Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Hadi a spol | 40792 |
26.7.2011 8:56:40
Končíme na 4 další už bychom domů asi neumístili, i když naše děti nejraději spí na zemi, takže místa pořád dostatek
|
Aja,Táďa a Kryštůfek | 48842 |
26.7.2011 8:11:33
Nazdárek,
všechny moc zdravíme... Lucko mas spravnou bandu radost pohledet, to same Plice....holka teda ty mas odvahu a zastavite se na 4? nebo pujdete dal? ,ale kdyz se vam dari tak pekny deti proc jich nemit 5,ze? Magik dik za pochvalu mozna Tadulu odbarvim na blond Jinak my jsme zdravi a uzivame prazdnin, uz se teda tesim az Tadikovi zacne skolka, mam vykecanou diru do hlavy, komentuje vsechno a porad...vyhledavam siruace, kdy je ticho a klid..manzel je totiz taky neskutecne ukecanej a takovych 30minut ticha je balzam na mou dusi mejte se krasne, doufam, ze se leto v srpnu ukaze tady je teda pekna kosa a porad prsi...a prsi.... |
magicc | 35425 |
25.7.2011 19:55:15
Ahojky všem
Petule také máme odrostlé nedonošeňátko, hypotrofku, ale nedorsotlou, léčíme růstovým hormonem ( zjištěn Silver Russel syndrom - genetická porucha růstu). přeji vám ať vše zvládnete Terko, dřím palce s prací, a ať vydží elán. Plíce, máte pěkný šikulky. Hani, smekám, máš taky pěkné prďolky.. Jinak růsťák chálím chválím chválím, jsem maximálně spokojená, výsledky a křivka v grafu jsou úžasné, a zřejmě se začíná hýbat i váha směrem nahoru. Sandra je moc šikovná, občas si zazlobí, ale jinak je hodná a rozumná. Ájo, teda Tadeáškóvi ta paruka nějak moc sluší |
Hanka+L+A+V | 28463 |
24.7.2011 21:50:24
Ahoooj!!!
Tak se to tu zase trošku pohlo..bezva!! Magic díky...a jak se máte vy? Petule já mám nedonošeňátko už mírně odrostlé...dcera Lucinka, bude mít 7. Je narozená 30+0. Přeju malýmu hlavně zdravíčko a tobě pevný nervy, začátky jsou krušný, samý kontroly, cvičení...ale určitě to všechno zvládnete!!! Plíce fotka krásná! Děti máte moc krásný a šikovný! A gratuluju k zdravému čtvrťátku v bříšku, přeju aby všechno dobře dopadlo a narodilo se v termínu!! Terko neštovice v létě jsou strašný! Snad se z toho dobře dostanete a přeju, aby ti práce vyšla a bylas spokojená a děti zdravý! Dala jsem fotečku našich zlobidel do deníčku, kdo chcete, mrkněte. |
Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
23.7.2011 10:07:20
Tak to je fajn, že už se daří, hlavně, když má manžel práci.
MOji raubíři zlobí tak nějak normálně, akorát mě štve, když 5tileták se začne chovat hůř než 3leták. Začne se vztekat a brečet. Ale má smolíka. Užívejte prázdniny |
Hadi a spol | 40792 |
22.7.2011 20:08:52
Terko - no bylo to náročné, ale tchán zemřel v květnu před rokem a tchýně zemřela v říjnu - od té doby se to jenom zlepšuje. Manža je už rok v jiné práci, takže i finančně se už vyhrabáváme z problémů a můžu říct, že se nám začíná dařit.
Hadi nezlobí, tedy když si odmyslím občasné výlevy našich pětiletých puberťaček Minulý týden byla Monča tak rozjetá, že jsem jí vyhrožovala, že nepojede k babičce na prázdniny |
Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
22.7.2011 20:00:56
Ahoj holky,
zdravím všechny. Máme (mám) poslední prázdniny a rovnou s názvem "Neštovky" Kuba začal první týden v červenci a vašík pokračuje od včera. Vítám novou maminku, doufám, že jste jinak ok. My byly 31tt a bez problémů. Jsem z Prahy východ, nejezdíš někdy tímto směrem? Plíce, krásná rodinka. Samí usmívající smailici tak to vypadá, že jste spokojení. Měli jste problemy s tchanami, ne? Já se těším na záři, mám slíbenou práci tak se těším jak prvnáček do první třídy. |
Hadi a spol | 40792 |
22.7.2011 19:06:49
Ahoj všichni,
zdravím Vás po dlouhé době Pro nezasvěcené - mám dvojčata, holky, narozená 35+5, dnes jim je pět , k tomu máme 2,5letého kluka. No a navíc jsem těhotná 5.12. mám termín, nevíme a nechceme vědět co čekáme Dneska jsem byla na ultrazvuku v půlce těhu - miminko je prý zdravé a krásné Už má něco málo přes 300g No a jedna aktuální fotka od nás |
petule30 | 94299 |
21.7.2011 14:00:08
Ráda bych se seznámila s nějakou maminkou, mám 2 měsíčního chlapečka. Samotnou mě moc nebaví jezdit s kočárkem, tak bych brala nějakou parťačku. Je mi 30 let. Jestli tady nějaká maminka je, ráda jí poznám :D
|
petule30 | 94299 |
21.7.2011 13:54:55
Ahoj jsem tady nová, máme chlapečka, narodil se 6.5. v 32+5tt, ale velikostně odpovídal 28tt,byl 6 týdnů v nemocnici v inkubátoru, pak asi týden než jsme šli domů tak v postýlce, máme ho tedy už asi 6 týdnů doma. Budu ráda, když si budu moci s vámi pokecat o vývoji atd
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.