| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 16784  [Dalších 16564 >>]
Ája, Maty 5/04 37435
11.9.2010 14:20:35
Ahoj holky,

Nyko, jsem ráda, že jsi taky nakoukla. U nás se školou docela dobrý. Matěj na rozdíl od Natálky chodí do družiny strašně rád, je ochotný i ráno dříve vstávat, jen aby tam před vyučováním mohl a odpoledne, když příjdu v 15 hodin, tak se kolikrát tváří, jako proč už jsem přišla :-) Kontrola aktovky a chystání věcí do školy je prozatím spíše na mně, pro Matěje jsou to nepodstatné maličkosti ~d~
Co se týče kroužků, tak každou chvli přinese ze školy nějaký letáček s nabídkou kroužků (mimo školu) a nejraději by chodil všude. Tak asi půjdeme okouknout stolní tenis (i kdyby tam chodil jen chvíli, tak se to aspoň naučí trochu hrát), a pak by prý chtěl chodit do Permoníčku - to je pěvecký sbor. No to jsem z toho byla úplně paf, protože od malička nesnášel takové to zpívání na povel, tak jsem mu to několikrát vymlouvala, že to ho nebude bavit, jenže mě docela překvapil, že pořád prosí, ať tam s ním zajdu. Tak ještě uvidíme, jak to dopadne. No a ve škole snad bude chodit na tu flétničku. Angličtinu má normálně v rozvrku 2x týdně.

Ty jo, toto utíká, Ráďulka už má 16 měsíců, jo? Tak to musíš mít doma veselo, co? Určitě se nenudš ~;)
Co baráček, už máte hotovo všechno, co jste chtěli?

Lído, taky by mě zajímalo, jaké jsou prognozy pro Dana do budoucna. Kluci jsou šikovní, dělají dál ten orienťák?
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
9.9.2010 9:14:44
Lido to je dost narocny s tim mocakem. Jake jsou vidiny do budoucna - dospelost a tak?
Kluci jsou sikovny, tak at se jim ve skole stale libi.~R^
9.9.2010 9:13:41
Ajo tak uz jste vybrali nejake krouzky?
9.9.2010 8:04:49
Ahoj holky, nakoukla jsem na nase prvnacky, tak jak to ve skole jde?

U nas docela pohoda, Natalka je ze skoly nadsena, pilne se pripravuje do skoly, sklada si vsechno do desek podle rozvrhu-jsem zvedava, jak ji to dlouho vydrzi.~t~
Odpoledne chodi do druziny, ja pro ni chodim,kdyz se Radulka vyspi, coz je tak kolem 13,45, takze moc dlouho tam neni. Pani druzinarka neni to prave orechove, Natalka rikala, ze dost krici, je pravda, ze ona je takovy ten ujeceny typ uz od pohledu, ale snad to nejak Naty zvladne.
Jinak pani ucitelka je dobra, je taky prisnejsi, ale na deti hodna. Natalka sedi vedle kluka v posledni lavici.~a~ Ucitelka rikala prvni den, ze je stejne pak presadi, ale jeste to neudelala, tak snad se dostane vic dopredu, je docela mala.
Trosku bojkotuje svaciny, tak to musime nejak doladit, abych do ni aspon neco dostala, ja je taky ve skole nejedla, vim, ze se mi vzdycky zhnusilo to mnozstvi co mi nasi davali, tak na ni jdu pomalu.
Od pristiho tydne ji zacinaji treninky tancovani a jeste bude chodit ve skole na anglictinu. Takze to bude dost narocny casove, treninky 3x tydne. UFF bude ze me taxikarka hadr.

