| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Olomoučandy-Kejklířanky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3841  [Dalších 3781 >>]
Věra+Kájík (IP adresa: 88.103.235.112)
  • 
20.5.2009 20:34:56
Soni to je teda šok, ach jo.Navíc, to co jim dá školka, to jim žádná paní na hlídání nikdy nedá. Jsem ráda, že Kájík může alespoň na dopoledne.Do školky chodí rád, těší se tam, dnes byli na divadle a mají jet ještě na dopravní hřiště.Co budeš dělat, budeš shánět tu paní na hlídání, nebo to zkusíš v té školce? Za chvíli jdeš do práce. My jsme byli teď na kontrole v Brně a v únoru jdeme na operaci. Chtěli ho vzít už teď na podzim, ale já jim řekla, ať to nechají až na ten únor.Už to nějak doklapeme. Každopádně, bude to náročná 3týdenní operace, tak musím doufat, že vše proběhne bez komplikací.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky (IP adresa: 85.93.179.122)
  • 
20.5.2009 19:54:18
právě,že nedělal:(na podzim jim bral krev a vyšla negativní,všechny výsledky negativní.Tomáškovi teda senná rýma jede fest,úplné proudy,kolkrát to kape,červené oči mívá,kašle každej den,ale ne moc a ne dlouho,teda momentálně,na té chatě kašlal celkem více v noci,jak jsme přijeli domů,tak byl klid,popisovala jsem mu ten záchvat,jak se nadýchal čističe proti plísni,to bylo tenkrát fakt na dýchadlo...Já nevím,jsem z toho v šoku...Ale co si píšeme na diskusi,tak mají dýchadlo také i ti,co mají negat.testy,dokonce sprej dostali hned co se jim dělá pořád kapka u nosu,my s tou rýmou bojujeme už dlouho a v sezoně je to fakt dost,nebo se trápili kašlem měsíc,mě teda prokašlali celou druhou zimu...já fakt nevím...ještě jsme nedýchali ,ptž u nás nemají dobrou velikost masky,tak až v pondělí...za měsíc mu mám volat,chce s nížit dávku,tak uvidím,dýcháme Ecobec,do nosu Cromohexal,ještě něco do očí při obtížích,ale to nevím...nějak alergo...cosi...
No nic,já jdu balit,jedeme na srazík z neplodnosti do Harachova:))
papa S.
Ach jo....
opice... 6073
20.5.2009 10:04:59
Soni,
tedy to je rapidní skok. Dělal jim dr nějaké testy, nebo to je na základě info a vyšetření?
Je to hrozné, pokud je takový nález, ale na druhou stranu by se kluci mohli konečně začít zlepšovat.

U nás je to dobrý, už jsou unaveni ze školky, jak tam často chodí:-) Oba chodí do škloky rádi, ale je to vidět na jejich chování a unavenosti.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky (IP adresa: 85.93.179.122)
  • 
19.5.2009 21:20:19
oba dostali sprej do nosu 3xdenně,při červených očích máme kapat,celoročně brát Aerius,Tomášek dostal dýchadlo,má dýchat ráno a večer,zítra si pro to jdu do lékárny,snad bude spolupracovat a zvládneme to,v srpnu má T.kontrolu a oba v září mají jít na ty kapkové testy na ruku....tak jsem z toho celá špatná...ale třeba to fakt už pomůže,ptž bez kapesníku nemůžeme ven,kašel někdy je a jindy není a nemusí být nemocní.Jsou ale horší věci...ještě mě ten dr.teda šokl,prej je mám odhlásit ze školky,ptž budou pořád nemocní a najít si paní na hlídání,dobrý...co????...
opice... 6073
4.5.2009 19:40:15
Soni, Věrka na tom byla podobně. Už to vypadalo, že bude štěkat (asi 3x takhle večer po usnutí zakašlala) a od té doby dobré. Občas ze spaní kašle takový kašel jako jsem měla já před rozjetím astmatu, ale není to moc.

