Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Karolina,2 deti |
• |
20.1.2005 16:10:56
Ahoj,
ja se teda s jehlou vubec nekamaradim, ale v obchode mi rikali, ze na sirokou dlouhou sukni tzv. kolovou potrebuju 4 - 5 metdu latky siroke 140 cm a vic. Karolina |
Karolina,2 deti |
• |
20.1.2005 16:08:30
Ahoj Iveto,
take navstevuju kursy, ktere porada Aisha. Kam chodis, smim-li vedet? Jeste jsem chtela dodat, ze hodiny, na ktere z nejruznejsich duvodu neprijdes, si muzes nahradit, takze teoreticky nezmeskas nic. Ale ja jsem je nahradit vsechny nestacila, protoze chodim dvakrat tydne a kdyz mam jit trikrat, tak uz mam vetsinou problem s hlidanim. Zdravi Karolina |
Karolina,2 deti |
• |
20.1.2005 16:08:05
Ahoj Iveto,
take navstevuju kursy, ktere porada Aisha. Kam chodis, smim-li vedet? Jeste jsem chtela dodat, ze hodiny, na ktere z nejruznejsich duvodu neprijdes, si muzes nahradit, takze teoreticky nezmeskas nic. Ale ja jsem je nahradit vsechny nestacila, protoze chodim dvakrat tydne a kdyz mam jit trikrat, tak uz mam vetsinou problem s hlidanim. Zdravi Karolina |
Petra(31) |
• |
18.1.2005 9:32:46
Ahoj!
U nás stojí samostatná hodina 120,- Kč. K tomu šití. My teď tancuje španělsko-arabské tance a tam je docela potřeba sukně. Nevíte kolik bych cca potřebovala látky na dlouhou a širokou sukni? Jsem normálně veliká a ani žádná boubelka. Díky Petra |
iveta34 |
• |
18.1.2005 8:24:52
já jsem teda v šití silný teoretik-segra je dámská krejčová-tak slíbila ušít.Stačí jí dodat látku +obrázky.Pokud vím mám koupit DVĚ délky+něco na rukávy na triko.Při délce mých nohou a vůbec všeho to vycházelo 3.30m látky 150široký.Na trhu je tak velkej výběr látek-že to jediný bych viděla jako problém-vybrat si:))
|
Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
17.1.2005 23:12:29
Ahoj holky..ja take vaham-rada bych se neco priucila a tak jsem si chtela poridit tuhle kazetu-je z centra ktere navstevuju a jelikoz je i v Praze a jinde, tak me napadlo, jestli ji nekdo nemate- http://www.orientalnitance.cz/Def/VideoKazeta/Default.asp?S= A k CD- me pritel jednou chtel udelat radost a stahl na netu co se dalo, ja to protridila, a povim vam, ze lepsi CD jeste nemam:) a podruhe mi chtel udelat radost k svatku a koupil modre CD- jsou to jen bubinky a hruuuza...a navic mamka mela na Vanoce stejnej napad-tak mam dve:)a pak mam jeste jedno...je docervena taky z levnejch knih za 99, ale to se mi za celkem fajn...ale vyhazovat vic...to neee!!Rada bych se Vas zeptala, jak presne a podle ceho sijete ty kalhoty a kolik je potreba latky...dikyyy
|
iveta34 |
• |
17.1.2005 16:52:53
Objednala jsem si taky kazetu se základními prvky-ale taky si myslím že to je asi jako doplněk k těm hodinám-pokud ze začátku člověk musí opakovat.
Hodiny-my jdeme na seminář(20hodin) u AISHY-stojí to 2200.- a musíš odchodit celej ten seminář-teda nemusíš-ale potom o prachy přijdeš:) Ta cena je při jednorázovám placení-potom to narůstá při splátkách to vyjde dráž(2 krát 1300.-,nebo 4krát ....atd) Jinak máte někdo tip na slušné CD s písničkama na který se dá tančit.Je toho v nabídce halda-ale já si pod těmi jmény teda nedovedu nic představit.Známá si koupila cd a je naprosto nepoužitelné(sice bylo psáno jako orientální hudba k tanci-ale tančit se na to nedalo)Je fakt-že by mi bylo docela líto vyhodit 400 a víc za něco co mi k ničemu nebude. |
Agata | 14388 |
17.1.2005 15:33:58
Holky, kolik u Vás stojí hodiny?
|
Karolina,2 deti |
• |
17.1.2005 15:21:39
AHoj,
ja mam asi tri kazety s orientalnim tancem a naucit doma se to podle nich tedy neda ani nahodou. Dve jsou ze studia Aisha, a tam je vlastne prehled nekterych prvku a vysvetleni jak se je naucit. Je to dobre na doplneni, kdyz treba vic lekci vynechas, ale s dochazenim na lekce tance se to srovnat neda. A pro pokrocile, kdyz se chteji naucit nejakou choreografii, tam neni vubec nic. Potom mam kazetu Anife VYskocilove, a to je uz uplne o nicem, i kdyz se mi libi jak tancuje, ale z tehle kazety se nenauci uz nikdo nic, spis mi prijde, ze je to dobra reklama, ale skoda tri stovek. Hezke tanceni preje Karolina |
Karolina,2 deti |
• |
17.1.2005 15:21:33
AHoj,
ja mam asi tri kazety s orientalnim tancem a naucit doma se to podle nich tedy neda ani nahodou. Dve jsou ze studia Aisha, a tam je vlastne prehled nekterych prvku a vysvetleni jak se je naucit. Je to dobre na doplneni, kdyz treba vic lekci vynechas, ale s dochazenim na lekce tance se to srovnat neda. A pro pokrocile, kdyz se chteji naucit nejakou choreografii, tam neni vubec nic. Potom mam kazetu Anife VYskocilove, a to je uz uplne o nicem, i kdyz se mi libi jak tancuje, ale z tehle kazety se nenauci uz nikdo nic, spis mi prijde, ze je to dobra reklama, ale skoda tri stovek. Hezke tanceni preje Karolina |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.