Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Len | 108740 |
4.3.2018 17:26:07
Pokud letim bez manzela, ktery potrebuje mit vybaveni na foceni, tak bereme na palubu jen mala prirucni zavazadla, ktera se vejdou pod sedacky. Premerovani zavazadel mi nevadi, uz tolikrat jsem dostala docela tezkym "prirucnim kufrikem" do hlavy, ze to spis vitam. Ale ten system je divny, tohle rozhodovat az na gate nebude bez problemove.
|
AdrianaP | 66955 |
4.3.2018 17:24:04
Ja s kuframa neletam nikam, ani na 2 tydenni dovolenou.
|
AdrianaP | 66955 |
4.3.2018 17:23:17
Prosim te Eudo kdy si naposled letela Ryanairem? A bylo to po 15. lednu? Mam totiz dojem ze tady placas ...
|
Len | 108740 |
4.3.2018 17:22:08
Tak ja treba mam pozadavky na letiste, odkud leti a na kufry na odbaveni (bez nich nikam neletam), kolik jsem za to ochotna dat. To uz Ryanair diskvalifikuje predem tak jako tak, jejich chovani k personalu (a debil majitel) je jen tresnickou na dortu, snazim se na tohle trosku koukat, pokud to jen trochu jde. Ryanair mi dobre letal do Linze, to pak mam domu bliz nez z Prahy, ale ty ceny za kufry byly uplne neunosne uz pred osmi lety, to jsem s nimi asi letela naposled.
|
AdrianaP | 66955 |
4.3.2018 17:20:10
Eudo, kazda nizkonakladovka to ma trochu jinak.
Treba nejpouzivanejsi ve stredni Evrope Ryanair, Easyjet, Wizzair maji vsechny jina pravidla na batozinu. Tahle zmena u Ryanairu je poslednich par tydnu a je to novinka, nikdo jiny to takhle presne nema. V dnesni dobe litam s nima 10-15 letu rocne a dokonce Ryanair ma primej let do jednoho mista kam jezdim casto sluzebne, takze je pouzivam i pracovne. |
Eudo | 146355 |
4.3.2018 17:19:32
Vlad, na gate se s tebou nic moc nedohadujou. Kdyz se jim zda kufrik pres, strci ho do te ohradky a premeri. Pak proste postupujou podle svych pravidel. Kdyz maji8 misto (=letadle neni plne obsazene), tak se moc nedohadujou a nechaj ti ho, jinak ne.
Kdyz neni misto, tak neni misto - je to z bezpecnostnich duvodu, povalovat kufriky v chodbicce jako teda ne. |
vlad. | 38059 |
4.3.2018 17:15:57
Nízkonakladovkama nromálně lítám, ale pokud to jde, preferuju ty, co dělají nejmenší pakárnu. A tady se letos chystá nový megaopruz, kdy na mnohé dohady na gate určitě dojde, tak proč tomu chodit naproti.
|
Eudo | 146355 |
4.3.2018 17:10:32
No, ale to maji i dalsi spolecnosti - na letisti pred vpustenim do gate (=podle toho, jak je obsazene letadlo) premeruji kufriky (=maji na to takiovou jako ohradku, do ktere kufrik seshora nastrci - pokud tam nejde, daji stranou s cedulkou. Nektere uz maji pri Internetove objednavce plno dalsich pozadavku a poplatku - je zapotrebi si precist, co to clovek vlastne koupil a co v tom ma a za co priplatit nebo to nejde, nez na to letiste dorazi - protoze tam ty priplatky stoji zas o dost vic.
Litam tak 3x - 4x za rok, na stejna mista, ze stejneho letiste, vetsinou i stejnymi spolecnostmi, objednavam pres Internet pres stejnou "cestovku", a POKAZDY je k tomu zas neco novyho priplatit. Na podzim jsem v radiu poslouchal porad o cestovani. Tam si jedna pani stezovala, ze si koupila letenku do Nice a zpet za urcitou cenu. Odtud jela v pohode, na letisti boarding card, pri zpatecni vyzadovala TATAZ spolecnost boarding card pres Internet. Jinak priplatek dost penez a na letisti jeste dalsi priplatky, kterych si asi nevsimla pri objednavce. Nakonec ji stala zpatecni cesta nekolikrat tolik, co puvodni "levna letenka". (Uz si nepamatuju, co vsecko se "plizive" pripocitavalo a jak se kazda spolecnost snazi drzet krok s temi levnymi a pripocitava si k tomu to ci ono). |
AdrianaP | 66955 |
4.3.2018 17:01:24
Jo vypada to, ze nekdo byl silene kreativni ?! Co se da delay.
Ja si zadny vlastni pravidla nenavisti nevytvarim, k nicemu by mi to nepomohlo. Jsou mista kam nikdo jiny nelita, resp by to trvalo dva krat tak dlouho, takze bych se potrestala sama sebe ... Rtanair je porad schopen dopravit z bodu A do bodu B celkem bezpecne a rychle, a taky celekm levne, takze tak. |
Termix | 105545 |
4.3.2018 16:47:54
Ještě do loňska jsem s Ryanair letěla hodněkrát. Po změně podmínek se sedadly je totálně bojkotuju a používám buď Easy Jet a nebo British airways. Zpáteční letenky jsem teď několikrát koupila za 3100 a ještě jsem si vybírala časy a jako bonus mají více místa na nohy.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.