Děti jsou jinak v pořádku, konečně, docela se těším až bude po svátcích, díky prodlouženým víkendům na chalupě doma nic nestíhám a to jsem doma:-) Je fakt, že obchod a vaření oběda zabere ty volné tři hodiny dopoledne. Hlavně, že jsou děti v pořádku!
Sonča+Pavlíček a Tomášek 3roky (IP adresa: 85.93.179.122)
  • 
4.5.2009 13:31:17
Věruš,tak nepřijedu,prší,ale když tak příští týden v pondělí 11.5,můžeš přijet i ty??Nebo klidně i jinej den odpol.,jen myslím ve středu jdeme na alergologii do štbk.
Evi,držíme se,ale ve středu a čtvr.Pája kašlal,nic k tomu,ani rýma,nyní to ustupuje.
opice... 6073
28.4.2009 18:03:30
Ahoj,
u nás je to prozatímně dobré (ťuk,ťuk), shodou okolností se oba zmátořili po očkování na klíšťata - a to jsem u Věrky čekala tu laryng. Občas pokašlávala jako já při astma a nyní je dobrá. Snad jsme to kolečko zlomili.
Okna jsou super, průvan zmizel, ale cítím ho pro změnu od vchodových dveří, jinak super. Včera nám domontovali žaluzie.

Soni, Vojtík se mi pokaždé v květnu z nemocí dostal, všechny děti ve školce se také zlepšili. Snad to tak bude i u vás. Snad to očkování pomůže.

Věrko, já na besídky jako dítko nebyla a nemusím je dodnes.

• 
27.4.2009 22:46:27
Věruš,tak se předběžně domluvíme na příští pondělí,ju??Ještě ti zavolám,zda určo ano,nebo ne,podle auta a stavu,my jsme po rýmě a ještě vykašláváme,týden byli doma,ale už jsem je tam dala,infekční už to není,jen mám od nich ten kašel nyní já,sakra!!!přivezu ti ty tepláčky,snad vám budou:)))Zelenej sopel,to je hnus!!!!!
Kájík to snad přednese.Kluci se také učí,budeme mít besídku,snad budeme zrovna OK.Už mě to točí,pořád doma ,co týden...a já mám jít za měsíc do práce,fakt nevím,jak to budeme pytlíkovat????
Nechám dát klukům ten Prevenar,dr.i ten imunolog mě přesvědčili,když jsem se teda rozhodla,tak mi dr.zařídila,že nebudu muset platit ani kačku:)))tak alespoň něco!!!:))))
Věra+Kájík (IP adresa: 88.103.235.112)
  • 
27.4.2009 21:04:53
Holky já totálně nestíhám. Na Hanku myslím, je mě jí líto, ale snad se to všechno ještě v dobré obrátí.Je dobře, že půjde do práce, doma by se zbláznila, přijde mezi lidi a na jiné myšlenky. My jsme (zatím) zdraví, ale do školky chodí nachlazené děcka také, onehdy jsem pozorovala jak oběma dvojčatům, co chodí s Kájíkem do školky teče sopel, někdo tam zase kašlal, Kájík dnes říkal, že tam komusi teče zelený sopel, fakt paráda.Kájík bude přednášet básničku na den matek.Sice ji umí perfektně, ale jsetli to přednese před lidma, to si fakt nejsem jistá.Navíc se mu ani básnička nelíbí, hitem je u nás momentálně Jožin z bažin.Soni jestli budete chtít, tak dorazte. Mám teď pondělky volné, neb chodím do práce v sobotu.
  • 
23.4.2009 22:52:57
Evi,do práce právě jít chce,ptž by se zbláznila,má dostat příspěvek na péči a podle mě,by měla dostat velkej,ptž on je fakt odkázanej zatím na pomoc druhých ve všem,z toho chce platit asistentku,má slíbenou práci zpět v lázních na půl úvazu a ranní,malá bude ve školce,tam ji ji vezmou přednostně,ona by mohla platit půl prac.doby asistentku,pak by mohl být doma i chvliku sám,zatím ho nechavá tu hodinku.Musí jít dělat i něco jiného,jinak by zcvokla a manža asi také,bude to podle mě pro oba lepší.Už jednu asist.má ,někdy ji pomáhá,je s ní moc spokojená:))
Vy se máte,že máte plasťáky,na mě také táhne,máme postlel danou k oknu,ptž v ložnici má Petr i pracovnu,ta okna jsou děs,ale investovat sem už nebudeme,musím to vydržet,snad se dočkám....
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3841  [Dalších 3781 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.