Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Cony | 51602 |
4.3.2018 16:24:41
Vi nekdo prosim jak je to se službu odbavene zavazadlo 2x20 kg? Pak smim na palubu vzit jen kabelku. A ten 2x20 kg kufr musi mit jejich rozmery nebo muze byt větší? a předpokládám, že ho umístí do zavazadloveho prostoru..
|
vlad. | 38059 |
4.3.2018 16:22:56
Takže ty palubní kuférky se budou "odbavovat" až u gate...no to zase bude dohadů a ztraceného času fakt shitozní společnost. Letos mi už hrozilo, že s nimi budu muset, ale naštěstí nee
|
Eudo | 146355 |
4.3.2018 16:03:24
Ano. To maji i dalsi spolecnosti - Tech "prirucnich zavazadel" dnecka byva az moc, ze neni kam je v kabine umistit (pokud teda nenastoupis prioritne a mas ho jeste kam dat). Ty prirucni se odevzdavaji v gate, dostanes cedulku a zavazadlo se umisti (nekde prirucne), a na priletovem letisti se vynda na vozik, kde si ho pred ev. nastupem do transportu ke gate hned vyzvednes. Za to se neplati. Kabelka je kabelka, i kdyz treba Ryanair to nazyva "zavazadlo" - ale muze to byt i neco, co sis treba prikoupila na letisti to pytliku pred nastupem.
Ja Ryanairem ze zasady nelitam, ale takhle to maji i jine spolecnosti - obzvlast, kdyz je letadlo "mensi". Prirucni zavazadlo obvykle do 8 kg. Pred ca 1,5 r. jsem letela Cimberlain+Lufthansa+Air Austria. Letadlo melo hned na prvnim letisti 2 hod zpozdeni, cili ze mi prestup ulitnul. Po ruznych komplikacich jsem dostala misto druhy den, a to s Lufthansou. Prirucni kufrik mi neuznali, ackoli splnoval pozadavky pri nastupu na prvnim letisti uplne bez problemu. Vyzadovali 56 Euro. Coz jsem odmitla zaplatit - za normalni zavazadlo bych byvala zaplatila daleko min, coz se mi nechtelo. Vyresilo se to, ale prijemny to teda nebylo. |
AdrianaP | 66955 |
4.3.2018 14:55:01
Do pulky ledna mohl mit clovek 2 zavazadla na palube, standardni kufr plus kabelka/maly batoh.
Ted to zmenili a vyse napsane lze pouze pokud si priplatis priority boarding. Jinak muzes mit pouze malou kabelku a to jedno (standardni velikost kufru) musis odevzdat v gatu. |
Žžena | 83005 |
4.3.2018 14:46:42
No celý ty dlouhatánský regule jsou prostě jinak řečeno, že normální kufr mít nemůžeš. Jen dvě pidizavazadla rozměrů palubní bagáže, a když si nepřiplatíš, tak na jedno z nich budeš po příletu muset čekat u pásu.
|
Dari79 | 114243 |
4.3.2018 14:43:45
Tak jo. Tak OK. Dík.
Tak to mi stačí to běžné, mě je asi jedno, kam ten kufr strčí. Co budu na tu hodinu a půl v letadle potřebovat, dám do té kabelky, i když je teda povolena jen prťavá. Akorát ten palubní kufr si budu teda muset koupit novej, protože ten můj má 22 cm na šířku a jestli to musí být fakt přesně, tak mi to za to riziko nestojí. |
Inka. | 141843 |
4.3.2018 14:38:56
To je hnus.
|
Žžena | 83005 |
4.3.2018 14:35:25
Ne. Vždycky můžeš mít jen dvě zavazadla. Kabelku a kufřík. Rozdíl je jen v tom, kde se poveze kufřík.
|
Len | 108740 |
4.3.2018 14:31:21
No a proto (nejen proto) Ryanair bojkotuju
Muzes mit na palubu kufrik, pokud zaplatis prednostni nastup. Jinak ti ho odeberou a strci do zavazadloveho prostoru. Samozrejme jen pokud presne vyhovuje pozadavkum na palubni zavazadlo, jinak si to zaplatis extra jako odbavene zavazadlo. |
Dari79 | 114243 |
4.3.2018 14:31:06
Takže u toho přednostního by to znamenalo kufřík a 2 kabelky? Takže si to přednostní asi nemá cenu kupovat, kde je kufr je mi asi jedno, ne?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.