Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
llenicka | 75289 |
13.6.2011 11:56:20
Ahojky, tedy Pájo, vy si tedy užíváte:-(
Pendepon vám dali správně, je to penicilím s dlouhodobým účinkem, měl by dostatečně pojistit, to aby jste se nestali bacilonosiči a streptokok aby se vám nevrátil. V těle vydrží až 10 dnů po píchnutí. Taky jsem ho dostala po spále. Ale nám dávali 10dní píchací penicilin a nakonec jeden pendepon. A to, že vám ho nedal obvoďák je taky v pořádku, na pendepon se totiž objevují častěji reakce, a když ho dávají někde, kde by nemohli zajistit případnou akutní péči, tak je to problém. Takže naše doktorka si ho taky nelajzne podávat:-( |
Pája, A+A :o) | 94544 |
12.6.2011 19:49:11
to mi povídej,to je Praha. když máme jít na krev,musíme od dr. letět jinam do odběrové stanice, to samé s pendeponem do Krče do nemocnice na infekční..akorát člověka posílají od čerta k ďáblu. to mi tady dost vadí..
jsem holka z malého města a tam se vše odehraje v ordinaci doktorky. tohle se mi moc nelíbí..,no co se dá dělat. |
Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
12.6.2011 19:21:55
Každopádně vám držím palečky at jste zdraví.
A ještě mi je divný proč vám píchali pendepon jinde. Nám ho normalně dala naše praktická. |
12.6.2011 12:52:41
Terko, ukončili jsme braní ATB a léčbu jimy. Dr.nás poslala na píchnutí pendeponu. v Ordinaci mi řekla,že dnes je léčba spály tímto ukončena a v Krči nám dají pendepon a řeknou,co dál,že se to po ukončení spály dává.
tak asi jsem to špatně psala nebo pochopila,prostě mě zmátla tím ukončením . to už je jedno. Každopádně zastupující dr. za naší co je na dovče, kam jsme šli s tím,že máme přinést moč a na výtěr krku hladoví..nám řekla,že se žádný výtěr nedělá..divila se,že nám nepíchali penicilin a měli jsme atb a div si neťukala na hlavu..,tak si vyber..pak na Andrejku konstatovala,že má zbytky vyrážky-na infekčním v Krči dr. naopak řekla,že Andrejka je ok a zbytky má jen Adámek-což je stále fakt vidět.. takže tak.doufám,že už máme od jara vybráno a bude v létě klid,což obvykle tedy bývá. |
12.6.2011 12:38:16
Ahoj Pájo,
já pořád nechápu co znamená, že "po" spále jste dostali Pendepon. Já chápu, že Pendepon je ATB a ty je dostaneš, když jsi nemocná. my např., že se nám nedařilo vylečit streptokoka v krku. Ale ty píšeš jako po, že jste vylečení a ještě po tom dostaneš ATB. JInak za logo zavolej a uvidíš. |
12.6.2011 8:53:42
tak vás všechny zdravíme. Po spále nás poslali na pendepon,čekali jsme tam tři hodiny. to bylo něco. na infekčním v Krči,ještě tam tak něco chytit k tomu,aby toho nebylo málo..děti byly tedy statečné. všechny děti tam šíleně řvaly,naše ne,dost mě překvapily jak byly šikovné.
Andrejka samozřejmě v podvečer měla všude rudé svědící fleky,naštěstí to do rána zmizelo,tak jsem byla ráda,že zas někam nemusíme jet.. v pátek máme ještě kontrolu moči a sedimentaci. za necelé dva týdny nás čeká dovča u moře tak doufám,že už do té doby budeme naprosto fit.máme to tedy tip ťop.. tuhle středu máme domluvenou logopedii tak vůbec nevím,jestli tam máme jít nebo přeobjednat,ikdyž tam je to na dlouhé lokte. přeci jen týden mají teď rekonvalescenci a vlézt do polikliniky je docela riziko.mluvit začíná,tak třeba by stačilo to říct po telefonu,že má navíc tolik a tolik slov. stejně tam nic paní dr. nevyzkoumá kromě toho,co jí řeknu..fakt nevím |
magicc | 35425 |
6.6.2011 18:10:47
Terko, naše Sandra má také hodně kazíků, jak na předních zoubkách tak na stoličkách. Na vrtání musí dítko spoloupracovat, naše ani náhodou, takže doktor také nechává být s tím že vypadnou a druhé mohou být zdravé. A někdy zoubky pobolívají, ale ťuky ťuk zatím se to dalo vždy přečkat.
