| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Olomoučandy-Kejklířanky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3841  [Dalších 3721 >>]
opice... 6073
27.2.2009 19:21:25
Hance? Vyšel jim ten byt?

Věrka má opět před 39st, ATB má třetí den, snad zítra bude líp. Vojtík zatím na tom není tak zle, ale i Věrka se vyvíjela postupně.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 3roky (IP adresa: 85.93.179.122)
  • 
27.2.2009 11:33:14
ptáky jsem slyšela už ráno před rozedněním,jak jsem byla vzhůru,je to nádhera:))
odpol.s nima půjdu také už ven.
  • 
27.2.2009 11:32:16
tak to máte dobrý s tou vlhkostí,u nás je to OK,jen když se netopí,jinak je to bída,mě samotné ráno škrábe v krku,pak je to dobrý,jak spím v pokojíčku takje to OK.Musím ho mít zapnutej celej den na velkej výkon,v noci na malej,ptž mě to ruší,jde slyšet,ale i tak se na 50% a víc dostanu ještě jen se sušením.
opice... 6073
27.2.2009 10:31:53
Máme knížky od TOPPu: http://www.anagramsro.cz/ .
Nakonec jsme místo vystřihování, obkreslili obrázky na papír a vybarvovali si je pastelkami, pak jsme něco lepili, stříhali.

Dnes se mi podařilo koupit špejle, tak bych chtěla udělat nějaké drobné zvířátka na zapichování.
Taky jsme si vzpomněla, že jsme ve škole dělali ptáčky na kolíčky, to bych taky chtěla vyzkoušet.

Věrka zatím není lepší, tedy je aspoň bez nočního štěkání, jinak chraptí, horečkuje (dnes ráno 38,9), v noci se jí spustila rýma, Vojtík už je to samé co Věrka. Snad se dáme do příštího pátku dohromady, máme jít k zubaři, už jeden termín nám propadl, další by byl opět za 5 měsíců.

My máme bez snažení vlhkost 50-55%, při sušení prádla více, když kašlou, tak jim dávám sušit prádlo do pokojíku.

Ráno jsme byli v lékárně, chvilku jsme si užili sluníčka a zpívání ptáčků.
  • 
27.2.2009 9:27:48
Tak to bychom asi také mohli něco vyrobit,že???
Co vyrábíte???
Já se děsně těším na to sluníčko a teplo a snad už nebudu utírat usoplený nosánky...Pája ráno trochu kašlal,ale řekla bych,že ze suchécho vzduchu,nic jsem tu nesušila a zapomněla jsem celej den a i v noci pustit zvlhčovač,máme tu jinak jen 41% a když jsme pryč,tak i pod 4O%:(((
opice... 6073
26.2.2009 8:11:35
Soni, nevím.

Děláme jarní výzdobu, třeba přivoláme jaro.
Už i Vojtík začíná pokašlávat a chraptět (o mne se včera pokoušela rýma), proto jsem vyhlásila den tvoření u TV:-)
  • 
25.2.2009 14:50:42
Evi,to je hrozný,jak to že to má tak často???
Kluci se také pořád převlíkají do masek:))
opice... 6073
25.2.2009 9:30:51
Ahoj,
Věrka má karneval doma, naštěstí ji ke štěstí stačí převlek za trpaslíka a dobrůtky, co měla do školky.
V noci štěkala, už jsem jí musela dát rectodelt a ráno dostala ATB. Tu laryngitidu má každý měsíc.
  • 
24.2.2009 16:59:31
Evi,ach jo...to je pořád dokola.
U nás to vypadá na virozu,Pája je lepší,Tomek si drží 37,8st,lítá,blbne...mají rýmu,kašel ťuk,ťuk...zatím ne!!Toho se děsím,ptž jak začnou,tak to pak trvá nejméně 14dní.Karneval jsme ve školce prošvihli,další je v neděli,ten snad zvládnem a půjdeme.DO školky to vidím tak na středu-čtvrtek,přijde mi,že v pondělí by to bylo pro Tomka brzo a já nemám auto,tak je tam nebudu tahat pěšky zvlášť,v úterý máme audio,takže asi středa,pokud budeme OK.
opice... 6073
24.2.2009 15:31:05
Ahoj,
u nás to taky vypadá bledě. Věrka byla v pondělí ve školce, dnes jsme nebyli, jelikož jsem musela na neurologii a už kašle i přes den a po obědě jsem jí naměřila teplotu. To se tak moc těšila zítra na karneval. No uvidíme, pokud bude teplota, tak bohužel zůstane doma.
Školku zvládla krásně, zatím bez pláče. A dokonce mi všechno povykládala, co tam dělala, s čím si hrála, že dělala z plastelíny jablíčko a hrušku a pak plakala, pže ji kluci chtěli sežrat:-)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3841  [Dalších 3721 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.