| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Olomoučandy-Kejklířanky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 3841  [Dalších 3791 >>]
opice... 6073
31.5.2009 21:13:16
S tou školkou je to hrozné. Na tohle je zase výhoda města. U nás školka jede půlku prázdnin a zbytek lze v jiných školkách. Letos to zatím nepotřebuji - naštěstí.

Soni, jak jsou na tom kluci?

Příští týden jedeme do Prahy.
Poslední 3 týdny si Věrka stěžovala na bříško, někdy i docela dost (její odpověď pokaždé zněla, že jí bolí přece uvnitř~t~), nakonec jsem došla na to, že na chalupě ujídá dědovi okurky s kyškou. Tak jí to zakysané mléko pořád vadí.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky (IP adresa: 85.93.179.122)
  • 
30.5.2009 20:32:36
Věruš,tak to máte dobrý,že alespoň těch 14dní jede vaše školka,u nás se už ten přelom června a července zavírá a až opravdu 1.9.-v úterý otevře.Mám je nahlášeny do náhradní,takže se bojím,aby nebyly problémy a chtělo se jim,ještě ke všemu tam už budou muset spávat...V červenci budou týden v jedné školce,pak je zavřeno úplně všude a budou po babičkách a skoro celej srpen budou chodit do jiné další školky.Už začíná horečkovat i Tomek,takže to vidím,že si zítra jedeme do ŠTbk na pohotovost pro ATB a pak do OL.do lékárny...ach jo,už mě to fakt štve.
Věra+Kájík (IP adresa: 88.103.235.112)
  • 
29.5.2009 23:34:15
Soni, tak se sejdeme někdy o víkendu, vždyť je to jedno. To je hrozný, že ti kluci jsou pořád tak nemocní. Kájík bude chodit ještě měsíc do školky a pak bude přes prázdniny doma, školka je zavřená, jedou jen ještě první týden v červenci a pak začínají poslední týden v srpnu.Přes prázdniny to vyřešíme dovolenýma a zbytek musí odhlídat mama. V práci zatím jakž takž, tak uvidím jak to bude. Moc se snažím, ale nejsem ještě tak zběhlá jako ti ostatní.Možná by to nikdo neřekl, ale je tam dost práce a musíš být dost rychlá, aby se to stíhalo. Ale mě to baví a ráda bych tam nějakou dobu vydržela, tak snad to nějak dopadne.
  • 
29.5.2009 21:04:34
Věruš ,moc díky,ale my pojedeme opět tak do pr....,ptž pořád marodíme,Pája má píchlé ty uši a z výtěru tam byl streptokok,tak má od včera ATB,Tomášek už týden děsně hnusně kašle,dr,na něm nic nenašla,tak jsem zkoušela všemožně mu dávat ta dýchadla a nic,pořád skoro bez efektu,dnes odpol.prokašlal až do večera a nic nepomohlo,suchej,hnusnej kašel,večer měl 37,5st.:(((takže už se mu tam asi také rýsuje infekce,vidím to na ATB,v pondělí s ním půjde asi Petr,ptž já budu v práci.Chudáci nebyli na besídce a tak se těšili a prošvihnou i výlet,mají jet v úterý:(((ach jo...jsem už na nervy,ptž jsou čilí a dělají doma jen binčus apod.Pája už teplotu nemá,tak také lítá...
Asi půjdeme na tu akci,co tu dala ta paní odkaz???snad budeme OK.Ten pohádkovej les nám vychází zrovna na tu svatbu://
Co v práci,už OK???
My se asi neslezeme,že???Já pak budu moci jen PO,ÚT,Pá nebo víkendy,ptž jinak mám odpolední do 18h.
Tak snad nám,nebo vám to vyjde:)
  • 
29.5.2009 20:08:24
Tak ten víkend s Večerníčkem není na Bouzově tento víkend, ale prý až poslední červnový víkend.
  • 
28.5.2009 22:53:08
Soni, ten pohádkový les je 27.6. od 12:00 h, viz www.rimice.cz. Tento víkend je ještě na Bouzově víkend s Večerníčkem. Je to na hradě, průvof hradem, kde v každé místnosti je jedna postavička z Večerníčka. Už to tam bylo i minulý víkend a bylo prý to super. Dětský víkend je i v zologické v olomouci, kam jsme chtěli původně jet, ale myslím se spíš vypravíme na ten Bouzov.
Lucie Peňašková, dvojčata 2002 (IP adresa: 77.48.132.122)
  • 
23.5.2009 18:38:50

