| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Olomoučandy-Kejklířanky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3841  [Dalších 3691 >>]
Věra+Kájík (IP adresa: 88.103.235.112)
  • 
15.2.2009 21:46:44
Evi, to máte teda nadělení. Ale musíte se s tím poprat, nedá se nic dělat.Až přijdete na to, co můžete a co ne, tak vám to třeba za čas už přijde skoro normální. Tak jako nám, určité věci, které musíme dělat. Teď, když Kájík chodí do školky a já do práce už mám dokonce chvílema pocit, že je vše "úplně normální".
O FN mi vůbec nemluvte, jsem na ně taky pěkně naštvaná. U mě pro... co se dalo. Alespoň na tu vcestnou placentu mě mohli zavčasu upozornit.Kájík se třeba nemusel narodit tak brzo, škoda slov.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 3roky (IP adresa: 85.93.179.122)
  • 
14.2.2009 19:59:23
Evi,chudáček malej,je to fakt na nasr...,když se to stane a nejde to vzít zpět.Doufám,že rozkvete a bude mu dobře.Vy si budete muset zvyknout na to jídlo a vše hlídat.Má švagrová má také na lepek,peče v pekárně,dává to do mražáku.Dělá ale ve špitále ekonomku,tak tam chodí do jídelny na bezlep.obědy,což je super.Ta Fn mě také štve,jak zbytečně Tomáškovi udělali škaredou jizvu...a to co tam bylo po té operaci,takový miminečko to bylo.Měl 3,7kg.
Mojí kámošce dceři to tak udělali zase v laborce na lepek,prej negativní,měla děsný problémy,pak až skoro metabolickej rozvrat,byla ve špitále,udělali to znovu a pozitivní,to je děs.
Tak se držeta a ať je brzo fit!!!!
opice... 6073
14.2.2009 18:06:23
Zatím je ve školce bez stravy, Věrka bude také (nastupuje za týden). Doposud jsme si mysleli, že snáší nějakou hranici (nedostával nic mléčného,ale nehlídala jsem skrytou laktozu ve stopovém množství), asi na bolest bříška to pomohlo, ale kvůli jiným problémům budeme muset laktozu vysadit úplně - na tom jsme se shodli s H. Konzultaci máme za měsíc, tak uvidíme co nám řeknou, ještě nám bylo řečeno, že i když lepek bude negativní, tak budeme mít na zkoušku i tuto dietu.
Začínám sondovat na netu, co ano, co ne. Laktozu začínáme hlídat hned.

Nejvíce mě štve, že jsme před 3,5 lety byli na gastro ve FN, tam mi tvrdili, že to není, jako jediné vyšetření tady bylo tohle co to potvrdilo - enterobiopsie. Krom zhuntovaného zdraví to evidentně odnáší na psychomotorickém vývoji, což mi povrdila dětská a logo. Po dietě nastalo velké zlepšení.
  • 
14.2.2009 13:10:09
Evi,ach jo,tak to máte potvrzený:(Jak to budete dělat ve školce??Vždyť to je snad ve všem:(???

opice... 6073
13.2.2009 14:17:21
Vojtíkovi potvrdili z enterobiopsie deficit laktázy. Z krve to měl hraniční.
  • 
13.2.2009 13:50:11
Ahojte,tak jsme zpět doma a v pořádku:)Proběhlo to dobře,tak jak jsem čekala,kluci dělali pěknej kravál po narkoze a po usnutí,který třeba Pájovi trvalo až do Odpoledne,to bylo už dobrý,pomrčávali,ale ustáli to,dívali se na DVT,TV,četli jsme a pexesovali.V noci spali klidně.Včera to bylo dlouhý,ptž po deváté už to měli oba za sebou.Jednoho chlapečka odvolali,ptž mu na sále zjistili plnej nos zelený rýmy,tak se modlím,aby to neroznesl,ptž když jsme čekali na příjem,kluci s ním řádili a on na ně prskal,až musel táta zasáhnout.
Ráno Tomášek trochu víc kašlal,ale může to být,huhňá,to prý také může být.Doma už jsou jako urvaní z řetězu,Tomáš přaštil Páju a tekla mu trochu z nosu krev,tak sledujeme,já jsem nepříčetná,ptž to děcko je nezvladatelný,co z něj vyroste???!!!vykázala jsem ho do pokoje,že musí spát a usnul,tak snad z toho krvácení nic nebude.Bojím se...
Ve středu máme jít na kontrolu.
opice... 6073
12.2.2009 20:42:03
Věrka se po operaci rozkašlala, prý je to běžné, ale tedy kašle čím dál víc a víc. Teď už tedy neštěká, ale je zahleněná. Snad to bude brzy lepší.
  • 
11.2.2009 20:56:01
Evi,tak to je dobrý,že to máte zdárně za sebou.My jedeme zítra ráno na lačno a v pátek do 9h.nás pustí.Už mi začíná být úzko...:(((

Příště až pojedeš,tak prozvoň Věrku,ať Ti mává šátkem:)))

Věruš,auto máme pořád v pr....,asi snad budeme muset sehnat nový,ptž oprava vypadá na dost peněz a to se nevyplatí...no...uvidíme.Pokud by se dalo dohromady,tak bychom mohli posled.týden v únoru dorazit,mimo kolektiv máme být týden,tak pokud budeme a vy zdraví a bude to auto,tak snad konečně dorazíme na ten pokec,už se těším,jsme pořád doma a mě z toho hrabe...
opice... 6073
11.2.2009 17:33:55
Aha, tak zase příště budu z vlaku sondovat:-)
Věra+Kájík (IP adresa: 88.103.235.112)
  • 
11.2.2009 17:03:11
Evi, ale ne úplně u nádraží. Když jedeš od OL a míjíš železniční most před Mohelnicí, na levé straně kousek od nádraží je takový dvojdomek. Z vlaku to jde pěkně vidět, jen musíš vědět kam koukat. My jsme zatím zdraví,(rýma zaplaťpánbůh pominula) a v sobotu se chystáme na dětský maškarní karneval.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3841  [Dalších 3691 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.