Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lída+2 | 28136 |
5.10.2009 17:52:02
Ahoj všem.
TAk jsem byla pro DAníka na keramice. Paní mi řekla, žeje nadaný a měla bych mu najít něco kde by se mu mohli věnovat odborně...nejlíp lidušku bez malování jen na keramiku nebo sochaření...(ale u nás to asi není..jak jsme se obě shodli)takže pak za pár let....keramika s modelařením i v přírodě by byla řešení jak říkala....taky tam co chodí teď v tom klubu..... Jinak mi ukázala co vyrobil.....a ukazovala my výrobky dětí o 2-3 roky starších....no moc se mu to povedlo tak doufám, že se to v peci nerozpadne... PAk se ptala na Luka, že ho neviděla 100let(přesně 5let) tak Luk za chvilku přiběhl...a musím říci, že utrpěla nervový šokza prvé by ho nepoznala a za druhý je jen asi o 5cm menší než ona...navíc má doma pátáka co je veliký jak DAn říkala, že je nemám zalívat..... |
Lída+2 | 28136 |
3.10.2009 18:07:26
Ahoj všem.
Tak dneska jsem hodila relax u stroje...torchu jsem upravila krámejk na fleru....jsme na to teď kašlala tak,aby mi to neupadalo. Kluci stahují písničky na MP3.... Radko super, že škola je dobrá!!! JSem Ti říkala, že se hrozíš zbytečně.... No eve školce se zeptej jestli odklad jo...DAn ho měla nelituju...lituju spíš toho, že jsem s Lukme nedošla do PPP a nedala ho do školy dřív...následky si ponese stále(možná by ale nevyšel sociálně,ale tam co je by to až tak nevadilo.... ach jo) Jinak Luk je v 5. třídě...takže přijimačy někdy v dubnu a chci mu najít nějaký nanečisto.....problém je mám dítě, který se nikdy neučilo...takže ho to deptá,ale zase si říkám....lepší ho naučit učit teď než za 5 let nutit pubeˇˇtáka...aby něco dělal.....to by bylo horší.....taky mi přijde lepší udělat ty přijimačky teď...jen kvůli těm znalostem.... Taky mám strach, že by mi sklouznul k průměru...on se o hodinách hlavně vlastivědě a přírodovědě strašně nudí..... Jo holky díky za chválu....předám jí manželovi, že je tak hezky vyfotil........jen je na nich strašně vidět jak jsou hubený....a přitom tolik přibrali za poslední 2 roky.... Jo sraz byl super.,....jen jsem tak unavená....teda už se rovnám....nějak jsem pomáhala manžeovi s prací č. 2 a pohádka byla pak sraz..a úplně mě to vyčerpalo.... |
Radka a 2 bráškové | 16862 |
3.10.2009 15:05:11
Ahoj!
Jsem moc ráda, že to tu zase trochu ožilo, i když já osobně píšu hrozně málo. Ale občas nakouknu, co novýho. Nyko, mrzí mě, že vás pořád trápí Ráďovi prdíky, ale vydrž, určitě to už brzo přejde. Začně se víc pohybovat a bude líp. Je to malý krasovec, fakt je moc hezoučkej, Natálka už je velká slečna. Jak to dopadlo s tím maminčiným důchodem, dopátraly jste se něčeho? Lído, pořád tak krásně tvoříš. Jsi šikulka. A fotka kluků z Mácháče je fakt jak od moře, to má Nyka pravdu. Tak kluci už běhají orienťák oba. Toho lezení Luk nechal? Na přijímačky na gympl budem držet palce, bude je dělat už letošní školní rok? Teď vůbec nevím, v jaký třídě Luk už je, se přiznám. V práci pořád nevesele, ale jak píšeš, lepší než na ÚP. Snad se to konečně bude lepšit. Kontrola v Praze Ájo, doufám, že si to ve školce už trochu "sedlo". Matýskovi se líbí a učitelky už víc komunikujou. Se zubama tě lituju, doufám, že máš už vybráno. Kde jste byli v tom Dinoparku, je někde u vás "nahoře" nebo ve Vyškově? Nám nastali povinnosti se školou, ale představovala jsem si to horší. Musím i Honzíka pochválit, zatím ťuk, ťuk, ťuk, všechno bez problémů, ve škole se mu líbí, úkoly si pamatuje , nosí zatím samý razítka a jedničky. Kubča už je ve školce mazák (i když jako květnovej je ve třídě pořád nejmladší). Začal chodit na kroužek do Lidušky (střídaj se 4 obory - výtvarka, zpívání, tancování, dramaťák a tak pořád dokola). Sice se mu moc nechtělo, nešel s ním žádnej známej kamarád, ale teď se mu tam moc líbí. Uvažujete někdo o odkladu do školy? Já zatím ne, jen se pak ještě chci ujistit ve školce, jestli maj stejný názor. Kubča by šel do školy už teď, je nadšenej z Honzíka věcí (z hezkých desek, penálu, tašky, ze šňůrky s čipem a klíčem) a samo nevidí ty povinnosti. Nyko, nevíš co Dooly, jak se má a jak Viky? |
Lída+2 | 28136 |
2.10.2009 22:00:04
Ahoj všem.
