Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
16.2.2011 21:00:50
Ahoj Ajo, obcas nakouknu jestli se neco deje, ale nic se nedeje. Ze bys to prolomila?
U nas nic noveho. Natalka je ve skole spokojena,po tom co jsem ji nechala presadit. Ucitelka ji nekolikrat presadila aby rozesadila deti co zlobi a jelikoz ona je nekonfliktni tak ji posadila vedle nejvetsiho darebaka ve tride a Natalka to spatne nesla, kluk ji mirne sikanoval, tak jsem musela na rodicaku resit presazeni, ucitelka nechtela, ale nakonec se to vyresilo a od te doby je NAtalka spokojena a chvalena, dokonce jsme zvladli i to levacke pero. Na vysvedceni same jednicky, ale to meli vsechny deti, aby je ucitelka motivovala. No na podzim jsme meli vetsi navstevnost na pohotovosti. Nejdriv si Radulka rozbil hlavu, kdyz spadnul na zidku u skoly, tak ma na cele 2stehy. Ufff to byla zkouska nervu. A asi za 14dni si Natalka privrela ukazovacek do dveri u auta, takze vysledkem byl zlomej prst, nastesti prava ruka, takze jsme nemuseli dopisovat pisanku. Ted si deti postupne vybirali nemoci, ale uz jsme z toho snad vsichni venku, tak snad bude na chvili klid. No a jak u vas? |
Ája, Maty 5/04 | 37435 |
14.2.2011 22:17:46
Tak jsem si řekla, že nám sem aspoň něco napíšu, aŤ zase jednou po dlouhé době taky svítíme žlutě
Tak co, holky, jak jde život? Nakouknete aspoň někdy některá? Co vaši školáčci? |
Lída+2 | 28136 |
20.10.2010 6:01:44
Ahoj všem. Pomalu nám končí období závodů Už jen tuhle sobotu a další neděli.A bude konec....těch důležitých.Kde nebude nic kazit družstvu ani oddílu v kraji(hlavně Luk).
Holky vzpomínáte na Terezku. Tak by měla být od 15.10. na tý reoperaci. To jsem zvědavá kolik to bude narkoz....co převaz to narkoza, že jo.... A hlavně odivuju Terku, že tam i 3-4letá vydržela sama. NA tu Jip ku nesměli ani návštěvy...a na pokoj málo....teď už je větší tak to snad zvládne ještě líp....já jí vždycky něco pošlu po jejím tatínkovi, když tam jede.Nejvíc mě točí ta nemocnice, že tam ty děti nechaj bez rodičů Xtýdnů a vůbec jim nevyjdou vstříc. spaát ty rodiče taky nemají pořádně kde.... |
Lída+2 | 28136 |
4.10.2010 18:41:40
Ahoj všem. Máme se dobře....jen mě fascinuje Luk ...každej nám říká...chudinky malý co mají závodů a to naše dítě se dobrovolně přihlásilo do přespolního běhu,aby mohlo reprezentovat školu
A to ví, že má odpoledne ještě Podkrkonožskou ligu žactva poslední závod... prý si od oběda ještě odpočne.... přišel z lidušky a jeho bývalá spolužačka ze základky byla v talentmánii někdy v září....,ale my na to nekoukáme...tak jsme to neviděli,ale ta minutka by stejně nestačila...my měli v červnu na rozlučce její 10minutový vystoupení a je prostě perfektní! PAk přišel ještě s tím, že by mohl jet na týden malovat do Itálie s liduškou...nevím proč vybrali květen v červnu bych ho pustila hned.... zítra brnknu do lidušky kdy by se vlastně jelo a tak.... |
Lída+2 | 28136 |
20.9.2010 10:03:20
Ahoj všem jak se máte. U nás byli o víkendu naši..takže jsme s nima výletovali a já po večerech šila.