Pozvánka.
21.5.2009 8:23:32
Dobrý den, dovolte mi prosím, abych prostřednictvím těchto stránek pozvala všechny rodinky s dětmi k nám do Velkého Týnce. Co tam? Pořádáme s kamarádkou velmi úspěšnou akci- Pohádkový les. Koná se 14. 6. start je od 13 hodin. Na dětičky, ale i jejich rodiče čekají pohádkové postavičky se svými úkoly, v cíli děti dostanou zdarma občerstvení. Více informací o této akci najdete na: www.luckaamirka.vesele.info, zde také rády zodpovíme Vaše dotazy. Těšíme se na Vás u nás v POHÁDCE. Pěkný den. Lucka.~x~~z~~k~
opice... 6073
21.5.2009 19:31:37
Soni s tou školkou. Když mi Vojta dříve promarodil celou zimu s ATB, ptala jsem se doktorky, jestli ho nemám stáhnout ze školky. Její doporučení i přes tu hrůzu bylo, aby do té školky chodil, pže by si to promořování prožíval až třeba v první třídě, což by asi bylo horší.
Letošní zima byla úspěšnější, jen asi 3xATB, je fakt, že jsem pozorovala, že i děti ve třídě tolik nekašlaly a nerýmovaly. U nás ve školce codí děti většinou dva roky do stejné třídy, ten druhý rok přibudou nové nepromořené děti, tak i tohle mohl být třeba důvod k vyšší nemocnosti ten druhý rok.

Věrko, určitě bude pro Kájíka lepší odklad op, větší děti jsou klidnější a spolupracují, skoro každý měsíc jsou lepší a lepší. Aspoň to tak pozoruji u nás.

Jinak já fakt můžu jen konstatovat, že u nás se to pomalu a jistě ubírá k lepšímu. Zima byla úspěšná, pokud se drží dieta, tak bříška nebolí. Zjistila jsem, že Vojta je asi i alergický na čočku - po té má průjem. Věrka měsíc nekašlala, teď se blíží ta naše 4-týdenní krize, minule to zvládla v pohodě, teď ji 2 dny bolí bříško a pokašlává.
  • 
20.5.2009 22:48:26
Věruš,je dobře ,že jsi to nechala na ten únor,moc držím palce,strašně moc,musíš se na to psych.připravit a Kájíka také.
My máme jít příští rok zase na to scinti ledvin a budou mu dělat odběry,byli jsme tam asi 3 týdny zpět a je to pořád stejný...
  • 
20.5.2009 22:46:05
Věruš,ten dr.je v tom trochu ....,zase nemají zápaly plic,nebo astmatické záchvaty,takže to vidí jen ze své stránky,to mi přišlo,jako blbá sranda,ale nesmál se...kdybych sehnala nějakou paní,tak bych musela do špitálu na celej úvazek a celou výplatu bych ji vysolila,kdo by hlídal DVĚ děti za pár kaček,také kde...,Petr pracuje doma,takže určo by chtěl doma nějakou cizí babu,takže tohle ne.To bych mohla zůstat doma já.Školku prostě potřebují,jinak to nejde,já doufám,že se to upraví,nebo se přijde,proč tak smrká a pokašlává,ta nemocnost se usadí,to říkají skoro všichni...pokud budou nemocní,tak je tam dávat nebudu,budou muset babičky začít zase hlídat a prostě to dopolednese se to musí zařídit,já mám malej úvazek,tchýně důchodce a Petr bývá také občas doma...takže bude muset každej pohnout prdelí a né nechávat vše na mě jako doposud,dokud jsem si neřekla,nikdo mi je tak nepohlídá.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 3841  [Dalších 3791 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.