| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Orientální tanec

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 134  [Dalších 54 >>]
anexa 804
28.5.2005 18:09:03
chci se zeptat, pomohl některé z vás orientální tanec při porodu? Nebo jste někdo "tancoval" při porodu?
Alena, Týna a Pája 1818
8.2.2005 22:54:47
Ahoj,
jukni o pár příspěvků níž na můj příspěvek, pokud jsi z Prahy, tak v tomhle kurzu jsou vítány i děti nebo těhotné ženy....
Karolina,2 deti
  • 
8.2.2005 15:39:58
Ahoj,

nevim, jak starou nebo spis mladou mas dceru, ale k nam do kursu chodi asi dvanactileta devcata, nekdy sama, nekdy jedna s mamou. Specialni kurs pro maminky s detmi studio Aisha neporada. Zkus jeste stranky Studia orientalniho tance (www.orientalnitanec.cz), ty poradaji treba i kursy pro tehotne a myslim, ze i pro deti.
Zdravi Karolina
Červánek 13661
7.2.2005 11:37:51
Ahojky děvčata,

přečetla jsem si Vaši diskuzi a docela s nadšením jsem se vrhla do vyhledávání kurzů na netu.

Ale zajímalo by mě - jestli nemáte některá z Vás zkušenost s kurzem pro maminky s dětmi. Ráda bych se tam přihlásila s dcerou.
Květen05 21774
6.2.2005 18:00:47
Holčiny, teď jsem dostala zprávičku, že se koná miss Orient. Takže máte volné pole působnosti. :o))
Alena, Týna a Pája 1818
4.2.2005 9:23:50
Ahojky,
nechceš chodit na tance do kurzů pod Oriental Dance Academy (web-stránky jsou www.milaelkral.cz)... Je to v pátek od 17.30 hod, začíná se sice už dneska, ale myslím, že můžeš přijít i příští týden, protože dneska bude spíš papírování, nějaká ukázka tance a pak rozcvička... Kámoška, co to povede, říkala, že už toho dneska stejně asi víc nestihnem :o) Jo a to hlavní, je to ve fitku Jonathan (www.jonathan.cz), je pět minut z Chodova přes lávku směrem na stanici Sádka, to bys mohla vědět, kde to je, protože tak daleko od Zahrady to zase není...
Pavla
  • 
26.1.2005 13:16:13
Ahoj holky, prosím poraďte - kdo chodíte na těhotenský orient. tance - jaké prvky by se neměly tancovat, aby se něco nestalo mimču. Nemám šanci to někde zjisti, protože jezdit tancovat do Prahy je pro mě daleko a tady u nás to nikdo neví. Už jste tu zmiňovaly shimmy. Ale jak jsou na tom třeba hip lift, shirtaky, jehla atd... díky za odpověďi
Odettka, Barborka [3] 23402
24.1.2005 16:16:10
Zdravím všechny,
nechcete někdo chodit na tanec od školy Aisha do kulturního centra Zahrada? Já bych chodila, ale myslím, že ve dvou je to příjemnější a hlavně by mě to donutilo opravdu pravidelně chodit..
O.
Karolina,2 deti
  • 
24.1.2005 15:14:32
Ahoj,
tak alespon neco je v Praze dobre, jenom na Praze 6 je kursu nekolik. Ale nezoufej, Aisha kursy stale rozsiruje, takze u vas jiste nejake take pribudou.
Karolina
iveta34
  • 
20.1.2005 17:02:02
U nás to bude s nahrazováním asi dost problematické-jsem z Lysé n Labem a AISHA tady začíná pořádat seminář(20hodin)Je to jednou týdně večer.Nejdřív plánovali jednu hodinu týdně ale pro velký zájem přidali další hodinu-ale v jeden večer.Takře jedna je od 18-19 a druhá od 19-20 .Zatím jsem teoretik-začínáme v úterý(25)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 134  [Dalších 54 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.