůbek.Zatíém se pžiznám že u mě vedou kalhoty.ale stejně bych si nechala ráda poradit.Pořizovací cena je asi tak stejná u kalhot i dlouhé sukně-takže asi záleží na tom se rozhodnout čím začít.Dík pokud se mi tady nějaká radička objeví:))
modrej obláček 21863
22.12.2004 8:07:57
Ahojky, díky za info:)) Já jsem také z malého města ( z Loun) tak mě to zajímalo:))
Pavla
  • 
21.12.2004 15:05:05
ahoj, jsem z nymburka :-)
modrej obláček 21863
21.12.2004 10:58:25
Petro,

my na tuhle písničku třeba vůbec netancujeme, ale myslím si, že to možná bude vymyšlené lektorkami...My máme taky choreografii na Hadí tanec, který je na jednom orient CD a v jiném městě na to tancují zase jinak...
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 134  [Dalších 34 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.