| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 12103  [Dalších 11983 >>]
Hanka+L+A+V 28463
18.10.2011 13:58:20
Ájo pokud máš k tomu všemu dobrý tlak,ne vysoký, tak to je v mezích. Stačí opravdu omezit slaný a hodně si cvičit nohama a rukama...jakou kroužky, přitahování a propínání rychle za sebou...aby se líp prokrvily. A všechno by se mělo trošku spravit.

Mě teda koncem těhu natíkaly dost nohy, ale to je normální.

Tak se drž i nadále!!

Plíce super, tak už jdeš do finále!! Tak ať to všechno dobře dopadne!! A Monča se srovná, třeba jí vadí i to podzimní počasí (mě taky na náladě nepřidá).
Aja,Táďa a Kryštůfek 48842
18.10.2011 10:21:36
ahoj ja jsem na zacatku 23tt, vcera jsem se snazila vyslovene nezrat, zadna mineralka, na obed ryba, tmavy pecivo, nepresolovat a zeleny caj a rano jsem mela na vaze min....takze mozna to pujde, nesmim zrat jak prase a musim holt obetovat i to slany a ostry, ktery ja tak raaada... :) diky
Tadeasek taky sem tam stavkuje, nevim jestli je to z obavy ze sourozence, nebo jen takovy blby obdobi, ja ho tak neznam, tak kolikrat po nem vyjedu at se chova normalne a pak po me zas vyjedou kamosky, ze se chova normalne, a ze nemuzu mit dite,ktery je 99% dne hodny, mily a usmevavy :) jenze ja ho tak znam, a protivnyho Tadu nechci :)
mejte se krasne a at to zdarne doklepete, JA UZ CHCI TAKY BYT ZA 30.tkou ~;((~:-D
Hadi a spol 40792
18.10.2011 8:55:58
Ájo - vydrž, tak zaprvé jestli jsi hodně nabrala hodně rychle, tak to bude voda, takže to pak půjde krásně dolů :-) A co proti zavodnění fakt neporadím :-( Obávám se, že jedině omezit sůl v čemkoliv, abys nezatěžovala ledviny, které evidentně nepracují, tak jak by měly.

A kolik už jsi?

U nás dobrý, Monča sice má teď nějaké divoké období, nevím jestli už teď žárlí na budoucího sourozence, ale je to děs, jinak v pohodě :-) Já už jsem dneska 33+1, takže ještě dva týdny a můžu v klidu porodit :-) :-) V neděli mě děsně bolelo břicho, šli jsme zrovna z pouti a já se skoro plazila, jak mě bolela i jizva, tak nevím nevím, jestli mě nechají rodit normálně :-( S Vašíkem si tuhle bolest vůbec neuvědomuju, no uvidíme necháme to osudu :-)
17.10.2011 18:35:26
Holky co na zavodneny, jsem natekla jak balon, a dnes me gyndar upozornil ze POZOR POZOR .... i jsem hodne nabrala ~7~ tak jestli nevite, nejake caje, vitaminy....diky za radu
Hanka+L+A+V 28463
12.10.2011 12:57:53
Ájo neboj...to zvládneš. Nejhorší je, se stresovat předem. Prostě sobě i miminku věř a všechno dobře dopadne!!~s~
Já su stejně zvědavá, co vlastně budete mít ~t~
11.10.2011 16:47:48
NO Hani teda reknu ti ty jsi borec, protlacit takovy dva macky, hm vykon hodny superzeny :) ja mam z prirozenyho porodu strach, uvidim jak to bude ....
Mam nemocnyho Tadulu, tak jak skoro vubec nestonal, tak ted je nejak porad na hromade, v zari jsme meli antibiotika, v rijnu mel prujem, pak chytnul horecky mudra mu dalsi antib.davat nechtela, ze to mame vydrzet, ze je pred nama cela zima...no bohuzel vcera malyho chytlo ucho tak jsme vyfasovali jedny antib.do ucha druhy na brani....:(
Co uz ja tohle obdobi fakt nerada, vubec na me to skaredy pocasi pusobi jak vypinac, prepnu se na rezim protivna,valici se na gauci a vegetim tak az do jara....~d~
Hanka+L+A+V 28463
10.10.2011 13:55:35
Ahoj...to je super, že to tady poslední dobou trošku jede ~R^

Začnu od konce.

llenicko paráda že jsi už tak daleko v těhu a všechno je ok. A bezva, že se Matýskovi ve školce líbí, učitelky si holt musí nají způsob, jak ho zabavit, aby tak neřádil, od toho tam jsou...ale obdivuju je, já bych to nedala..stačí mě doma naše tři a nezvládám.