Mám tu zakázku na zelenomodrou deku světlou ...tak s ní musím pohnout,ale neměla jsem nápad...cca od začátku srpna o ní vím........strašný prostě Teď už mám 1/3 hotovou. ve škole dobrý. Lukovi se tam líbí.....Daník je taky spokojený.Zítra jdeme konečně pro lejstro do PPP a bude to mít od letoška úlevový....asi se to lepší tím cvičením kam jezdím jinam,ale to nevadí. Chci mít na tu nápravu vad klid...a né zdeptaný dítě. Luk jede ve středu do všestar do pravěký vesnice (mají to k dějepisu) tak se moc těší. |
Lída+2 | 28136 |
14.9.2010 17:24:53
Radko všechno nejlepší k svátku a hodný kluky
|
Lída+2 | 28136 |
14.9.2010 8:59:38
Nyko v práci od dubna dělám celý týden. V květnu se rozběhlo německo docela hodně...a pak jsem přes léto měla práci zasejen já od němců....a teď se zase všichni vrátili do práce a chtějí všechno hned
Docela změna jsem pak nestíhala a o prázdninách mi to chybělo....ty 2dny doma aniž bych potřebovala dovču....,ale kluci jsou velký.... I Daník už se učí vařit i složitější věci než jen těstoviny a ohřát omáčku a Dan se neučil letos taky prát....jen je maličko menší než Luk v jeho věku a je to znát při věšení prádla....ať žije rozkládací sušák.... jo a když byli doma tak mě vyzvedávali v práci se slovy: "maminko ty pro nás chodíš pro nás tak Ti to oplácíme" |
Lída+2 | 28136 |
14.9.2010 8:54:04
Nyko tak dneska přeju pevný nervy. A jak píšeš radši se později vrátit znovu nebo úkolovat manžela…pokud je v dosahu.Dělám to stejně....vracím se...nečekám nikde......a kor, když DAník byl malinký...toho jsem si užila dost....
Já jsem zrovna týden poustevníček. Kluci i sami vstávají. Ale zdá se, že to klape. Škola – si myslím, že si musí učitelka zvyknout a děti na ní……u Dana to bylo tu první třídu šílený….2 integrovaný děti a asistentka….pak se ty děti museli učit extra zbytek třídy to s nima nezvládal….a do druhý už nebyli…..letos odpadli další takže jich je už o 5míň…což zbytku pomohlo. Naty jí teda maličko…když si vezmu co má pohybu…..Dan měl tendenci jíst večer a flákat to přes den…tak jsem ho to kdysi přeučovala…..i tak oba dvakrát večeří včera večeřeli v 18:45 měli játra na cibulce a k tomu X chlebů a pak si dali ještě ovesnou kaši okolo 19:30…:-D,ale snažím se,aby jedli ráno hodně…..oni odpoledne a večer tráví s rovnátkama…tak by se mi to ani nehodilo….aby se cpali po příchodu ze školy celou dobu….(což se u nás dělo) Vidíš já klukům sebou nic dobrýho nedávám…..asi bych sem tam měla,kor, když Luk se dostane na oběd až v 13:30… Jo a Luk si vychutnával včera v teple domova….výběr obědů ve škole na tento i příští týden. Dostali hesla. O víkendu snídáme na vidličku už 2 roky…..hlavně kvůli klukům – závody(oběd třeba až v 16-17h)…a to je fakt naučilo dost se nacpat…. Takže my snídáme třeba vajíčka- míchaný omeleta…nebo s šunkou…pak si namažou ještě krajíček chleba s něčím- máslo…nebo plátkový sýr…k tomu dost zeleniny krájím….a pak ještě sladkou tečku….co dům dá….minulou sobotu o byli štramberský uši nebo klidně polívku a namazaný chleba....a tak Ráďa se chová úplně standartně…já Luka věčně někde sundávala…taky :-D Dana o chlup míń….proč myslíš, že měli provazový žebříky…houpačky a žíněnky v pokojíčku…:-D……pak ubylo těch nebezpečných situací……jak píšeš….ještě, že máte zahradu! Jo a když jsem byla mladá blbá…tak jsem viděla nějaký film kde batole lezlo po skříni…cca v 150cm…a já si říkala…to se mi stát nemůže…..a pak jsem si na to vzpomněla…… Pokojíčky- jasně změna….ono to chce…my to klukům taky předělali maličko před 3lety.škoda, že nemůže mít každý svůj……nedokážu si vůbec v jednom pokoji představit holku a kluka..to by byla katastrofa už 2roky…..ještě, že to nemámMyslím, že by se už povraždili…..kamarádka jedna už to řeší docela dlouho….…a druhá čeká kdy jí doma vypuknou rozbroje….ta má u sebe 12týho a 8letou holčinu…a mít to kmošky ještě opačně….holku starší a kluka po…tak od 8let holky kluk skončí na chodbě….jak jsou ty holky tak nějak jiný…..teda ty co potkávám já…. Nyko já byla s Lukem u Dr v 6.měsích….jak lezl a chodil kolem nábytku…tak vylezl na gauč….pustil se rukama na stolek a rozsekl si o stůl tu uzdičku co máš u spodní dásně……jsem si připadala neschopně……protože jsem ho prakticky od 4.měsíců honila po bytě… a návštěvy se divili...proč to dělá a měl by ležet |
14.9.2010 8:35:41
Ajo a co v praci? Porad jsi v te same firme? Pamatuju si, ze jsi se mela nejak podilet ve vedeni firmy, sla jsi do toho?
