Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
zefýr | 58223 |
2.1.2018 20:03:47
Jistě. Dárek za porod je nutný.
Já dostala i od tchýně za vnuka a od dcery za bratra. Škoda že zrušili plošné porodné, za těch pár minut operace... |
Kudla2 | 58452 |
2.1.2018 20:03:11
Buchli,
tak u Tebe by to vydalo vzhledem k vašim čtyřem kouskům na pěknou soupravičku - náhrdelník, náušnice, prstýnek i náramek |
Kudla2 | 58452 |
2.1.2018 20:02:00
Půlko,
ale přece neexistuje nějakej univerzální mustr, že "se něco dává" za porody. |
Buchli | 121873 |
2.1.2018 20:01:37
Půlko, krucinál, to píšeš až teď, že se za porody dávají dárky? Doteď jsem to netušila. Myslíš, že to můžu nárokovat zpětně?
|
Půlka psa | 24064 |
2.1.2018 20:00:15
Dostávám k Vánocům, k narozeninám, k svátku a dáreček nebo kytku tak jednou do týdne. Co jsem ale nedostala, byly dárky za porody. Manžel až letos zjistil, že jeho kolegové dávají manželce prstýnek s diamantem. Hrozně se mi pak omlouval, že vůbec netušil, že se něco za dítě dává a prý jsem mu měla zavčasu říct, že je tradice, že mi má nějaký šperk pořídit. Vůbec si nedokážu přestavit, jak si myslí, že jsem ho na to asi tak měla citlivě upozornit. V kamarádek jsem za divnou, že mi místo briliantů daroval vložky do poprsenky.
|
aky | 102722 |
2.1.2018 19:25:56
...tak jí dal ty včelí úly,
Iste. A urcite boli krasne zabalene ako sa na darcek patri. |
hrou.da | 123574 |
2.1.2018 19:22:57
tak jí dal ty včelí úly, co jí jen ona, dělal je pro ni
to kdyby se mi stalo, rak padnu na prdel Můj muž je fajn a dárky mi dává, ale nevaří, nepeče. |
aky | 102722 |
2.1.2018 19:20:00
... Třeba u Tuten manžel upeče cukroví a to jde brát jako dar, já to beru.
A ked ja umyjem kupelnu, da sa to tiez brat ako dar? Darcek pod stromcek? To hocico je darcek? U Vianoc ide o symboliku, ze si spomeniem, obdarujem. A pokial je niekto tak ""cool"", ze nevie/nechce/nepotrebuje kupit darcek najblizsiemu cloveku, tak nech nerobi zbytocne cele vianocne divadlo a vysvetli to detom a najblizsim. |
Kudla2 | 58452 |
2.1.2018 17:59:04
Concetto,
já to naprosto chápu. My jsme to letos vyřešili tak, že jsme si po dohodě koupili každý to, co se nám líbilo a oslovilo nás. Pokud jde o mne, vyšlo mi to tak, že se mi nelíbilo skoro nic a nechtělo se mi něco vymýšlet jen tak jen proto, aby pod stromečkem něco bylo. Nakonec mi něco přece jen "zavadilo o klobouček", shodou okolností když jsme byli spolu. Kdybych měla nějaké přání, vím, že by se mi ho manžel pokusil splnit, ale já to letos měla tak, že jsem si nic nepřála a hlavně jsem to byla líná pro sebe vymýšlet. Takže jsem pod stromečkem měla pár věcí, který jsem si osobně vybrala a zabalila, a jako pátý kolo u vozu jsem se rozhodně necítila. Ale bylo to proto, že to byl můj nápad, kdybych to tak nechtěla, tak by to manžel respektoval a vím, že až třeba v únoru narazím na něco, co se mi bude moc líbit, tak si to koupím. Pokud to ale není o výslovný dohodě a není jasný, že to tak ten druhej opravdu chce, tak bych to neriskovala. |
maargitt & dráčátka | 67638 |
2.1.2018 17:41:03
marto, to je smutné. třeba k sobě najdou ještě cestu, ale chápu, že povaha exmanžela bude hodně tvrdá. Je štěstí, že jste velká rodina
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.