| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 44643  [Dalších 44583 >>]
TiNiWiNi 109646
2.1.2018 14:38:40
Já jsem si dárek vybrala s manželem. Nejde o to, že by ho platil, nebo tak, jde to z našich peněz. Ale já už na něho nespoléhám, protože on není "dárkový" typ. Lepší takto, než nějaká blbost (a že jich bylo!). Já mu dám překvapení, od něho ale nic neočekávám. Teď už to chápu, ale první roky mi to bylo líto.
Hanka 75 76332
2.1.2018 14:33:30
no mě se to tuším stalo ale nevadilo mi to. Manžel byl tehdy hodně pracovně vytížený, stále a před svátky ještě víc, já nerada dostávám blbosti (a také jsem asi víc ocenila, že bude o půl hodiny dříve doma než že něco bude kupovat a já něco dostanu) co doma zabírají místo, takže jsem ani nechtěla, aby něco na poslední chvíli kupoval... dárky maminka pod stromečkem měla od jiných dárců (od Ježíška , :-) takže děti to špatně nevnímaly. Něco by manžel možná i stačil koupit nebo možná koupil: belgické pralinky... netuším, možná jsem něco dostala, ale možná i to nic, což mi vzhledem k okolnostem nevadilo.
maargitt & dráčátka 67638
2.1.2018 14:26:20
přoijde mi dovné založit vr eakci na diskusi, kde hned několik píše, že nedostaly nic a ani nic obvykle nedostávají další diskusi "je tu opravdu někdo....."
chceš se ujistit, že v té předchozí diskusi kecaly??
Marta. 149668
2.1.2018 14:25:58
Jendo, bylo mi hrozně a jsem šťastná, že jsem z toho manželství odešla.
Hanka 75 76332
2.1.2018 14:22:39
Bohužel nevím, řekla bych, že do třech králů určitě... možná i déle. To je vlastně námět na zlepšení, že by tam mohli dát cedulku odkdy dokdy jejich betlém je, aby lidé mohli přijít i ten poslední den. Takhle se člověku nechce riskovat, že už tam nebude a byť je to Prokopským údolím hezká procházka, tak v tomhle zimním čase a s natěšenými dětmi na betlém by to nebylo ono, kdyby tam na konec nebyl.
Také díky za tipy, betlémy v Betléské kapli jsou tedy výborné, říkalo mi to více lidí, tak příští rok třeba i ty starší děti vytáhnu.. letos jsme spíše sportovali (bruslení, plavání... jsou teď asi ve špatném věku a víc je baví jiné věci) a do budovy Senátu jsem kdysi chodila s malými dětmi, ale poslední roky jsme také nebyli. Na ten z kukuřičeného šáší i další bych se ráda podívala, tak zkusím to ješě zvládnout některé dopoledne s nejmladší holčičkou. Tu betlémy baví. Když kluci bruslili, zašli jsme na Smíchově do kostela na betlém klasický dřevěný velký a na živý před pražské jezulátko... a té se to samozřejmě líbilo :-).
Ještě chodíváme výletem do Muzea betlémů u Karlštejna, ale jde spíše o ten výlet, to muzeum bývá plné lidí a nemohu ho nijak moc doporučit. Ale jako výlet vláčkem to je možný cíl. Součástí jbývái dílničky kde si každý rok mohou děti něco vyrobit.

Jenda00 78044
2.1.2018 14:22:28
Jani, to mě moc mrzí, upřímnou soustrast. O domluvě ani nelze debatovat, tam je to jasné a podmínky předem domluvené.
Marta. 149668
2.1.2018 14:22:07
maargitt, vím, jak se cítíš. je hrozně těžké v takovém vztahu dlouhodobě žít.
Jana+3 princezny 100218
2.1.2018 14:14:29
My jsme se letos domluvili,ze si dárky dávat nebudeme. On mi nakonec koupil maličkost. Ja jsem mu nic nekoupila, protoze jsem to nemela technicky jak udělat. Na nákup jsme jezdili spolu. Bydlíme na samotě u lesa.
Nakonec jsme těsně před Vánoci měli úmrtí v rodině. Nakonec jsme byli rádi, ze se máme navzájem a máme zdravé děti. Dárky nejsou důležité.
Jenda00 78044
2.1.2018 14:10:17
Nejsme totiž na Vánoce jen rodiče, ale pořád ještě i partneři, kteří si rádi dávají dárky.

Zefýr, moc hezky napsáno. Asi to není za všech okolností a univerzální, ale tak to vnímám i já.
Peppa, dcery 7 a 10 let 133447
2.1.2018 14:07:58
"Takže vím co dostanu, ale těším se pod stromeček a občas dokonce bývám i překvapená. "

~t~~t~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 44643  [Dalších 44583 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.