A ty Lido v praci? Krize pominula? Mate dost zakazek? |
14.9.2010 8:14:38
Ahoj holky
druzina se ustalila, vcera Natalka rikala, ze ted je to naopak, ze ten krici vic pani ucitelka, ale ono to bude tim, ze je tam hodne kluku co zlobi. Zacali uz rozdavat cerne e cervene puntiky za chovani. V pondeli mame tridni schuzku, tak uvidime, co z ucitelek vypadne. Ona je to totiz sportovni skola, zamerena na hokej, fotbal a krasobrusleni. Ne ze by Naty na krasobrusleni chodila, ale vicemene je to nejlepsi skola v tyhle pulce mesta co jsme. No uvidime, oni jsou na to ty uciteky zvykly, navic nase ucitelka neni zadna mladice, ale pani ve strednim veku, takze uz ma jiste dostatek zkusenosti. Lido svacinky jsme doladili, ono slo proste o to mnozstvi a vzhlednost, ja vim, ze me to taky strasne vadilo. Takze davam malo-dneska ma musli tycinku, nakrajeny jablko a par lentilek.Pocitam, ze bude vymeteno. S lentilkama se stejne podeli s ostatnima detma, takze si necha jednu-mozna ani to ne. Vcera mela chleba namazany se sunkou a syrem, ale mela z toho jenom vykrojeny vanocnima vykrojavatkama houbu a srdicko, kdybych ji namazala pulku chleba tak to proste nesni. Jinak davam maly rajcatka, okurku, jablko, hrusku apod. To sni vzdy. Nehrotim to, kdyby mela hlad, tak maji za chvilku obed a ona dost ji odpoledne a vecer, dopoledne toho doma taky moc nesni. Jinak taxik zacina jezdit uz dneska, mam z toho docela vitr, protoze to mame v centru blbe pristupny a kolem 15,30 je mesto totalne zacpany, takze si musim nechat casovou rezervu. Pocitam, ze casem dojdeme k tomu, ze ji tam vysadim a pak ji m. vyzvedne, nebo se pro ni vratim, protoze porad vymyslet program pro Radulku a cekat tam na ni 1,5-2hodiny neni nic moc. ad barak, fotecky nejaky hodim do denicku, az me Radula necha, dam vam pak vedet. Jinak Natalka mela pokojicek hotovy, ale mela tam maly kreslici stolecek, tak ten jsme vymenili za velky stul a boxy s hrackama jsme dali k Radovi a ji poridili jiny boxy (min) Lido zavinovacky jsou moc hezky, fajn, ze jsi se dala do takovhle akce. A jak jsi spravne odhladla, Radula zije v metru vysky. Neustale leze na stolek v obyvaku, pres zidli na velky stul, zacal pouzivat stolicku, jak stupinek, takze se snazi vylezt na kuchynskou linku. Hruza. Ja tohle neznam, Naty v zivote nevylezla do nejake vysky. Takze zachranuju, kricim, trestam, ale je to houby platny. Ani kdyz se ze stolu rozplacnul na zem, ho to neodradilo. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.