Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
magicc | 35425 |
30.7.2011 15:43:42
Ilenicko gratuluji k těhu a také držím palce ať jsi v pořádku a hlavně ať je vše v pořádku a s logo to bude určitě také dobré.
Pájo, Andrejka je šikulka. |
Hadi a spol | 40792 |
28.7.2011 19:29:05
Tak u nás bylo další těhotenství jasné tedy to druhé no a to třetí tak nějak vyplynulo samo
Holky jsou 35+5 a to jenom kvůli tomu, že byly jednovaječné a MOnča o hodně menší než Lůca Jiný problém nebyl Vašíka jsem rodila 40+5 |
Senedra | 14756 |
28.7.2011 18:39:00
Zdravím, koukám jak se tady to těhotnění rozběhlo Všem moc držím palce, ať porodíte co nejpozději ( v termínu). A obdivuju, že jste se pustily do dalšího těhotenství.
Pájo, super, gratuluju, že se Andrejka rozpovídala. No, u nás se včera slavily už druhé narozeniny. Nějak mi to hlava nebere, kolik doby už uběhlo. Ája je pořád pěkný rarach, pálí jí to teda pěkně, moc nemluví ( pusu teda nezavře,a le moc smyslu ty její promluvy zatím nedávají), ale když potřebuje, tak gestikulací a podobně nemá problém vysvětlit, o co se jí jedná. Je to teda drobek, má nějakých 80 cm a něco přes 9 kilo, jí jak nezavřená, už nevím, co víc dělat, aby přibrala. V srpnu s ní půjdu pro jistotu do endokrinologické poradny. takže já mám zkušenosti z "opačné strany", všichni si myslí, že je jí rok, rok a půl a i tak se k ní chovají a mě případně považují za neuzodpovědnou matku, že nechá tak malé dítě lézt po prolízkách a podobně Ale to jsem si už jednou zažila, tak to moc velký problém není. Přeju všem krásný zbytek prázdnin, těhotné se opatrujte a ať se prckům u vás líbí. |
llenicka | 75289 |
28.7.2011 17:36:14
Děkuji za povzbuzení, nějak to trošku na mě včera padlo a trochu mě tvrdlo břicho. Tak jsem byla trochu naměkko, ale snad bude vše v pořádkuMusí!!!!
Terko, mít veliké dítě je fakt na prd, a kord nedonošence. Když lidé vidí malé dítě, mají ho za mladší, nebo mají tendence ho ochraňovat. Ale u větších je to naopak. Matěj si myslím, že odpovídá korigovanému věku, v něčem možná je trošku i pozadu. A v něčem zase napřed. Ale s tím jak je veliký, se mě stalo mockrát, že ho v herně nebo na hřišti seřvala nějaká cizí mamina (např,že strká do jejího dítěte,...) a pak jsem se dozvěděla, že to její dítě je o rok starší jenom menší. Mají ho prostě za staršího a očekávají, že se tak bude i chovat, ale 3leté dosti živé dítě se holt neumí chovat jako 5 leté. Být větší u předškoláků je prostě na prd. Plíce, také gratuluji k novému miminku. Taky jsem vždy chtěla více dětí, ale myslím, že mé nervy vydrží jen dvě těhotenství Když nepočítám jedno nepovedené:-( Pájo, Andrejka je taky veliká. Na logopedii jsem taky zvědavá, jdeme poprvé v září. Tak uvidíme, co nás tam čeká. Matěj tedy mluví všechno a i ve větách, ale špatně vyslovuje, někdy musím fakt přemýšlet, co mě to chtěl říci. Ale pusu nezavře, až ho někdy prosím aby chvilku mlčel |
Pája, A+A :o) | 94544 |
28.7.2011 12:45:31
Ileničko,gratulace.Přeji ti moc,abys porodila v termínu max tak dva týdny předem.Neboj,určitě to bude teď vpořádku. Myslím,že to člověk cítí dost i vnitřně..mluvím tedy ze své zkušenosti..URČITĚ TO BUDE VPOŘÁDKU!!
