| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 12103  [Dalších 11943 >>]
LoraX a klučičí banda 24327
6.8.2011 18:27:25
Gigo, kluci mají kolem 97-98cm a to jim 3 byly v červnu, ačkoli když je srovnám o ty 2 měsíce nedonošenosti, tak jako by byli tříleté teď. Každý jim ty 3 roky hádá. Ale váhově mají víc, Tom necelých 14 a Honza necelých 15kg. Jinak 95cm ve 3 letech je u chlapců percentil cca 25% a při dodržení růstové křivky odpovídá výšce v dospělosti cca 175cm (v 18 letech). On totiž průměr je 180...
Hanka+L+A+V 28463
3.8.2011 20:57:53
Ajo ty seš těhule? ~8~

Jestli jo, tak moc blahopřeju a potichoučku samo, abysme to nezakřikly!!

Danulo je mě to strašně líto!! Já si pokaždý při nové hrozné zprávě ze špitálu pobrečela a dlouho se nemohla vzpamatovat. Dodneška nejsu s něčím srovnaná! Holt to je život. Akorát nevím, proč je to takhle blbě rozdělený, že ti maličcí si něco takovýho nezaslouží!!!
Držte se a přeju co nejlehčí vyřizování!! My máme protézu na úpravě už dva měsíce a furt nevidím konec. Chjo!
Aja,Táďa a Kryštůfek 48842
3.8.2011 14:46:10
jeje chtela jsem napsat Magic...Sandruska je mala
3.8.2011 14:42:05
Zlaticko, na zacatku si musis vzdycky pobrecet, pak si na to zvyknes a nakonec zjistis, ze to male hodne pomuze a ze jsi vlastne rada, ze na to prisli....myslim na vas, ted to mate cerstve, bude lip....~;((
Sandro a holky vy jste od kud, ja bych vas rada videla vic...ze by nejaky srazik, ale vidim to az na pristi leto ~;), letos musim byt opatrna
Danula83 46556
3.8.2011 14:09:54
Taky zdravíme po delší době...
Ajo,Tadeášek váží jen o kilo míň než moje "donošeňátko" stejně starý :) Jsem zvědavá,kdy se váhově srovná i Hanička.Teď má max 11kilo a je jí 2,5 roku.
Plíce,super rodinná fotečka,sluší vám to ~R^
Jinak nás čeká asi nejspíš kochleární implantát.Byli jsme s Haničkou v Motole a tam zjistili,že má úplně malé zbytky sluchu a sluchadla jsou jí víceméně k ničemu,takže nám v září začne lítání po doktorech a doufám,že max do konce roku se dočkáme i operace.Probrečela jsem už spoustu dní a nocí a stejně se s tím nějak nemůžu srovnat,že je hluchá :(
magicc 35425
2.8.2011 23:11:03
SENEDRO a dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám tvojí mladší princezně.

Chtěla bych ti navrhnout osobní setkání s našima cácorkama, ráda bych vás poznala, v nicku mám email tak kdyby náhodou ...
magicc 35425
2.8.2011 23:02:28
GIGO, ráda bych tě nasměrovala na tyto stránky : http://www.rustovyhormon.cz/detsky-rust
pokud buděš mít čas a chuť najdeš tam toho hodně. Ono záleží jak vypadá růstová křivka od narození, pokud je stoupající a bez opožďování, a není mimo graf tak se toho moc dělat nedá. Tvůj klučík může vše dohnat opravdu později a nebo bude drobnější stále. A s tím nepochopením to tak je, pochopí jen ti,kdo si prošli něčím podobným takže ty se nad takové lidi musíš povznést. Naší Sandře je 5 a kousek, má 13 kg a 102 cm, léčíme ji už rok a půl růstovým hormonem.
Terka Kubík06, Vašík08 46367
31.7.2011 8:19:53
Gigo, tak je prostě po tobě a basta :-) Ale jestli máš pocit, že potřebuješ uklidnění od lékaře, že je vše ok tak do toho jdi.

Pohybuji se spíš na vesnicích, moc nových lidí nepoznávám a když někdo zjistí, že je nedonošený tak mávne rukou a řekne s úsměvem, že to dožene. A já to potvrdím. ~:-D

Ajo, Kubík má stejné míry jako vy. Je to šikulka ten tvůj. ~;) U Kubíka se několikrát dělaly odběry kvůli streptokokovi tak vím, že má všeho dostatek.

Přeji všem hezkou neděli, nejspíš propršenou ~3~~3~~3~

31.7.2011 7:48:57
Zdravím, Tadeasek je narozeny v 28tt, ted v 5,5 letech vazi 16kg a meri nejakych 110cm, mozna ted uz trosku vic merila jsem ho nejak pred 2mesici...jinak jsme sledovani na endokrinologii, taky porad lizeme spodni rustovou hranici, malej je ukecanej jak stara Ventylslauskova, lidi casto koukaji kdyz reknu ze nam bude v zime 6let, uprimne moc dobre mi to nedela,ale nic nenadelam, porad nejak doufam ze zvitezi genetika, manzel ma skoro 2m, a ja taky nejsem prcek, i kdyz tez hodne nedonoseny :) jen me vzdycky hooodne chutnalo jidlo, to malej je nejedlik a do jeho 3let jsme byli na sunaru a pribinaccich, jidlo se zlepsilo az skolkou ....
Lenicko tak jak? myslim na tebe a posilam pozitivni energii :))) koopec pozitivni energie~;((~s~
Terka Kubík06, Vašík08 46367
30.7.2011 21:39:46
Gigo, Vašík měl při narození cca 1kg.
Ted má cca 3,5 let a váží kolem 12kg. Míru ted nevím.
Od Ileničky má syn v cca 3,5letech tolik co můj 5,5letý.
Vůbec by mě tohle nenapadlo řešit.
Vím, že jí, vím, že jí i víc než ten starší takže nedostatek určitě nemá.

Srovnáváš se sourozenći? Nebo jaká jsi byla ty jako dítě? Nebo manžel?
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 12103  [Dalších 11943 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.