Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kat | 121378 |
27.3.2018 8:48:49
Bberi
|
neznámá | 91073 |
27.3.2018 8:46:38
Magrato, obě máte puberŤáky, z toho vyrostou.
I když nás letitý pes stále miluje berana a stále s ním má sex. |
neznámá | 91073 |
27.3.2018 8:44:23
M - exituje něco, čemu se říká košík.
Já venčím dvě obří obludy. Teda nastřídačku. Hlavně tomu jednomu moc nevěřím, je to dost specifické plemeno, nedovolila bych si vyjít bez náhubku. U nás by nezaklepal psíkem, ale jeho majitelem. Taky mě manžel štve, pořídí si obludu a rodino starej se, ale ona u nás měla původně zůstat jen pár měsíců a nějak jsme k ní přilnuli, už je naše. Máte loveckého psa, chce to hodně ho utahat, procházky jsou málo. |
Bberi | 40972 |
27.3.2018 8:40:25
Nemyslím si,že každý musí mít doma zvíře. A ony to zas tak moc nechtějí,to by se jinak sanžily.Mají podmínku,že když budou uklízet pokojík, morče bude,ale jaksi ta touha není větší než jejich nepořádnost.
|
magrata1 | 95172 |
27.3.2018 8:35:42
Jo, kat, přesně.
Já vím, že mám psa blba, který skáče na lidi a zvířata, sice hravě, ale má skoro 20 kg, tak komu by se to líbilo, že. tak si toho blba držím. Pokud mu vběhne pod tlapy nějaký malý pejsek, kterému v záchvatu radosti hravě skočí na záda a přerazí mu páteř, za to si může ten, kdo tomu našemu toho svého dal k dispozici. Já si ho držím na vodítku, ale do náruče ho fakt brát nebudu, aby nějakého minipsa nezašlápl Za svého psa sice zodpovídám, ale já dělám vše potřebné. Chyba by byla na druhé straně. Pokud bych měla psa na volno nebo na stopovačce a stalo by se něco, je to moje chyba. |
Kat | 121378 |
27.3.2018 8:26:33
Magrato, videla bych to tak, ze primarni blbost byla na strane yorkshirkovic. A Mkovic bych vodila s kosikem. Vic uz udelat nemuzou. A hlasit predem, ze kouse.
|
magrata1 | 95172 |
27.3.2018 8:20:20
tak to teda byla blbost těch majitelů. Chápu, že tě štve agresivita tvého psa, mě by taky štvala. Ale tady byla chyba na straně majitelů psa na volno. Nám sice nemůže pes vyběhnout ven, když vyjíždíme, ale když vezme MM psa na zahradu, která má momentálně hodně děravý plot (měli jsme tam hustý živý plot a děravý drátěný, ale obec bude od nás kupovat kus pozemku, tak to potřebovali zaměřit a ostříhali nám to dohola, opravovat nebudeme, protože letos se bude dělat nový o metr dál) a pes mu zdrhne, je to chyba manžela. Pes nemá co vybíhat do ulice. Byla bych na tvém místě hodně naštvaná na ty majitele za to, že mi způsobili dlouhodobé výčitky svědomí.
|
Kat | 121378 |
27.3.2018 8:14:09
Magrato, tak nas mrnavec je krasnej, samozrejme. Ale ono je to na vsech frontach, i velky psi kolikrat evidentne otravujou, nase je z nich vyplasena a panecek hlasi "on je hodnej" a vubec nevnima, ze Matylda se muze uklickovat, protoze ji to fakt mily neni. Takze tam ja strkam nohy, chytam za obojky, a delam zabranu. Hravej 60kg obr mi ji prevalcuje. Si nevyberes. Nekdy bych fakr s chuti panecky poslala do prd....
|
Kat | 121378 |
27.3.2018 8:14:01
Magrato, tak nas mrnavec je krasnej, samozrejme. Ale ono je to na vsech frontach, i velky psi kolikrat evidentne otravujou, nase je z nich vyplasena a panecek hlasi "on je hodnej" a vubec nevnima, ze Matylda se muze uklickovat, protoze ji to fakt mily neni. Takze tam ja strkam nohy, chytam za obojky, a delam zabranu. Hravej 60kg obr mi ji prevalcuje. Si nevyberes. Nekdy bych fakr s chuti panecky poslala do prd....
|
Kat | 121378 |
27.3.2018 8:10:19
M,je to blby. Ale tim,ze bezne vencim na sidlisti,tech psu tu potkavame mraky. Maly velky obrovsky, smecky, jednotlivce. A uz od x lidi jsem slysela "nechodte bliz,on kouse.". Maji ho na voditku,vetsinou.Taky obcas ne. Jakoze pribehne hravej RB a chce si na volno zadovadet s mym 6kg na voditku. Nebo po ni rovnou vyjede. A Mat zase nemusi velky psy a ujistuju te,ze kdyby se mi stalo to co tobe,tak chyba bude u me. Mam si mrnavce hlidat.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.