| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 12103  [Dalších 11933 >>]
magicc 35425
30.7.2011 15:43:42
Ilenicko gratuluji k těhu a také držím palce ať jsi v pořádku a hlavně ať je vše v pořádku ~;(( a s logo to bude určitě také dobré.

Pájo, Andrejka je šikulka.
Hadi a spol 40792
28.7.2011 19:29:05
Tak u nás bylo další těhotenství jasné :-) tedy to druhé no a to třetí tak nějak vyplynulo samo :-)

Holky jsou 35+5 a to jenom kvůli tomu, že byly jednovaječné a MOnča o hodně menší než Lůca :-) Jiný problém nebyl :-) Vašíka jsem rodila 40+5 :-)
Senedra 14756
28.7.2011 18:39:00
Zdravím, koukám jak se tady to těhotnění rozběhlo ~g~ Všem moc držím palce, ať porodíte co nejpozději ( v termínu). A obdivuju, že jste se pustily do dalšího těhotenství.

Pájo, super, gratuluju, že se Andrejka rozpovídala.

No, u nás se včera slavily už druhé narozeniny. Nějak mi to hlava nebere, kolik doby už uběhlo. Ája je pořád pěkný rarach, pálí jí to teda pěkně, moc nemluví ( pusu teda nezavře,a le moc smyslu ty její promluvy zatím nedávají), ale když potřebuje, tak gestikulací a podobně nemá problém vysvětlit, o co se jí jedná. Je to teda drobek, má nějakých 80 cm a něco přes 9 kilo, jí jak nezavřená, už nevím, co víc dělat, aby přibrala. V srpnu s ní půjdu pro jistotu do endokrinologické poradny. takže já mám zkušenosti z "opačné strany", všichni si myslí, že je jí rok, rok a půl a i tak se k ní chovají a mě případně považují za neuzodpovědnou matku, že nechá tak malé dítě lézt po prolízkách a podobně ~t~ Ale to jsem si už jednou zažila, tak to moc velký problém není.

Přeju všem krásný zbytek prázdnin, těhotné se opatrujte a ať se prckům u vás líbí.
llenicka 75289
28.7.2011 17:36:14
Děkuji za povzbuzení, nějak to trošku na mě včera padlo a trochu mě tvrdlo břicho. Tak jsem byla trochu naměkko, ale snad bude vše v pořádku:-)Musí!!!!

Terko, mít veliké dítě je fakt na prd, a kord nedonošence. Když lidé vidí malé dítě, mají ho za mladší, nebo mají tendence ho ochraňovat. Ale u větších je to naopak. Matěj si myslím, že odpovídá korigovanému věku, v něčem možná je trošku i pozadu. A v něčem zase napřed. Ale s tím jak je veliký, se mě stalo mockrát, že ho v herně nebo na hřišti seřvala nějaká cizí mamina (např,že strká do jejího dítěte,...) a pak jsem se dozvěděla, že to její dítě je o rok starší:-) jenom menší. Mají ho prostě za staršího a očekávají, že se tak bude i chovat, ale 3leté dosti živé dítě se holt neumí chovat jako 5 leté. Být větší u předškoláků je prostě na prd.

Plíce, také gratuluji k novému miminku. Taky jsem vždy chtěla více dětí, ale myslím, že mé nervy vydrží jen dvě těhotenství:-) Když nepočítám jedno nepovedené:-(

Pájo, Andrejka je taky veliká. Na logopedii jsem taky zvědavá, jdeme poprvé v září. Tak uvidíme, co nás tam čeká. Matěj tedy mluví všechno a i ve větách, ale špatně vyslovuje, někdy musím fakt přemýšlet, co mě to chtěl říci. Ale pusu nezavře, až ho někdy prosím aby chvilku mlčel:-)
Pája, A+A :o) 94544
28.7.2011 12:45:31
Ileničko,gratulace~;)~x~.Přeji ti moc,abys porodila v termínu max tak dva týdny předem~;).Neboj,určitě to bude teď vpořádku. Myslím,že to člověk cítí dost i vnitřně..mluvím tedy ze své zkušenosti..URČITĚ TO BUDE VPOŘÁDKU!!

Jinak Andrejka byla na tříleté s mírami 96cm a 16kg,takže z těch 890g po porodu myslím dost slušné,dohnala to krásně. syn měl ve třech letech 98 a 16,5kg takže téměř na chlup stejní a to měl po narození 3,56kg.
Mám radost,že se i docela pěkně konečně rozmlouvá,každý den něco nového 2,3slova. no samozřejmě,že na logopedii to nestačí...a paní logopedka nás hází do jednoho pytle s dětmi v termínu~a~.minule neměla ani páru o tom,že je Andrejka nar. o tři měsíce dříve-což mi přijde dost divné,když má naše zprávy a všechno~a~. upřímně,nejraději bych,abychom tam nemusely chodit..jak člověk někam vkročí,už je těžko návratu zpět..ti doktoři mě vyčerpávají..
teď zase běháme od zubního přes pediatra a orl kvůli rýmě,co se ne a ne spustit a bolel jí šíleně i zoubek. klasika,všude dovolené..myslela jsem,že v létě budeme mít klid a ono nic~Rv

hodila bych sem fotku-písnete prosím jak? úplně jsem to už totiž zapomněla-vím jen ty závorky~t~~t~a ne a ne si vzpomenout.díky!