Jinak já rodila poprvé dvojčata císařem ve 30tt. Druhý porod, Anežku 4,4kg, jsem rodila po skoro 5letech přirozeně a nebyl problém. Akorát mi kontrolovali jizvu ultrazvukem, jestli se na konci těhu nerozjíždí. Vojtu (4,6kg) jsem rodila po roce a půl po Anežce přirozeně taky (po vyvolání pro velkou váhu miminka) a porod trval jen 3 hodiny, holt už měl tunel proraženej.

Tak držím palce, aby všechno proběhlo jak má!!!

Senedro tak na stěhování držím palce!! Hlavně ať všechno proběhne hladce. Ája je teda fakt drobeček, ale hlavně že jinak je zdravá!! A ona dožene i to mluvení!

Terko super, že to Vašík tak ve školce zvládá! A to mluvení bude ok i ty první písmenka.
Ta organizace s vyzvedáváním je mazec, holt to nějak musíte zvládat! A gratulace k práci, ať tě to baví!

Pájo, paráda že se Andrejka tak rozmluvila!!~R^ I mamánkování se zbaví!! Já měla strašnej strach u Lucky když nastupovala do školky a zvládla to krásně!!

Musím jít..náš lumpík je vzhůru.
llenicka 75289
9.10.2011 20:49:27
Ahojky. Tak taky musím napsat naše novinky:-)
U nás taky začla školka, Matýsek nastoupil a je ze školky nadšený. Učitelky už moc né, jelikož je docela akční a moc nechce spolupracovat s dětmi, takže jsem musela přinést i zprávu od psychologa atd., ale teď je klid, tak nevím jestli mu dávají čas na přizpůsobení a pak na nás zase vyrukují. Doma je celkem hodný, ale v kolektivu je poděz a bohužel s tím já doopravdy moc nenadělám. Jinak jsme pořád nějak přerostlý, už má skoro 110 cm a 17kg, na tři roky je to tedy dost. Začli jsme také chodit na logopedii, Matěj mluví celkem dost, ale také ještě moc neskloňuje a předložky se mu také pletou. Byli jsme poprvé a mám z toho celkem dobrý pocit.
Já teď finišuji přípravy na miminko, začala jsem teď již 37. týden a užívám si nepoznané:-) Ale až na nepatrné těhotenské neduhy jsem v pohodě:-) Tak uvidím jestli si užiji i porod. Rodil jste tady někdo přirozeně po předešlém císaři v brzkém týdnu těhotenství?
Mějte se krásně!
Senedra 14756
9.10.2011 13:47:21
Pájo, moc gratuluju. Andrejka je báječná, že takhle dohání. A Adámek nastoupil do školy?

No, Gigo, mám podobný pocit, starší začala chodit do školy, v zimě se budeme stěhovat kousek od Kladna do domečku a doufám, že Alici vezmou do školky a já nastoupím do práce - už mi kontakt s lidmi hodně chybí a to nemluvím o financích. Takže jestli se zadaří, tak příští září bude hodně zajímavé.

Ája teď taky dost mamanovatí, snad jí to brzo přejde. Začala opakovat a trochu mluvit, nicméně nejčastější slova jsou :neci ( nechci), ne, mňam. Případně věta Neci nich ( nechci nic). Je drobeček, pořád nemá ani 10 kilo, ale jí jak popelnice a temperamentu má na rozdávání. Tenhle týden dostala očkování MMR, jsem zvědavá, jaká bude reakce.

Těhotným držím palce, ať jde všechno v pohodě.
Terka Kubík06, Vašík08 46367
8.10.2011 21:59:33
Pájo, díky.

Vám taky gratulace ke kecálce :-) Taky to znám, furt nic nic nic a ted...

Akorát co mi začal dělat, že se zasekává při mluvení na prvním písmenku. :-(
Začla jsem chodit do práce, je ve školce, ale líbí se mu tam. Dneska v sobotu říkal, že chce ted hned do školky.

A jinak hurááá, vyrostli jsme ze zimní bundičky Cherokee vel 12-18 měsíců v 3,5 letech. ~t~~t~

Pajo, jinak, nevím jak to máš ty, ale taky jsem měla stejné myšlenky, že vašík je závislak, ale jak jsem začla vodit Kubíka do školky, pár akcí tam, tak vašík si zvykal, moc se mu tam líbilo. A nastoupil úplně v pohodě. I ta závislost dávno skončila, i když... Zatím ještě nespal u babičky tchyně beze mě. To prořval o prázdninách. Tak má ještě rok čas a uvidíš...
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 12103  [Dalších 11983 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.