Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 3roky | (IP adresa: 85.93.179.122) |
• |
24.2.2009 14:33:25
Ahojte,tak je to tu,Tomášek 37,8st,trvalo to 3dny...
Pája je zatím OK,musím je krotit,lítaj tu jak torpéda. Věruš,my se snad uvidíme až v létě...auto je pořád v pr...a naše zdraví také... |
• |
23.2.2009 20:27:07
Věruš,tak to je paráda,že jsi si užila a odreagovala se.Já bych to potřebovala také,zítra musím vypadnout alespoň na cvičení,to je ale jen hodinka...
U nás také chodí bobovat,jen kdyby do té školky chodili,že???Zdá se mi,že to chytá i Tomášek:(((Měsíc jsme byli zasekaní skrz mandlu a nyní zase viroza,než se to otočí po celé rodině,tak je zase měsíc pryč.Zatím,ale nemá Pája hnus kašel,kterej býval při každé rymě. |
Věra+Kájík | (IP adresa: 88.103.235.112) |
• |
23.2.2009 15:39:23
Soni vy si teda užíváte s těma nemocema, už aby bylo jaro!Kájík se zatím drží a ve školce bobují teď docela často. Odpoledne už ven nechodíme, protože je z té školky dost unavenej a mě se už teda ani nechce. Horší je v tomhle počasí řídit auto - opravdu křest ohněm pro začínajícího řidiče. V sobotu jsem byla na srazu ze základky po 25 letech. Fakt neuvěřitelný! Bylo to moc fajn, i když se nás sešlo jen 16. Hrozně jsme se nasmáli a jen jsem žasla, jaký jsou z mojich bývalých spolužáků gžentlasi.
|
• |
23.2.2009 10:53:08
Evi,včera byl celej den bez teploty,dnes zase 37,5,má jen tu slabou rýmu a hmatný uzlinky podel kyvače na krku,říká,že ho bolí hlava.Vyčetla jsem ,že to u virozy bývá,ty uzlinky.Tak nevím,zda se cpát k dr.,asi ne,že???Mám strach z opravdové chřipky.řekla,bych že už i Tomek to chytá,má 36,9,což je divný,přijde mi to moc,ale nic ho nebolí.
tak to vidím,že ani od března do školky hned nepůjdeme,v úterý máme ještě audio vyš.,takže když půjdou od středy budu ráda,už tam nebyli od půlky ledna...mě asi picne,venku plno sněhu,ani to neužijeme:(( To jste si odpočinuli,co???Já teda každou hlídačku řeším také pracovně:(Naši po 2měsících vzali na noc,ale jen Tomáška,ptž Pája nemocnej,takže mi vůbec nepomohlo,aby se člověk odreagoval,tchýně je měla po skoro měsíci na jedno odpol.minulej týden,to jsem polítala obchody a bylo po relaxu.Už mi hrabe... |
opice... | 6073 |
22.2.2009 21:12:18
Soni, tak jak vám je?
Děti byly 2 dny u sestry, my si udělali pracovní výlet. |
• |
21.2.2009 13:30:50
Ahojte
tak Pája dnes ráno 38,1st.teplota,začíná se mu rozjíždět rýma,má hmatný uzlinky podél krku,ach jo,bych se nejraději picla,má to určo ode mne.Mě je už líp,možná i ta hrča v tom krku,bych řekla,že je lepší.Uvidíme,Tomášek je OK,tak jel na oslavu,jeho bratranec má 18let.Maminka je opět doma uklízí.... |
• |
19.2.2009 22:25:30
To jo...pořád něco.Já bych teda pro neštovice nešla,později bych je nechala naočkovat.Jenže já jsem je určo měla.Je fakt,že od té doby mám pořád dokola ten aft,někdy mě bolely klouby ,večer mi třeba bylo blbě a do rána zase OK,tak se to někdy opakovalo,některý dny.Jenže pokud byli kluci pořád ve viroze,tak to moje tělo asi také bojuje,ptž jsem nemocná nebyla,jen jakoby se to pokoušelo.Až nyní,jen rýma a ta boula v krku,celkově je mi blbě od pondělka,zlepšení opravdu jen malinký.Přijde mi,že tohle od rýmy nemám,je mi blbě,asi z té boule.Ale ostatní jsou zatím OK,ťuk,ťuk...ani rýma,nikoho v krku nebolí.Možná jsem něco lapla v tom špitále,když jsem už byla načatá...
Je to v pr.... |
Věra+Kájík | (IP adresa: 88.103.235.112) |
• |
19.2.2009 21:51:45
Ježíš Soni, to je furt něco.Ať ti nic neřežou! Nechytlas nějakej bacil od kluků od těch neštovic? Je to svinstvo a slyšela jsem plno případů, kdy neštovice rozjely různé problémy.Nechápu matky, který si se svýma děckama pro neštovice chodí ke kamarádce,kde děcka neštovice mají. V poslední době mám pocit, že se snad zdravý děcka ani neroděj.Pokud nic, tak mají alespoň atopický ekzén.
|
• |
19.2.2009 20:23:06
Evi,zatím se to nelepší,celkově mi je teda líp,dnes jen 2xBrufen,včera 3x,já už vidím,jak mi to bude řezat,fůůůj.
|
opice... | 6073 |
19.2.2009 16:48:38
Soni, to je pech.
Jak jsem měla vloni problémy s angínami, tak letos je klid, neboť mi alergolog řekl, že to bylo z alergie a je to pravda. Jakmile mne začne bolet v krku, beru pár dní Zodak a je klid. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.