| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 12103  [Dalších 11973 >>]
Pája, A+A :o) 94544
8.10.2011 12:19:19
Terko, tak gratulace k práci~g~ a klukům,jak to zvládají v pohodě ve školce!
Upřímně, Andrejka je tak děsný mamánek, že by tam asi nevydržela ani hodinu~n~. už jsem z toho doucela zoufalá. ona byla do dvou let v pohodě,ale od té doby,co byla s otřesem mozku tenkrát přes noc v nemocnici a já tam nemohla být,neusne beze mě,ani s manželem~n~,fakt už mě to nebaví..má hysteráky,když ji on náhodou dá spát jednou za dva měsíce,když třeba jdu ke kadeřnici. babičky nehrozí,takže aby byla někdy sama beze mě. nechce ani do dětského koutku,tak by mi to bodlo!s bráchou,to by šla,ale sama ani náhodou. jsem zvědavá,jestli se to za rok nějak zlomí..ale už tomu nevěřím~d~. půjde do školky.

jinak se musím pochlubit,že se hezky rozmluvila-sama,to je jasný~;).žádná logopedie,kam chodíme k tomu samozřejmě nepomohla..prostě přišel její čas a chtěla..tak nás logopedka pochválila a už budeme chodit po měsíci a ne po dvou..nepoužívá předložky,takže to aby se učila..no,jak by mohla,když mluví dva měsíce~y~. od té doby pusu nezavře~:-D,jak už to bývá.

všechny zdravíme!
Terka Kubík06, Vašík08 46367
8.10.2011 8:26:26
Ahoj holky,

tak se musím taky pochlubit.

Nejdřív Aje držímm dál palečky a at se mimi příště pochlubí ~2~

A ted ke mě. Už týden chodím do práce. ~;)

Kdyby někdo chtěl okna v čechách tak se ozvěte :-) Budu kalkulantkou, doufám, že se to v pohodě naučím.
Práci mám tak, že blíž ani nemůže být, v nejbližším městě od naši vesnice.
Potíž mám trochu akorát s pracovní dobou, protože jak je to pro lidi tak chche mít otevřeno co nejdéle, a problém je ve školce, která je do 16 hodiny. Takže někdy budu muset o 10 minut ujíždět dřív.
Vyzvedávat nemá kdo, ale mám domluvennou paní, která by vyzvedávala v případě, že budu dělat do 17 hodi

Kluci to nijak neřeší, že se odpo vidíme tak 2-3 hodky. Ve školce jsou v pohodě.
Jen trochu pokašlávají. Ale jinak dobrý ~R^

Mějte se hezky a zas dám vědět.
Hanka+L+A+V 28463
6.10.2011 21:35:51
Ájo to je super, že je všechno jak má!!! A s tím pohlavím je to sranda teda! To se asi fakt máte nechat překvapit ~t~

Tak se držte s mimískem!!

Náš nejmladší měl předevčírem 9. měsíců a už leze, sedí a stojí. Takže ho naháním všude, vzal to najednou hopem, během týdne stál a seděl.

Aja,Táďa a Kryštůfek 48842
5.10.2011 6:30:55
Ahoj holky, tak v 20tt vsechno ok, mimco zdrave, rosteme jak mame, ja jsem samozrejme nevydrzela a nechala si rict co to bude, sranda je, ze muj gynekolog mi dvakrat tvrdil, ze to vypada na holcicku, tri carky vidim na monitoru,tak to kluk neni...vcera na genetice, pani doktorka videla pindika..jsem zvedava teda co to bude :)))) asi jsme se meli fakt nechat prekvapit :)~p~
mejte se pekne pacek
Terka Kubík06, Vašík08 46367
30.9.2011 15:03:38
Gigo, zrovna dneska jsem měřila a vašek má 94 cm a cca 12,6 kg.
a je mu 3,5.

tak jestli bych to neměla řešit sama ~t~
Hanka+L+A+V 28463
24.9.2011 23:44:53
Ájo díky...ale nepřeháněj...nejsu žádná super žena...jen dělám co můžu a hodně mi pomáhá manža a babička...jinak bych už asi byla v blázinci ~t~

To je jasný, že jak se ti přiblíží termín porodu Tádi..tak budeš trošku vzpomínat a moc se sledovat, ale určitě bude všechno v pořádku. Abys nakonec nemusela na vyvolání, jako já s Vojtou. A to jsem si myslela, že třetí dítě, brzo po druhým...denně jsem tahala až do porodu Lucinku, vážící 18kg a cvičila s ní a naháněla a chytala Anežku, že porodím dřív...všechno nachystaný na porod už měsíc, malej odhadem 4kg a nechtělo se mu, museli ho vyhnat ~p~

Gigo díky moc!! Zrovna od tebe mě to těší, páč máš taky záhul jak hrom a zvládáš parádně!!!
A ty míry jsou perfektní, akorát!!!
Ať se vám daří!!!
24.9.2011 10:48:56
Njn Hani, ty jsi super zena...ja si nedovedu predstavit 3 divochy..., Tadula je hrozne hodnej a byl i jako prcek, tak si rikam jestli to tentokrat bude dite divoke, tak budu cucet jak prvorodicka :) ale malej slibil ze pomuze :) Tak se drz holka, ale ty to vsechno delas s laskou a rada :) Ja uz se taky tesim, jen zatim mam trosku strach, jsem pomalicku v pulce a jak se to prehoupne tak se sem tam vzpominkam asi nevyhnu....mejte se rodinko pa
Hanka+L+A+V 28463
23.9.2011 21:00:32
Ájo však se ani nenaděješ a budeš mít doma divočáka jako teď já. Vojta má 8,5 měsíce a doteď se jen plazil a houpal na kolínkách. Minulej týden si stoupl, rozlezl se a sedl. TAkže ho pořád někde chytám, sundávám a odnáším....fakt neudělám už vůbec nic. Vzal to najednou nějak hopem, ale su ráda, že až teď, kdy začala Lucinka chodit do školy.

23.9.2011 8:11:10
Diky Hani....verim ze to tak bude :-)
Hanka+L+A+V 28463
21.9.2011 21:09:07
Ájo to je fajn, že je zatím všechno v pořádku!! Jen tak dál!
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 12103  [Dalších 11973 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.