| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Pes

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 29282  [Dalších 29232 >>]
m-007 151891
27.3.2018 7:52:13
ja tam nebyla. Nase dcera se vracela z prochazky. Psik byl na volno (otevrena brana, chystali se vyjet). Dcera vysla z poza rohu, mela ho na voditku, na stredni vzdalenost, ne uplne nakratko, ale taky ne na stopovacce. Psa za rohem necekala (chyba), u nas byva liduprazdno.
Ja bych to klasifikovala jako "nestastna shoda".
A co jsem udelala ja? Strasne jsem se nastvala a chtela psa prodat. A manzel nasledne zintenzivnil vycvik, ktery nese sve plody, ale jak jsem psala - idealni to neni a nejspis nikdy nebude. Pes mel sice vycvik od stenete (a agility, proste opecovavanej az na pudu), ale evidentne to bylo malo nebo spatne.
magrata1 95172
27.3.2018 7:41:25
pokud se její pes neumí chovat, má ho držet na krátko nebo nést v náručí. Ale páníčci těch malých psů si myslí, že se ti jejich nevychovanci musí zdát roztomilí celému světu tak, jako jim.
magrata1 95172
27.3.2018 7:39:09
jak nemohla nic udělat? Co při venčení dělala ona a co ty? já, když venčím blbečka (mmch. vybrala jsem mu jméno lemmikki, což je finsky mazlíček~o~) a vidím, že se blíží živý tvor, vezmu si ho na krátko. Pokud jsi ho měla na krátkém vodítku a děvče nechalo svého upištěného psa vlézt tomu tvému do huby, je to její chyba. I malý pes má být na takovou délku vodítka, aby neotravoval lidi a psi. Mně třeba víc vadí, když se ke mně přiřítí taková histerická dvoukilová potvora, která štěká jak praštěná než když ke mně přikráčí vychovaný třicetikilový pes.
m-007 151891
27.3.2018 6:48:14
nene, socializovat se chodi s mistnima z vedlejsi vesnice. Tam mame jednu cvicitelku a pak mame dalsi, se kterou se pripravuje na ZO.

Ja jsem to tu psala, ze pres to vsechno, ze je proste nas. ALe zaroven vim, ze pobyt "venku" je pro me stres a znamena to ho opravdu hlidat.

On totiz v lete mu pod cumak pribeh yorkshire a cokl ho capnul a protrasl ho. Psik mel potrhany plice (aby ne, vzdyt ma 2kg, takze kdyz ho vzal nas cca 20kg pes do tlamy a zatras s nim, tak to jinak dopadnout nemohlo). Mela ho holka (velka holka) na voditku, ale bylo to tak rychly, ze nic nezvladla udelat. Pejsek mu vlez pod cumak, vystekaval ho. Ja se s tim nemuzu doted srovnat.
m-007 151891
27.3.2018 6:39:13
a taky se rika, ze kdo lze, ten krade.

a nejmilovanejsi pasik jde na zabijacku.

Fern 155759
26.3.2018 23:54:31
u nás platí,že kdo nemá rád zvířata,nemá rád ani lidi - no u tebe to hodně odpovídá,i v jiných diskusích se projevuješ jak zašklá stára bába a to "jak" tam vlastně nemusí být,prostě ses ted odkopala!
Kudla2 58452
26.3.2018 23:51:30
Katko,

ale někdo prostě NECHCE tu klec čistit, a NESTOJÍ o to na vlastní kůži zakusit, že "tak to prostě je".

Kdyby si někdo z rodiny "prosadil" psa, ale péči o něho by hodil na mě, tak bych byla HODNĚ nas.aná, a to je ještě slabý slovo.

Psy nemám ráda a vím, že vyžadujou hodně péče, a zároveň by mi bylo blbý vykašlat se na živýho tvora, kterej za lidskou blbost a nezodpovědnost nemůže.

A nevidím naprosto nic pozitivního na tom "dát dítěti možnost k něčemu živému přilnout" a zároveň mu dát najevo, že se o to vlastně ani nemusí starat, protože to obstará blbka matka, která to zvíře nechtěla, ale je jí blbý nechat ho chcípnout hlady.

Fern 155759
26.3.2018 23:43:04
jo,přesně,říkáme,že je to naše chlupatý děcko~:-D. A zajíci srnky,v tu chvílí za nima pálí a nějaké povely jsou mu taky putna a samostatná kapitola jsou kočky - ty přímo žere za živa a díky tomu jsem si vykloubila loni loket,když jsem po něm chnapala,když jsem se nechtěla dívat,jak jednu kočku začíná zaživa párat.
Jsem na něj xkrát naštvaná,nadávám mu do debilů,protože je to svéráz a když se mu to nehodí a nechce,jede si svoje a nepřijde,ale jinak povely zná velmi dobře - v tomhle mi připomíná nás lidi,taky všichni víme velmi dobře,jak by se to i ono mělo,ale skutečnost je jiná.A to máme navíc od zvířat rozum a mozek,žejo.
.libik 142094
26.3.2018 23:19:57
Jezevčíci jsou osobnosti.
Muška3 120042
26.3.2018 23:15:52
Já ti úplně rozumím. Celý život jsem se bála psů a nakonec se nechala přesvědčit k roztomilému štěněti. Celá péče pochopitelně spadla na mne- muž buď v práci, za sportem nebo s kamarády, starší dítě už dávno z domu, mladší odrostlo a je buď ve škole nebo s kamarády a já doma - místo abych si sama zařídila život a cestovala, tak jsem uvázaná k psovi. Pochopitelně, že někam může se mnou, ale je spousta míst, kde nemůže nebo by to bylo obtížné nebo kde ho ani nechci vzít. No a ranní vstávání je snad to nejhorší. Ještě teď mám v živé paměti, jak jsem byla vzhůru od 5, venčila, pak už samozřejmě neusnula a celý den byla jak praštěná...Teď se to posunulo jen o malou chvíli dopředu, na nějakou 7:/
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 29282  [Dalších 29232 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.