| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 16784  [Dalších 16464 >>]
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
29.9.2009 9:37:57
Ahojky,
tak hlasim, ze zijeme. Jen proste nejak moc nestihame. Obuli jsme se do venkovnich uprav a proste to zere moc casu a energie. Jeste nam maji tento tyden privest 3 nebo 4 tatrovky hliny, tak to musime rozvozit, zarovnat a konecne zasadit travu, nestihame, protoze vysadba travy je do konce zari. Tak snad nam to nezhyne.

Radulka je urvanej, trapi ho porad prdiky, pristi tyden mu bude 5mesicu a porad se to nelepsi. Nenecha ho to spat, takze poslednich nekolik noci rval, ja uz melu z posledniho, protoze on nespi ani pres den, sice spi jeste 5x, ale jenom po 30minutach, takze nemam ani sanci si s nim lehnout.

Natalka chodi od zari do skolky, ale ted zacala rymovat, tak jsem si ji dneska nechala doma a uvidime jak zitra. V pondeli a ve stredu chodi na tancovani, byli jsme poprve minuly tyden a tak jsem tam s ni byla na ty prvni hodine a dost dreli, snad ji to bude bavit, byla uplne zplavena, maji to 1,5hodiny a makali od zacatku az do konce. Doufam, ze jsem si na sebe neusila bic, az tam budu s Radulou nekde 1,5 hodky courat. Jinak ted bude ve skolce chodit jeste na brusleni a na jare na plavani. Myslim, ze to ji bude stacit, kdyz jeste budeme v zime jezdit na lyze, kdyz mi mamka bude hlidat Radu. Aerobic ve skolce jsem po 2letech zrusila. Vyuka za 3000rocne se opravdu neda srovnat s jinou vyukou.

Zacinam premyslet o vanocich, musim uz si zacit psat seznam. Vim, ze se nenadejeme a za chvili budem resit darky.

Doufam, ze se mate vsichni dobre. Doctu a budu reagovat.

Lída+2 28136
29.9.2009 9:30:12
Ahoj NYko. Krásný fotečky!~;)
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
29.9.2009 8:43:51
Nestiham, tak hodim aktualni foto z patku, co jsem tu mela kamaradku na foceni a pak pisnu vice.

sarks 26335
25.9.2009 10:42:28
ahojte my dojeli od moře Rosalina Mare 10 dnu bylo tam sice zima okolo 22 stupnu ted je tam samo 27 ,ale nevadilo byli jmse mezi autíky a pohoda moc se nám líbilo, sice byli prvotní problémy z aklimatizování asi 2 dny Standa měl amoky z moře,pláže..... nového prostředí,čekám na ZTP/P a příspěvek na péči dlouhodobá čekací doba pul roku u nás
Vláda stále klavír,pinec,škola zatím ok,Staník auti školky předškoláci školka ho baví ,jinak nic nového moc práce
Ája, Maty 5/04 37435
25.9.2009 10:06:56
Lído, tak to máš v úterý pohodičku ~;) a čas na šití, to je super.

Zítra jedeme se školkou na výlet, vláčkem. Jenom naše třída a to se myslím přihlásilo asi jen 10 dětí s rodiči, tak si myslím, že bude prostor si s učitelkama v klídku promluvit, fakt se na to chystám.
Lída+2 28136
24.9.2009 13:32:48
jo a v pátek nepracuje nikdo....pořád~a~ chtěla jsem si upravit pracovní dobu po přestěhování do nové budovy každý den do 12hodin,aby mi řekli v kolik tu mám být ráno......ale nějak nebyla příležitost.....~f~

Jo a ještě mě napadlo nebudete mít nějakou besídku nebo posezení ve šjkolce, že yb vás na ty úči bylo třeba víc, že chcete informace.
Lída+2 28136
24.9.2009 13:30:40
Ahoj Ájo nevím co víš,ale prostě 8 dní z měsíce jsem doma..snížili mi plat..osobní ohodnocení jsem neviděla od ledna...strašný~a~
Ale nejsem zatím na úp.....to bych asi nerozdýchala...

Luk chtěl florbal,ale má problém....v 14:15 mu zvoní po odpoledním vyučování a 14:20 by měl být v tělocvičně~t~ tak jsme ho jednou poslali s Danem a ono ho to baví....kdyby jsi viděla ty úterý u nás odpoledne~t~ manžel popadne děti a odveze je na trénink okolo 15 hodiny a do 19 je nevidíme.....tak já šiju ....ale když koukáš do alba tak víš jak moc~t~

Včera jsme se po dlouhý době dostali po lidušce na hřiště, pouštět vory... a ještě do garáže.....~b~
Vidíš v albu nejsou fortečky jejich vorů..co si udělali...větve dovezený zřiček, když byli na táboře~t~
Ája, Maty 5/04 37435
24.9.2009 12:22:52
Ahoj Lído,

takže kluci už dělají orienťák oba, jo? Tak hlavně, že je to baví. Jak to máte v práci? Jedete pořád ještě na takový ten útlumový režim (většina myslím v pátek nepracovala) nebo už zase normálně?

Lída+2 28136
24.9.2009 10:42:08
Ahoj všem. MY žijeme taky...každý den nakukujua nikdo až dnes.

kluci chodí do školy. snažíme se nějak začít připravovat Luka na přijímačky na gympl.

Jinak zmatek na d zmatek...od samého začátku školního roku.
V sobotu jedeme na sraz. v pátek nemůžem. Kluci už dělají orien´ták oba a mají oba závody....a focení do kalendáře orientačního běhu....~;)

Ájo teda s účama blbý,ale třeba se srovnaj....tohle by mi taky vadilo....ach jo....~;((
Jinak s pískáním super. MAruška zbavila Terku skoro astmatu flétničkou a koj. plavčem.....~R^
Ája, Maty 5/04 37435
24.9.2009 10:24:09
Ahoj,

koukám, že tady už je pusto prázdno. Tak jen něco málo od nás, kdyby jste některá nakoukla.

Matěj změnil ve školce třídu, je v předškolácích a trochu s tím bojujeme. Má jiné učitelky a musím říct, že i já mám s tím trochu problém... Byla jsem zvyklá na komunikaci mezi rodiči a učitelkama, tady v téhle třídě nic takového není. Už si připadám jako matka prudička, ale občas se jdu zeptat sama, no je toho více... Od příštího týdne bude Matýsek chodit na angličtinu, nemají to ve školce, ale v mateřském centru. Ve školce bude mít pískání na flétničku (což jsem ráda, vzhledem k jeho občasným dýchacím potížím) a taky cvičení na míčích a výtvarku.

Podnikáme teď ještě hodně výlety, dokud je pěkné počasí, minulý týden jsme byli v Ostravě v ZOO a v neděli se chystáme do Dinoparku.

Já jsem poslední 2 měsíce pořád u zubaře, trhal mi 2 zuby, z toho ten jeden se mi pokoušel léčit, ale stejně nakonec musel ven, dal docela zabrat, tak tam teď každý týden chodím na kontrolu, jak se to hojí.

Občas se koukám k vám do alba (Lída, Radka, Nyka), takže vidím, jak pěkně roste Ráďa od Nyky a co podnikají Lída a Radka s klukama.

Mějte se fajn. Papa.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 16784  [Dalších 16464 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.