Plíce-tebe obdivuji,mně stačí ty dvě dětičky bohatě ~t~.Andrejka je šílený ďáblík..celý den se nezastaví.
Terka Kubík06, Vašík08 46367
28.7.2011 12:35:28
Ahoj holky,
Ileničko, jsem překvapená a gratuluji k těhu, určitě to zvládnete. A jak se říká, holčičky jsou na tom vždy líp.
Já jen obdivuji vaše obr nedonošence :-) Vašík je drobounký, ale já jsem za to ráda.

Plíce, lidi jsou někdy na ránu ~o~ Já vždycky říkala, že bych chtěla dvě nebo čtyři ~t~ Když jsme byli malí, byli jsme tři holky, tak jsem si někdy připadala sama. Ale to jak jsem byla dítko školou povinné. Takže my jsme na dvou.

Ráno nám i svítilo sluníčko, po týdnu. ~:-D Už je zakaboněno, ale nevadí, když máme ty neštovky.
Aja,Táďa a Kryštůfek 48842
28.7.2011 10:55:38
Neboj Lenicko, vsechno bude ok, navic v nasi situaci,ja uz tak 2tydny pred porodem mela nejaky problemy, bolesti pod zebrama atd, pokud se citis v poradku, tak ste s prdolou v pohode...ale myslim na vas :)
Hadi a spol 40792
28.7.2011 8:59:21
Hani - a teď si představ ty vyděšené výrazy, když se někdo jen tak ze srandy zeptal - tak co, bude čtvrté? A já v klidu odpověděla - jo :-) :-) A nebo když jsem řekla, že čekáme čtvrté - nejdřív ten výraz - chudinka, tak budou mít ještě čtvrté, no taky si mohli dát pozor - a pak moje věta, že to bylo přísně plánované těhotenství - cože?? Jste se zbláznili?

Ale je fakt, že jsem se s manžou shodli, že čtyři a dost, že tím už budeme kompletní rodinka :-)

Ileničko - no to je super zpráva :-) Přeji hodně klidu a pohody ve zbytku těhu a přěji, abys porodila tak dva dny po termínu :-)
Hanka+L+A+V 28463
27.7.2011 23:25:39
Magic to je dobře že ten růsťák zabírá!! Sandruška je šikulka a vždycky byla!!

Ájo a já mám takový ukřičence ukecaný tři. On už i Vojta, asi abych ho v tom řevu slyšela, tak má dost silnej hlásek. A holky se překřikují furt, ječí, řvou, rvou se a u toho ječí...no fakt jak po obědě Anežka zalehne a Lucce pustím pohádku na MP3 a Vojtovi zacpu pusu prsem, tak si vyloženě užívám ten klídek ~;)

Plíce to já jsem prohlásila u třetího...že končíme definitivně. Ale našli se i rejpalové co nevěří. Ale já mám jasno!!! Už takhle to moje nervy moc nezvládají občas.

llenicko gratuluju k těhu a držím palce, abys toto období přežila a mohla se pak už jen těšit!!! Já jsem na tom byla u druhého těhu taky tak..jak se přiblížil 30tt už jsem byla nervní.
Ale u nás to pak 2x dobře dopadlo, takže i u vás to tentokrát dobře dopadne!!!
A Matýsek je šikulka, a dobře se vytáhl, nedonošenec ~R^
llenicka 75289
27.7.2011 22:59:04
Ahojky. Zdravím novou maminku:-) Mám taky odrostlejšího chlapečka, narozeného v 27+6 a dnes je to zdravý kluk. Možná jen trochu akčnější:-) První rok vám dá nejspíš ještě zabrat - kontoroly, rehábka,.... Ale pak už to bude v pohodě a dnes v Matýskovo tří letech si už ani nevzpomenu, že byl tak maličký, on nám totiž trošku vyrostl a dnes v korigovaných 3 letech máme již 106cm, takže máme pořád problém s ostatními maminkymi, který nechápou, že mu není 5 let a že zkrátka má ještě úleta joko tříleťák:-)

Jinak se mohu pochlubit, že Matýsek bude mít sestřičku. Právě jsemv 26. týdnu a v tomto období se docela bojím. Tak nám držte palce, Ať přečkáme srpen 2v1. Pak už se snad uklidním, a budu si vše užívat. Pa
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 12103  [Dalších 11933 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.