|
6.6.2011 10:55:08
Terko,
to mi povídej,už jsem z toho na mrtvici z těch nemocí. děti mají snížené protilátky na sliznicích. od září do března měly léky na imunitu,bylo to fakt celkem v pohodě celou zimu. občas rýma a neštovice,ale ty nepočítám.ale od března,co jsme to vysadili,tak to je teda konec,každé dva,tři týdny něco.. a tohle je fakt za trest,protože relativně už jsou v pohodě a musíme být doma..přeci jen,když je jim špatně,ven je to netáhne. snad neskončím v blázinci,už mi to vůbec neutíká a děti se pořád hádají a mastí.kdyby aspoň po obědě spala,ale od 6na nohou se to fakt pekelně vleče a ty zoubky..miluju zubaře,co tě hned odsoudí,že dětem cpeš sladké..přitom to tak vůbec není. některé dětí jí hodně sladkého a pijí pořád nějaké šťávičky s cukrem a zuby mají v pohodě a znám jich hodně!!! my mezi ně také bohužel nepatříme.Adámek měl špatné zoubky od mala také. ve 2letech a asi 4měsíce měl první kaz,normálně mu zubař zoubek vrtal. ale neměl to na předních-tak to nevím,ale mám pocit,že na nich se to nedělá a jen třeba pomazává tím elmex gelem-tak to měl syn ségry na jednom zubu,ale nevím přesně na kterém to bylo..ale stolička určitě ne. Adámek má už x kazů a chodil na prohlídky každé 3měsíce. co vím,tak se mu to šíleně zhoršilo po atb co jednou měl. od té doby má zuby i žluté. Andrejka je relativně zatím vpořádku a pevně doufám,že se jí tohle vyhne a bude mít zoubky lepší..ale ona je zrovna na sladké vysazená. teď dávám odměny za nočník,tak o to víc jí to láká. jinak doma si sama chodí čůrat v pohodě. venku občas zapomene a teď co byla nemocná tak také,ale to bude ok |
6.6.2011 10:31:49
Ahoj holky,
Pájo, mě příjde, že chytíte kde co :-( Aspon, že jste bez komplikací. Tak přeji pevné nervy. Jinak já pořád nevím, znervoznuje mě to, Vašík má na předních zubech kaz, kazy. Můj dr. je spíš takový flegmatik, tak jsem volala ke kamaradčine dětské zubní dr. a ta mi, ale říká to samé. Zubní kaz se neřeší pokud nejsou problémy. Tak jsem z takové situace rozpačitá. Čekat, že ho to začne bolet. Navíc mě docela naštvala, když to hned označila jako následek sladkého pití, baba jedna. |
6.6.2011 7:47:47
Terko, pěkný Komboj!pěkné fotečky
já bych tak ráda šla ven! my máme akorát spálu. nejhorší je,že syn neměl teploty,takže dr. jsem volala a říkala,že je to možná nějaká alergie (osypal se ten den,co jsme tam byli zrovna dopoledne i s Andrejkou,protože oba měli už rýmu a kašel a Andrejka zánět v očích) no a ve středu začala mít Andrejka teploty a osypala se také..takže to mi bylo divné..čekala jsem do čtvrtka a v pátek jsme šli k dr. znovu a už to byla spála. takže máme atb na 10dní. je to tedy síla..to nejhorší mají za sebou a relativně jim nic není a na to,že mají být v klidu pěkně řádí a navíc,být doma v tomhle počasí a ještě když jim jakoby nic není je tedy hrůza! už jsme doma od min. středy a čeká nás to tenhle týden a ještě pak možná dva dny. no,upřímně..být venku pod mrakem,aspoň na půl hodinky bych je vzala na klidnou procházku,myslím,že by to pomohlo nám všem |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.