Jinak Andrejka byla na tříleté s mírami 96cm a 16kg,takže z těch 890g po porodu myslím dost slušné,dohnala to krásně. syn měl ve třech letech 98 a 16,5kg takže téměř na chlup stejní a to měl po narození 3,56kg. Mám radost,že se i docela pěkně konečně rozmlouvá,každý den něco nového 2,3slova. no samozřejmě,že na logopedii to nestačí...a paní logopedka nás hází do jednoho pytle s dětmi v termínu.minule neměla ani páru o tom,že je Andrejka nar. o tři měsíce dříve-což mi přijde dost divné,když má naše zprávy a všechno. upřímně,nejraději bych,abychom tam nemusely chodit..jak člověk někam vkročí,už je těžko návratu zpět..ti doktoři mě vyčerpávají.. teď zase běháme od zubního přes pediatra a orl kvůli rýmě,co se ne a ne spustit a bolel jí šíleně i zoubek. klasika,všude dovolené..myslela jsem,že v létě budeme mít klid a ono nic hodila bych sem fotku-písnete prosím jak? úplně jsem to už totiž zapomněla-vím jen ty závorkya ne a ne si vzpomenout.díky! Plíce-tebe obdivuji,mně stačí ty dvě dětičky bohatě .Andrejka je šílený ďáblík..celý den se nezastaví. |
Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
28.7.2011 12:35:28
Ahoj holky,
Ileničko, jsem překvapená a gratuluji k těhu, určitě to zvládnete. A jak se říká, holčičky jsou na tom vždy líp. Já jen obdivuji vaše obr nedonošence Vašík je drobounký, ale já jsem za to ráda. Plíce, lidi jsou někdy na ránu Já vždycky říkala, že bych chtěla dvě nebo čtyři Když jsme byli malí, byli jsme tři holky, tak jsem si někdy připadala sama. Ale to jak jsem byla dítko školou povinné. Takže my jsme na dvou. Ráno nám i svítilo sluníčko, po týdnu. Už je zakaboněno, ale nevadí, když máme ty neštovky. |
Aja,Táďa a Kryštůfek | 48842 |
28.7.2011 10:55:38
Neboj Lenicko, vsechno bude ok, navic v nasi situaci,ja uz tak 2tydny pred porodem mela nejaky problemy, bolesti pod zebrama atd, pokud se citis v poradku, tak ste s prdolou v pohode...ale myslim na vas :)
|
Hadi a spol | 40792 |
28.7.2011 8:59:21
Hani - a teď si představ ty vyděšené výrazy, když se někdo jen tak ze srandy zeptal - tak co, bude čtvrté? A já v klidu odpověděla - jo A nebo když jsem řekla, že čekáme čtvrté - nejdřív ten výraz - chudinka, tak budou mít ještě čtvrté, no taky si mohli dát pozor - a pak moje věta, že to bylo přísně plánované těhotenství - cože?? Jste se zbláznili?
Ale je fakt, že jsem se s manžou shodli, že čtyři a dost, že tím už budeme kompletní rodinka Ileničko - no to je super zpráva Přeji hodně klidu a pohody ve zbytku těhu a přěji, abys porodila tak dva dny po termínu |
Hanka+L+A+V | 28463 |
27.7.2011 23:25:39
Magic to je dobře že ten růsťák zabírá!! Sandruška je šikulka a vždycky byla!!
Ájo a já mám takový ukřičence ukecaný tři. On už i Vojta, asi abych ho v tom řevu slyšela, tak má dost silnej hlásek. A holky se překřikují furt, ječí, řvou, rvou se a u toho ječí...no fakt jak po obědě Anežka zalehne a Lucce pustím pohádku na MP3 a Vojtovi zacpu pusu prsem, tak si vyloženě užívám ten klídek Plíce to já jsem prohlásila u třetího...že končíme definitivně. Ale našli se i rejpalové co nevěří. Ale já mám jasno!!! Už takhle to moje nervy moc nezvládají občas. llenicko gratuluju k těhu a držím palce, abys toto období přežila a mohla se pak už jen těšit!!! Já jsem na tom byla u druhého těhu taky tak..jak se přiblížil 30tt už jsem byla nervní. Ale u nás to pak 2x dobře dopadlo, takže i u vás to tentokrát dobře dopadne!!! A Matýsek je šikulka, a dobře se vytáhl, nedonošenec |
llenicka | 75289 |
27.7.2011 22:59:04
Ahojky. Zdravím novou maminku Mám taky odrostlejšího chlapečka, narozeného v 27+6 a dnes je to zdravý kluk. Možná jen trochu akčnější První rok vám dá nejspíš ještě zabrat - kontoroly, rehábka,.... Ale pak už to bude v pohodě a dnes v Matýskovo tří letech si už ani nevzpomenu, že byl tak maličký, on nám totiž trošku vyrostl a dnes v korigovaných 3 letech máme již 106cm, takže máme pořád problém s ostatními maminkymi, který nechápou, že mu není 5 let a že zkrátka má ještě úleta joko tříleťák
Jinak se mohu pochlubit, že Matýsek bude mít sestřičku. Právě jsemv 26. týdnu a v tomto období se docela bojím. Tak nám držte palce, Ať přečkáme srpen 2v1. Pak už se snad uklidním, a budu si vše užívat. Pa |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.