Jinak Radulovi bylo 16mesicu, je to velkej klacek.~d~ Snazi se NAtalce ve vsem vyrovnat, takze uz je z nich spravna parta, dokazou vymyslet pekny zhovadilosti. Dopoledne si hraje sam, ale jakmile vidi, ze sedame do auta, tak uz krici NAtalka a odpoledne je jak jeji ocasek-takze ukoly delat to je napor na nervy.~a~

Musim letet, za chvili budu jeste reagovat.
Lída+2 28136
8.9.2010 6:13:30
Ájo na kontrole s močákem jsem s ním byla v pátek. Ni nic moc....obsah by měl mít asi 330ml i kdyby 300ml...tak tam na tom jejich WC nechal jen 120ml...a doma to taky stojí za houby...max. 150ml...spíš okolo 80-100ml...takže kapacita 1/3.....
NAvíc mi přistydnul v bazénu na příměstským bazénu...takže noci 50:50 mokro sucho....
ale DR mě ujistila, že si to nemám vyčítat, že ustrojený je pořádně. Boty má i s membránou né jen v zimě a že vidí, že se o něj starám nechodí bez ponožek..... a co by měl ze života, kdyby jediný na co si v dětství vzpomíná byli zákazy.....takže ho mám za rok klidně přihlásit zase.
říkala, že jediný co by mi rozmluvila by byl vodácký sport a závodní plavání~:-D

Jsem měla nedávno takovou rozepři kvůli dešti a po dešti a Danovýmu tréninku s někým....je to tak 1/4roku, že by ho nechal doma....a ona říkala, že v pohodě, že pokud odběhne je krásně rozehřátej a hned se převlíkne do suchýho oblečení(a oni mají kompletně všechno i slipy) tak nevidí důvod proč takhle šílet....
TAk jsem byla docela ráda.:-)
Ta Dr je strašně v pohodě a vždycky mě uklidní.

Jinak koukám, že to máš jak já ráno do práce, pak děti....pak je odvíst na tréninky, na závody...nebo aspoň přiblížit trenérovi...3x týdně vyprat dresy....~t~ a chvilku něco ušít....a večeře a pak spát...a tak stále dokola.......

Jinka DAník letos do družiny nechtěl....tak jezdí....a zatím dobrý.Takže jsem ráda, že s tím přišel sám.

A Luk měl včera dějepis a fyziku a přišel nadšenej...takže já jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží~t~
Ale našel si i s těma divnýma zájmama už 3 kamarády...a vypráví..co a jak...a jak blbli...takže si myslím, že nový kolektiv určitě OK
Ája, Maty 5/04 37435
7.9.2010 13:19:43
Lído ahoj,
no s tou zimou, to máš pravdu, taky mi vadí, že se musíme po ránu trochu víc přioblíknout. Ale pořád doufám v nějaké to babí léto ~;)
Žijem tak nějak pořád stejně, práce, škola (Maty začal chodit i do družiny a je tam prozatím spokojený), snad brzo přibudou ve škole i nějaké kroužky, když je dobré počasí, snažíme se i trochu výletovat.
A co u vás, nějaké změny? Co Dan s močákem, je už to lepší?
Lída+2 28136
7.9.2010 8:41:41
Ájo, super, že jste si to užili!:-)
Hlavně ,aby to nadšení ze školy vydrželo aspoň tak dlouho jako Lukovi.....stále chodí nadšeně.....~R^

A co jinak co děláš a jak se máte?

Já včera byla pro Luka ve škole prosila nás o to třídní už v červnu na schůzce
...oni terpve dostali v primě učebnice...ještě , že jsem jela...jen učebnice 10kg....ještě, že to netahají všechno najednou.... Oni byli na adaptačním pobytu..takže se pomalu rozjíždí...teprve teĎ....

A vadí mi, že už skončilo léto a že mě ráno je zima~:-D
Ája, Maty 5/04 37435
2.9.2010 12:56:43
Ahoj, taky se připojuji k přání hezkého školního roku, halvně ať se ve škole líbí všem našim prvňáčkům ~;((
Já byla u toho zahájení včera docela dojatá, nějak mi to moje dítě rychle vyrostlo nebo co .... Paní učitelka udělala na mě i Matěje skvělý dojem, tak snad to bude všechno OK. Dneska už šel i s aktovkou.
A co vy ostatní (tedy pokud ještě občas nakukujete), jak jste prožili včerejší zahájení školy?
Lída+2 28136
30.8.2010 12:40:26
všem krásný nový školní rok.~x~

A prvňáčkům zvlášť.
Lída+2 28136
1.7.2010 10:06:12
Ahoj všem a krásné prázdniny.:-)~;((
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 16784  [Dalších 16564 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.