| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 12103  [Dalších 11913 >>]
magicc 35425
6.7.2011 21:29:32
Hani teda ten cvrkot Ti věřím, ale píšeš to tak krásně a i to tak super zvládáš, jste šikulky, mějte se hezky.
Hanka+L+A+V 28463
3.7.2011 21:46:04
Jejda....nakukuju jen náhodou a tady tak krásná zpráva!!

Gabko moc gratuluju a přeju strašně moc štěstí a lásky a zdraví celé vaší rodince!!! Zasloužíš si to!!!

Jinak u nás je cvrkot...děti rostou, každý má svoje, Lucinka už půjde v září do školy...půjde do speciálky, protože dost spadla i mentálně, v normoš škole by nestíhala...zhoršuje se i fyzicky, nezvládá co uměla...prý je to růstem a že si tělo zase musí zvyknout...tak uvidíme. Mívá záchvaty vzteku kvůli zbytečnostem, ale to holt asi patří k jejímu postižení. JInak je šikulka.

Anežka měla v červnu dva roky, zvládá už všechno možný, hodně mi pomáhá s Luckou, nosí pití, boty, utře jí nos apod. Je strašně živá, nezbedná a šikovná. Ale taky divoká a musím dávat hodně pozor, když se ochomýtá kolem Vojtíška a chce mě s ním pomáhat.
Všichni říkají že je jako by měla už tři, moc šikovná. Říkáme jí doma torpédo ~;)

Vojtíšek je zlatý dítě, přímo za odměnu. Strašně milej, hodnej, pořád se směje, v klidu počká na kojo, nepláče skoro vůbec. Miluje blbnutí s Anežkou, úplně se na ni třepe. Zítra má půl roku, už jsme začali s mrkvičkou a děsně mu šmakuje...bude asi dobrej jedlík, jako všechny naše děti.
Když su s nima sama doma, tak je to mazec, prázdniny budou dost náročný...ale prý bude často chodit pomáhat babi, tak to snad nějak zvládnu.

Mějte se všichni krásně, do alba dám fotečku našich tří kulíšků.
Aja,Táďa a Kryštůfek 48842
25.6.2011 9:30:51
Gabco toz ty se zejtra vdavas?? :)))nebo dneska ... ted nevim kdy jsi to psala, tak gratulace,at vam vyjde pocasi a hlavne manzelstvi,ale myslim, ze tentokrat jsi vybrala dobre a na celej zivot ... ~s~
magicc 35425
24.6.2011 11:12:26
Gabko s Filípkem ahojky, přeji ať vám to vyjde a hlavně klape, přeji ať jsi šťastná a spokojená ~;(( ~g~ ~;((
Gabka a Filípek 54932
24.6.2011 11:07:06
Mrknout jsem myslela na fotky :-D~;)
Gabka a Filípek 54932
24.6.2011 11:06:04
Ahoj holky,
po dlouhé době jsem nakoukla. Magic s Filipem už máme za sebou tři kazy a musím říct, že je to o přístupu doktora. Filipovi ten kaz vyškrábne jen tím zubním špárátkem a pak mu na to dá bílou plombu, navíc za plomby i když jsou bílé u Filipa vůbec neplatím.

Všem gratulka k těhotenství.

Dítkám, co marodí přeju rychlé uzdravení a hlavně, ať to vydrží.

Nestíhám ani náhodou dočítat, tak snad jsem nic velkého neprošvila.

U nás všechno jak mám. Konečně po zimní neustálé nemocné pauze chodí Filip do školky. Vystřihnul si jedny neštovice, tak snad nás až do podzimu větší marodění nečeká.

Pokud chodíte na facebook, ráda Vás přidám k přátelům a můžete mrknout - Gabriela Bedrlíková - zítra u Konečná
Terka Kubík06, Vašík08 46367
21.6.2011 13:59:07
Pajo, běž na pracák. Tam tě vedou jako matku pečující o dítě do 4 let. Dostaneš odstupné?
Dostaneš aspon něco málo 5 měsícu navíc. Počítali mi to z rodičáku. Ostupné jsem dostala, ale to nepočítali.

Delete 8214
14.6.2011 4:31:55
Zdravím všechny,
zkusila jsem se podívat na odkaz na album Nedonošeňátek a zjistila jsem, že tam mám založené albíčko se svým jménem. Teda ne přesně, ale myslím, že ta Andy a Peťka s Pavlínkou budu asi já. ~8~
Před šesti lety jsem se na rodině a i zde v diskuzi vyskytovala pod nickem Andie a mám nedonošená dvojčata Petru a Pavlu. No teď je jim už osm a moc nedonošeně nevypadají ~;).
Tak bych chtěla poprosit, jestli by bylo možné buď album smazat (fotky v něm nejsou), pokud bych do alba nedostala přístup, nebo přejmenovat na Andie a Péťa s Pájou (případně Iva a Péťa s Pájou), pokud byste mi přístup do alba umožnily. Já bych tam pak nějakou tu fotku vložila.
Zatím se mějte, přijdu nakouknout, jak to dopadlo ~3~.
Pája, A+A :o) 94544
13.6.2011 12:12:55
Ileničko,děti krmím laktobacílky~;),aby byly v pohodě. snad budou.jsem ráda,že můžeme už na krátké procházky!!! byl to děs..ale jsou z toho unavení.

tak moc zdravíme!
llenicka 75289
13.6.2011 11:59:10
Pájo, držím palce ať vám vyjde dovča! Děti krm laktobacilama a už žádné nemoci:-)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 12103  [Dalších 11913 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.