Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Aja,Táďa a Kryštůfek | 48842 |
6.9.2011 19:21:46
Ahoj Simco, tak to me moc mrzi...ja zkusenost nemam, ale ver malicke a hlavne bud co nejvic s ni, bude te moc potrebovat
Holky a ja jsem v 17t, je mi fajn, ale tesim se az budu tak v 36t vse bude ok a ja se budu chystat na porod, a nejvic si oddechnu az bude prcek na svete, zatim to zvladma dobre, venku je teplo,ale az tady na vsi zapadnem snehem....no uvidime. Tada je ted doma chytnul nejakyho bacila tak spolu valcime, nechce pochopit, ze ho ted nemuzu muckovat a mit ho u sebe v loznici, tak je casto na me napucenej, ze teda je chudak nemocnej a nema zadny ulevy, takze musime vydrzet oba, doufam ze do konce tydne bude ok a pristi pofrci do skolky, uteklo nam ted moc kontrol tak ho budu muset preobjednavat a tak jak jsem to na zacatku zrala a kazdou kontrolu prozivala, ted bych se na vsechny nejradsi vyprdla, ale holt pneumologie, endokrinologie nam jeste chvili zustanou....ja tak nerada doktory, ale co uz, holt musime tak musime vyderzat....mejte se holky zatim pa myslime na vas....pacek |
Hanka+L+A+V | 28463 |
25.8.2011 22:58:26
Simczo...je mě moc líto tvé holčičky! Je potřeba strašně moc síly a někoho, kdo tě podrží. Sama mám už 7letou postiženou dcerku, narodila se 30+0, nekrvácela do mozku, ale má ho poškozený. Má DMO. Je hodně důležitý se nesesypat, věřit a jak to půjde, tak s malou cvičit a cvičit. Hlavně, když jste u ní neplakat, snažit se jí povídat, hladit, ony to cítí a pokud je maminka na tom špatně, tak to přechází i na mimčo.
Já jsem naštěstí měla oporu v manželovi, vždycky říkal, že ať to dopadne jakkoliv, tak to spolu zvládneme. A vy to zvládnete taky. Moje holčička je šťastná a veselá i přes svoje postižení. Jasně, že nezvládá co vrstevníci a ani to od ní nečekáme. Berem ji prostě tak, jaká je!! Držím palce, abyste dopadli co nejlíp a tobě hodně hodně hodně sil!!! |
Simcza | 65127 |
24.8.2011 16:33:25
Ahoj. Omlouvám se, že vám vstupuju do diskuze.
Jsem maminka nedonošené holčičky. Zítra jí bude 14 dní. Narodila se 30+6. Při porodu byla chvíli bez kyslíku a po pár dnech lékaři diagnostikovali krvácení do mozku 4. stupně. Její zdravotní stav je hodně vážný, a pokud to přežije, bude zřejmě dost postižená. Prosím, nemáte s tím (bohužel!) nějaká zkušenosti? Jsem z toho psychicky téměř na dně. I pro mě byl porod rizikový, málem jsem ho nepřežila. Děkuju za jakoukoli odpověď. |
Hadi a spol | 40792 |
19.8.2011 16:55:48
Ajo - píchám si v každém těhu heparin. Tentokrát až od 17týdne, ale až do konce šestinedělí bez přestávky. Mám totiž mutaci na srážlivost krve, tak proto. Já píchám tentokrát Clexan. S Vašíkem to byl Fraxiparin
Holky a dneska jsem byla na testu na cukrovku - tentokrát to bude masakr - obávám se, že mě zachrání hodně, hodně, hodně přísná dieta, jinak mě čeká inzulín :-( Fakt děsné výsledky, tedy zatím jenom z mého glukometru, ale i tak z té žíly se to moc lišit nemůže. |
Senedra | 14756 |
19.8.2011 14:40:56
Gigo, zatím hlodá, ještě nebolí
Dneska náhodou Áju viděla dětská doktorka ( šla jsem tam jen pro doporučení na endokrinologii) a zase se nad ní rozplývala, jak je Ája šikovná a mrštná. Ona ta naše opice rozumí snad všemu, občas i poslechne, když po ní něco chceme, jen holt nedokáže říct, co by chtěla ona od nás. Takové věci, jako abych vyndala panenku z postele a dala jí do kočárku, to zvládneme pantomimou, ale jestlis e vzteká kvůli tomu, že je unavená nebo jí lezou zuby, to zatím jen tipujeme. |
19.8.2011 9:01:09
Holky moc dekuju,
ja musim zaklepat,ale jak jsem mela s malosem problemy,at uz jsem krvacela, spatny geneticky testy atd, tak ted je mi skvele, jen jsem schopna vyzrat lednici spajzku a jeste si zavolat dovazkovou sluzbu.... :) Plice, myslim ze ty jsi si v tehu pichala fraxiparin na redeni krve? Ja si ho taky picham, jen ted jsem mela vsechny testy v poradku tak mam prejit na anopyrin 100mg, nejak ale vic verim tomu heparinu....ty jsi si pichala cele tehu ten heparin, nebo jsi mela taky nejaky prestavky?? diky mejte se vsechny hezky...a mimousci i ty vetsi detatka tez |
magicc | 35425 |
18.8.2011 20:07:32
Ájo, gratuluji a drž se holka jedna.
Senedro, Ája si dává na čas, bude to dobré. |
Hanka+L+A+V | 28463 |
16.8.2011 22:51:32
Ájo tak to je skvělý, že testy dopadly dobře. Snaž se být v pohodě, určitě to všechno dobře dopadne!!! A my u Anežky a Vojty pohlaví nevěděli a bylo to super překvápko!!
Tak se opatruj a to mimuško taky!! Jinak zdravím všechny, už se těším až začne škola...su už ze všech tří jakási znavená |
Senedra | 14756 |
16.8.2011 10:59:12
Tak gratuluju další těhotné. A držím palce.
Danulo, ach jo, je to těžké, na smutnou náladu máte nárok. Koukám, že se tady rozběhla debata o mrňouscích, cvičně jsem Alici změřila, za 3 týdny poporostla 1 cm, ale nepřibrala ani deko. Před dvěma týdny jsme jeli na dovolenou, byly tam další dvě děti jen o něco málo starší než Ája a nějak mi z toho bylo smutno - obě mluvily ve větách, já z Áji dostanu tak akorát "ǎja, babí, ťap, ťap, haf, haf" a znamená to, že při procházce s babičkou potkala pejska. Taky už ty děti chodily na nočník, Alice maximálně občas nahlásí, že potřebuje přebalit. Pak jsem si řekla, že má nárok, že toho spoustu dohání, spoustu toho umí ( zatímco tohle píšu, tak si sundala jedny kalhoty, vzala si jiné, přezula si boty, nasadila si klobouk a chce, ať jí dám do vlasů sponky a gumičku) a má nárok na to, aby některé věci zvládla později. Jen se nám uleví, až se rozpovídá a bude jasné, že to zvládá. |
16.8.2011 7:22:15
Ahoj zensky dekuju za drzeni, jen prosim drzte az do unora :)
Plice uprimne, me prijde, ze v pohode to zaclo byt az ted,je mi jasny, ze v listopadu bude krize, ale zacatek byl nejhorsi, tolik doktoru a vysledku a podezreni na nejakou nemoc....fuj....ted jsem si odfoukla, geneticky testy jsou taky ok....tak jen si preju aby to tak pokracovalo, pohlavi zatim nevime, tajilo si ho jako nejvetsi poklad, a ja premyslim, jestli si nechat rict,nebo se nechat prekvapit.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.