Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Pája, A+A :o) | 94544 |
20.5.2011 16:52:05
Danulo,pevné nervy. Andrejka se dneska teda vztekla také pořádně a nebyla k utišení..byla prostě moc unavená,ale spát ona nechodí už přes rok. přitom by to potřebovala jako sůl...bodlo by jí to. i mně
jinak se musím pochlubit,že dneska si už 2x řekla,že chce čůrat bez učůrnutí,což je super. možná k tomu přispělo mé vnitřní rozhodnutí |
Danula83 | 46556 |
20.5.2011 14:38:37
To je Andrejka moc šikovná s odplenkováváním
U Hani se ty vzteklý scény nedají ani počítat...Jakmile jednou začne (z jakýchkoli důvodů),je k nezastavení... |
Pája, A+A :o) | 94544 |
20.5.2011 12:21:45
Plíce,také gratulace a ať je vše v pohodě.
jinak vzteklouny znám. syn ten řval od narození ve dne v noci a vztekal se od roka do bezvědomí,byla to síla..období od dvou do dvou a půl,to bylo na denním pořádku 3-4x za den. bylo to strašné..kdo nezažil,nepochopí. Andrejka je mnohem klidnější,ikdyž vztekat a prosazovat se umí velice dobře konečně se u nás posunula řeč..každý týden něco nového,tak jsem ráda. snad nás na logo pochválí!! měli počkat do tří let,já to říkala...zdálo se mi to brzy.ona má prostě svůj čas. jinak včera jsem rezolutně vzala plíny! to její odmítání nočníku a sezení na něm..myslím,že to jde nad mé očekávání vcelku dobře,ťuk ťuk. včera čůrala samozřejmě normálně pořád do kalhot,ale vadilo to,naštěstí.. no a dnes ráno se prvně v životě vyčůrala a dala jsem jí odměnu -ač to bylo ráno,to se musí. no a pak říkala ble,když si jen cmrndla do kalhotek a šla na nočník a tam dočůrala,tak jsem ráda! snad to zvládneme. je hezky,tak hurá na to |
Danula83 | 46556 |
20.5.2011 11:48:41
Já si taky myslím,že Hani taková bude i nadále,i kdyby mluvila sebelíp :) Je prostě po mně a já jsem taky vzteklouš :)
Hanička se sluchadlem v pohodě,od prvního dne to má na celý den v oušku (krom spaní) a jsou dny,kdy to tak dvakrát-třikrát vyndá,ale to jen proto,že jí nejspíš něco šimrá nebo chce pomoct panence - cpe jim to do uší.Ale většinou to má celý den v uchu bez vyndání...Pokroky zatím jen malé,ale pokroky to jsou :) |
Senedra | 14756 |
20.5.2011 10:02:04
Danulu, u Alice to není jen o tom, že ještě pořádně nemluví. U Alice je to o povaze Prostě svéhlavá a tvrdohlavá... a k zulíbání
A ja Hanička snáší sluchadla? |
Danula83 | 46556 |
20.5.2011 7:36:50
Předně Plice,gratuluju k novému těhotenství,ať se daří
Senedro,jako bys mi brala slova z úst - starší byl naprosto pohodovej a stále je,ale Hanička,ta je přesný opak.Ale možná je to i tím,že neumí vyjádřit,co chce,tak se prostě vzteká.Procházky s ní jsou většinou o nervy - v kočárku být nechce,teď se zamilovala do chůze s kočárkem nebo jezdí na odrážedle,ale musí být všechno po jejím.Jakmile jí tlačíme jinam,než chce,je oheň na střeše,je schopná hodit kočárkem,plácnout sebou o zem a řvát.Pak nepomáhá nic a je schopná hodinovou procházku prořvat kvůli blbostem.Nosit se nenchá,mamánek nebyla nikdy,nemá ráda mazlení,chování,nošení...Prostě tohle neznáme... Jinak už dostala jedno sluchadlo,sžila se s ním pěkně,už i reaguje na "povel" jako třeba že udělá pápá,aniž bysme jí to ukázali a tak.Jsou to pro nás obrovské úspěchy - jak málo stačí člověku ke štěstí,kdo by to byl řekl,že...Ale jinak je to dračice,no :) Školka nám asi nehrozí,snažím se jí dostat do denního pobytu v rané péči,tam jsou přeci jen odborníci.Ale je malá,s plínama,úplně nechodí...takže nic moc,no :/ |
Senedra | 14756 |
19.5.2011 21:54:44
Plíce, tak to gratuluju a držím palce...
