Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
opice... | 6073 |
23.4.2009 9:00:13
Soni, to se Hance vůbec nedivim, ze je utahana. Leonka bude mit tri roky, Hanka asi zustane doma s manzelem, ze? Moc na ne myslim, vyrid jim, prosim, pozdravy.
Dnes nam dodelavaji okna, jsem zvedava, jake to bude s novymi, je fakt ten, ze dnes v noci mi uz netahlo na zada. Odvyknu si na pruvan a nebudu chtit pak spat jinde. |
Sonča+Pavlíček a Tomášek 3roky | (IP adresa: 85.93.179.122) |
• |
20.4.2009 20:13:35
Evi,už je doma,Hanka je dost utahaná,ptž je celkem v kolotoči,moc se snaží s ním cvičit i sama,je na vozíčku,odkázanej na její pomoc,ale pořád se to pomalinku lepší a lepší,pořád jsou ve starém,stěhování asi za měsíc,takže ho pořád musí prosit lidi,aby ho snesli z pater na nosítkách a zpět na RHB,je chudina úplně KO....podporu v rodině,skoro žádnou nemá,takže spíše na vše sama...samotného ho může nechat doma max.1-1,5hod.,ale měl epi záchvat jednou doma a tak se zase víc bojí...je mi jí moc líto,musí to být lepší.
|
opice... | 6073 |
20.4.2009 9:25:07
Ahoj,
o víkendech si užíváme vesnického života, děti jsou nadšené, já taky. Sice ty kvetoucí stromy a rostliny trochu stěžují život, ale na chalupě je fajn. Vojtík se drží, Věrka je stále na hraně, ale také docela dobrá, blíží se "Věrčin termín" na laryngitidu, jednou už to ustát musí, ne ;-). Tento týden nám budou dělat nová okna, tudíž mám migrénu jako .... a nemůžu nic dělat. Soni, máš nějaké zprávy od Hanky? Už jsou asi přestěhovaní, že? Jak se mají, co Hančin manžel? Věrko, co vy? |
• |
19.4.2009 12:19:23
Co děláte,užíváte sluníčka???
Evi,už je to OK??? Já se jen modlím,aby kluci už vydrželi!!!! |
• |
17.4.2009 20:47:59
Tak jsme tento týden byli ve školce,hurááá.Já polítala kde co,ale mám toho ještě dost na příští týden.Ještě ke všemu mám olezlej obličej-buď z krému,nebo je to solární ekzem,byla jsem s klukama celej týden venku každý odpol.do večera a peklo na mě...tak se léčím,ale je to už lepší.
Dnes jsem se vytočila,jak jsem zase viděla dvě matky dávat nachlazený děcka do školky,jedna na něho ještě sahala,jestli nemá horečku,že je mu zima,druhej se dusil kašlem a ona se ho tam snažila pořádně vysmrkat,myslela jsem že budu vraždit,ale Petr jel pryč,já jsem potřebovala udělat velkej nákup,maso,zeleninu,prostě vše a s nima to moc teda nejde.snad to ustojí...ke všemu obě dámy si šly pak na kafčo a domlouvaly se brusle....vrrrrrrrr.... Věruš,pokud budeme Ok můžete dorazit,nebo přijedeme my.Mě je to jedno. |
opice... | 6073 |
8.4.2009 10:41:00
Věrka je lepší, do neděle má ATB. Doufám, že bude lepší. Od zítřka berou další dávku léků na imunitu, tak se obávám, jestli to vydrží.
|
• |
6.4.2009 21:27:24
teda Evi,to je pech.My jdeme zítra na kontrolu na ušní a k děcké.Už jsme ale venku byli,ptž nedá se je udržet doma a já mám nervy z nich v pr...,když jsme tak dlouho zavření.vypadají Ok,Tomášek občas zakašle a z nosu mu teče,to ale vypadá na alerg.rýmu i ten kašel,zjistila jsem,že mu vadí doma květina-letěla,když suším prádlo,tak aviváž ve vzduchu,úklidové prostředky-teda asi,ještě jsme byli v sobotu u švagrové,koupili starej barák,tak jsme se byli dívat,smrdělo to tam zatuchlinou-vepřovice,na dvoře byla hromada starého sena,co měla majitelka leta na půdě,jako izolaci,tam teda začal kašlat pěkně,dnes venku mu zase teklo z nosu...Budu to muset probrat s tím alergologem a nechat udělat hloubější testy,ale nevím,zda by to pomohlo,ptž je vlastně měsíc na Aeriusu a nyní,když nemá infekt,tak mu to tyto projevy netlumí,tak nevím,možná je to i slabé na něj???nevím???
|
opice... | 6073 |
3.4.2009 14:05:39
chjo, že jsem včera vůbec psala, že jsou OK. Věrka má taky zánět stř.ucha.
A je pěkný komediant. Ráno si stěžuje na ucho, pak zjistí,že nejde do školky, tak už ji ucho nebolí, pže chce do školky. V poledne už si na něho hodně stěžovala, tak jsme to chytili na začátku. |
Věra+Kájík | (IP adresa: 88.103.235.112) |
• |
2.4.2009 22:16:46
Soni, přišla sama jen s Tobiáškem.Je to už takové větší miminko s dudlíkem.Vypadali spokojeně.
|
• |
2.4.2009 20:18:44
Věruš,kapacita naší třídy ve školce je 18dětí a chodí jich tam max.10-12v průměru,takže také málo,v té třídě nahoře,je také tak málo dětí,jiné třídy v naší školce nejsou,takže bych řekla hodně malá a vidíš...jak tam vlezeme,tak ihned nemocní...
Ten Mikulášek tam byl také???Jak vypadají??? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.