| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Olomoučandy-Kejklířanky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 3841  [Dalších 3701 >>]
Sonča+Pavlíček a Tomášek 3roky (IP adresa: 85.93.179.122)
  • 
18.2.2009 16:52:03
Evi,tak to má kluk od mojí kámošky,krční venku a chrápe děsně,je trochu alergickej a obr krční mandle,ale angíny moc nemá,tak čekají,co bude,prej by je ale asi seřízli laserem.

Já jsem dr.ukázala také svůj krk,myslela jsem ,že mám aft,do rána hrča v krku a jakejsi útvar,prej asi granulom,mám stříkat Bioparox a do týdne,když se to nazahojí,tak mi to vyřízne pošle na vyš.brrr,to je hnus,zase něco...mám jen slabou rýmu,ale celkově mi je zle bez Brufenu,teploty ale nemám,od těch něstovic se mi dělá jeden aft za druhým pořád dokola...
opice... 6073
18.2.2009 12:59:33
Jak to tak vidím, tak Pha je pro nás asi spása. U Věrky říkali, že mandlička ven nemusí, tam si "prohlídli" pohmatem a podle postavení, řekli ven.
opice... 6073
18.2.2009 12:55:02
Nevím, 2x jsme se pokoušeli, aby mu ji zkontrolovali, když jsme tam šli s ušima, ale jak slyšeli, že je vyoperovaná ve FN, tak ji nekontrolovali. Prý to dělají dobře. Teoreticky pokud bych se na to mohla spolehnout, tak mě napadají krční mandle, pže je má od vytržení nosní mandle obr a chrápání je většinou v době, kdy je má zvětšené víc jako obvykle.
Nebo se zkusíme poptat ještě na alergo.
  • 
18.2.2009 12:41:18
to ani neříkej,myslíš,že to už má zpět.To je brzo,ne??
My na kontrole dopadli dobře.
opice... 6073
17.2.2009 18:45:51
Soni, když kašlou, tak spí se mnou, jsem zvyklá "pospávat", takže asi tak. U tohoto už nešlo ani to pospávání. Věrka kašle jen a pouze při spaní.
Věrce pokaždé zaberou antihistaminika (máme různé, při hrůze je vyměním za Dithiaden).

U nás to chrápání nebylo tak slyšet, jen občas, teď zatím ne.
Vojta ten chrápe už rok znovu a má typický výraz ve tváři.
  • 
17.2.2009 16:31:30
Nám teda Aerius někdy zabral,jindy ne.Tak nevím...co to máme za nemoc,snad to bude s vytrženou mandlí pryč.
  • 
17.2.2009 16:29:58
Také máme noční,ale já teda u toho nespím,máme malej byt,jde to dost slyšet,většinou se pak vzbudí a jdou za mnou...Tomášek to má víc,někdy třeba celej den prokašle,nachlazení z toho není,pak třeba tři dny nic a pak kašle v noci třeba v kuse a přes den,zase jako když utne nic.Snad ta mandle pomůže.Jediné co zatím jsem zpozorovala je to,že Tomášek nechrápe v noci,jen max.chvílemi chrupká,ale není to to,co to bylo.On byl kolikrát jak starej chlap.dělám ťuk,ťuk,ať to nezakřiknu...
Zatím se drží,já mám teda od včera rýmu a nevím od kud???Asi ze špitálu,nebo z obchodu,ptž jinde jsem delší dobu nebyla:(((Kluci to určo chytnou,tak jsem naštvaná...Zítra jdeme na kontrolu,jedu vlakem,ptž Petr je pryč a auto máme pořád KO:((Snad tam dopol.nebude tolik lidí!!!
opice... 6073
17.2.2009 15:46:33
Soni, tak už to máme taky. Věrka má noční kašel, zahleněná není, je bez nálezu, ale celou noc prokašle. Jak jsem zvyklá u jejich kašlů spát, tak u tohoto se to nedá.
Antihistaminika fungují, takže ji je začnu dávat denně.
  • 
16.2.2009 10:22:20
Věruš,vidíš,já jsme to říkala,že to vše půjde,jak práce,tak školka,Kájík je šikovnej a ty jsi také statečná.:))

Evi,tak ať to brz vše zjistíte,co mu vyhovuje.ta kýlečka určo nespěchá,pokud se to nebude horšit.Nám se to tenkrát zhoršilo během dvou měsíců do velikosti menší pěsti,ale to byl T.moc malinkej a byl děsně uřvanej,i když jsme ho chovali,jak se dalo,stejně si určo pomohl tím řvaním,že musel tak brzo na operaci.Tříselná se mu nezvětšovala,tu nám dělali až později,ale tam zase víc hrozí to uskřinutí.Jen je blbý,že jste v OL a budeš muset si to nechat udělt asi jinde,ne???Raději ta Praha,nebo to Brno jednodenní chir.,tam je to dobrý.
Hanka měla jít s Leonkou také na oper.pup.kýlečky,ale prej byla nachlaz.tak je odvolali...má jinej termín.Sice jsem ji říkala,že je to lepší jinde,ale snad bude mít štěstí na personál a bude to v pořádku,ptž u ní cestování ještě někam daleko v jejich situaci je opravdu náročné.Tak pak snad napíše jaké ona měla zkušenosti.
opice... 6073
15.2.2009 22:16:07
Ano, až se zaběhneme, tak to bude v pohodě. I teď Vojtík chápe, proč nesmí mléčné výrobky, dnes se dokonce v cukrárně ptal, jestli může lízátko, jestli je bez laktozy:-).
Ono to doposud bylo docela pohodlné, nyní až si zjistíme co může a co ne, to bude taky dobrý.

Věrka má asi pupeční kýlu, není to jisté (já jako malá měla taky takový pupík), zatím to necháme tak, není to žádná boule, jen je trochu vyvýšený. Prý to nespěchá.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 3841  [Dalších 3701 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.