A obdivuju, že do toho máte odvahu. U nás plození potomstva skončilo, prostě moc "malých" důvodů, proč už ne. I když je mi to občas líto. Zase jsou dny, kdy si říkám, proč jsme neskončili u rybiček a papouška, když vidím, co jsou schopné holky spolu vyvádět. A to nezáškodničí, jen si spolu hrajou a jsou čím dál tím větší spiklenci. Add Ája - roste pomalu, ale jistě, takže máme už v létě domluvenou endokrinologii, zatím jen pozorování. Astma je ( ťuk, ťuk, ťuk) stabilizované, takže i po dvou dost hnusných virozách v zimě nemusela brát kortikoidy nebo ATB na průdušky. Jen jí teda pořád trochu trápí reflux, takže doktorka obnovila léčbu Helicidem. Což je u našeho Otesánka kapku ořech, jak jí ráno dám jen lžičku jogurtu a musíme čekat 20 minut na sunar, tak je značně nevrlá. Včera jsem se slečnou absolovovala neurologii a pokud se neobjeví nějaký problém, tak tam končíme. Jediný možný problém vidím v řeči, Alice vykládá celé romány, ale nechápeme, o čem to je, slova používá jedno až dvouslabičná a skoro nespojuje. Ale komunikuje výborně, jak se jí něco nelíbí začne ječet nebo se vztekat. po dost klidné a tvárné Ditušce to je dost rozdíl. Ale jinak je Alice dost v pohodě, hrubá i jemná motorika vypadají v pořádku, jí tak, že se nestačíme divit, kam to dává, je to mazel a hrozný kašpar a dokonce jí už opustilo mamanovství, takže si třeba můžu i někam odskočit, jí hlídá někdo známý a slečna neboří kočárek. Takže doufám, že letošní jaro zvládneme bez zánětu středouší, který nás postihl loni. No, koukám, že jsem se kapku vykecala, tak doufám, že se všem daří dobře a bude jen lépe a lépe... |
Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
19.5.2011 20:24:18
Ahoj holky, teda tady je miminek.
Tak všem moc moc gratuluji a hlavně pozitivní myšlení. Určitě bude vše ok. Plíce, tak Vašík je taky sígr a taky má ho tam. Byli jsme ted na kontrole ve 3 letech a příště před nástupem do školy. Je to děsná potvůrka a záškodník. Ted máme období proč. Všechno je proč proč proč. Do školky jsme přijatí tak si docela oddechnu, ale jinak je to mamánek a doufám, že kubík mu se školkou pomůže. Ještě tu práci sehnat.Mám něco přislíbeno tak snad to klapne. |
Hadi a spol | 40792 |
19.5.2011 8:20:17
Ahoj holky,
zdravím Vás po dlouhé době Tak novinky od nás - Monča (menší dvojče) vypadá, že asi bude mít nějakou alergii, kašle pořád a zlepšilo se to při zyrtecu, takže budeme muset na alergologii. Byla jsem s ní na kardiologii, protože naše pediatra tam slyšela nějaký šelest - noo a co myslíte - má ho tam. Kardioložka mi vysvětlila co to tam vlastně má,ale zároveň povídala, že to není na jakékoliv omezení, jen budeme chodit na kontroly, takže příští kontrola než půjde do školy, což bude za rok až dva POdle toho jestli nebude mít odklad Lůca je v pohodě, je děsně ukecaná, takže už občas nevnímám co vlastně vykládá Vašík je děsnej sígr No a další mimino je naštěstí ještě v břiše a moc malé, aby se mohlo nějak projevovat - jsem skoro na konci 12tého týdne |
magicc | 35425 |
4.5.2011 0:29:11
Ilenicko držím palce tvému bříšku a logopedii také.
Pájo, přeju zvládnutí plen přes léto. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.