Tohle jsem ušila jen to mám křivě vyfocený ach jo... je to na jednom webu...objeví se návod...a nikdo neví co to je....tak jsem si to dopoledne vybarvila.... a nedalo mi to a ušila jsem to.....a za čas to majitelka webu odtajní... |
Lída+2 | 28136 |
30.9.2009 14:33:47
Nyko nestraším jen jsem posílala situaci s lukem...ale s Danem to bylo takový, že jsme od 3 mšsíce i pepřila
Jinak ty poscity co píšeš...ty jsem teda zažívala úplně stený proč ho kojím má větry jako blázen...už skoro nic nejím nepiju....jsem pomalu jak vězeň z dávných dob 2 dny starý pečivo a čistá voda |
Lída+2 | 28136 |
30.9.2009 14:27:52
ahoj všem. tak jsme byli v Praze na kontrole......strašnýýýýýýýýýý
byli jsme tam sami....radost byla ještě do chvíle, kdy se do 5 minut po našem usednutí dostavila DR prohlásila minutku. Zmizla v ordinaci a do 2 minut vypli proud...podle prvních zprách nejezdili ani tramvaje Od 9:20-10:20 hledali kde by ordinovali...našli místnost z bývalou dialízou tak nám vytiskli recepty a poslali nás domů..... ale léky jsem si vyzvednout nemohla lékárna místní byla mimo provoz..takkže to budu mít o 500Kč dražší |
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
29.9.2009 18:45:31
Lido kluci na Machaci vypadaji jako kdyby byli u more.
Jak jste si uzili sraz, byli jste co minuly roky? Nestras dalsich x mesicu vetru uz nepreziju!!!!! nejim taky uz skoro nic, nejradsi bych se na cely kojeni vybodla, kolikrat je boj ho nakojit, jak ho to bricho boli a krouti se. No najeli jsme na prikrmy, protoze kojeni po 2 hodkach byl prorvanej celej den, takze ted to 3dny jakztak regulujeme. Ajo, ja myslela, ze mate taky smiseny tridy. To je skoda, ze vam ucitelky nesedly. Co vylet vlackem, dozvedela jsi se neco od ucitelek? My mivame ve skolce kazdy rok na zacatku rodicak, hlavne kvuli novym detem a taky kvuli planum na cely skolni rok. Uz se tam dost zname, takze jsme kazdy dostali kaficko, pokecali, fakt super. Mame mlady ucitelky, takze je to takovy domacky. Taaak v loznici uz je bozsky klid a Naty je s m. na hokeji, tak si jdu dat sprsku v klidu se najist a zalezu do pelechu, neco na me leze. |
Lída+2 | 28136 |
29.9.2009 15:14:14
Super fotečky....NAty už je veliká slečna
|
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
29.9.2009 13:35:25
A ještě fotky NAtálky
|
Lída+2 | 28136 |
29.9.2009 9:57:20
NYko terénní úpravy určitě budou nakonec super.
včera jsem byla u segry po 3letech a mají to tam super a trávu nádhernou.A zdála se šílená Jinak k větrům...vím, že tě asi nepotěším,ale Luk byl taky takový...pořád větry.....do 9 měsíce....a já nejedla žádný čerství pečivo...nekořenila jsem čaj jen ovocný. kafe jsem vůbec nepila...porek, cobule, česnek ani mikroskopický množství.žádnej květák, zelí.....no šíleně jsem s ním osekala jídelák,ale nakonec to mělo úspěch...já sice jedla pár jídel,ale on měl po problému...... Ale než jsem přišla na to co mu vadí... blbka |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.