| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 16784  [Dalších 16484 >>]
Lída+2 28136
31.10.2009 15:58:58
Ahoj všem tak Luk se vrátil ze závodů a dneska byl druhý:-) má hroznou radost....:-)
Jen jim cestou dom došla nafta....no oprvadu leší si ho tam odvíst apřivíst...nemám na to nějak nerva...~a~
Lída+2 28136
28.10.2009 18:23:24
Tohle děla Luk s DAnem odpoledne...úplně v levo je dům, kdyby jste to nepoznali...
Lída+2 28136
27.10.2009 16:24:41
Ahoj všem.
Holky tak říkám. DAníku...bylo by vhodný napsat Jéžiškovi,aby měl dost času všechno sehnat a Dan mi s kamenou tváří říká:
" MAminko času dost skoro 2 měsíce".
TAk znova naléhám.,..že aby měl dost času ....
DAn: " MAminko,ale on to v noci nakrade a donese...to stihne...."

A to jsem loni věděla od Luka, že je nalomenej a moc už tomu nevěří, že nějaký Ježíše je.,...(prootže Luk říkal co mu dává práce DAna přesvědčit, že to není pravda..)
Lída+2 28136
26.10.2009 12:13:08
Ájo jo ta hnusná nemoc co jste měli to je děs ach jo....chudáček malý....hlavně, že už je to dobrý a ve školce taky.
No ten Dino park bych vzala kluky hned.....ale nejblíž máme v Plzni~t~(a i to je z ruky)

Jo a DAn na výstavě objevil 2 deky s dinosaurama...to by jste ho měli vidět.....to štěstí, že ji neviděl jen na fotce(z mezinárodní výstavy)..budu se muset nějakdokopat a udělat mu jí jen nevím kdy...~n~
Lída+2 28136
26.10.2009 12:03:42
Ájo....no kluci nejradši....Člověka(tlustý a to si člověk myslí, že to pro něj ještě enní...máme to doma spoustu let a fakt jí nejradši).

Jinak na vánoce mám pro kluyk koupený ovčí kůže k posteli a dokonce je mám už 14dní zabalený~;)(nechci riskovat, že je najdou...

Den otevřených dveří má Luk 8.12. od něj ze třídy nepůjde asi nikdo...~n~ prý je to daleko....
Lída+2 28136
26.10.2009 12:01:23
Ahoj všem. nějak jsem se dala do šití a zapomněla Ájo napsat..i když jsem to četla i ten den.
V sobotu jsme byli v praze na výstavě a pak u manželovi tety na obědě a večer jeli dom...sháněla jsem Lukovi termoprádlo..v GIgasportu mi ho odmítli vyndat ze skladu a v Boleslavi ho měli normálně na krámě.
Luk Má v úterý v sobotua v neděli závody.
Dan jde jen v neděli.
Včera u nás milostivě vysvytlo na chvilku sluníčko tak jsme byli na procházce ahráli OSadníky.

U nsá pořád stejný...DAn dneska keramika...zítra orienťák, ve středu liduška...ve čtvrtek orienťák a v pátek vytoužené volno~t~ hlavně moje~f~
Ája, Maty 5/04 37435
26.10.2009 9:34:14
Ahoj, koukám, že nikde nikdo.

Jsem ráda, že je změna času, nějak se nám dneska vstávalo lépe. Víkend byl trochu uklízení, teda spíše neděle. Bylo hezky, tak byl Matěj venku na zahradě a já se trochu pustila do debordelizace bytu.

Lído, kdy má to Lukovo gymnázium den otevřených dveří? Chystá se jich ze třídy na přijímačky více dětí?

Už máte vymyšlené dárky na vánoce? Já teď Matějovi sháním nějakou encyklopedii lidského těla, ale aby to bylo srozumitelné pro takhle malé děti. Nemáte někdo nějaký tip?
Ája, Maty 5/04 37435
20.10.2009 9:29:27
Ahoj holky, jakpak se máte?
Matěj šel tento týden po asi 10 dnech opět do školky. Měl herpangínu. Do té doby, než jsem s ním jela na pohotovost, jsem netušila, že něco takového existuje ~f~ Měl teplotu a v krku spoustu malých puchýřků, ze kterých se po prasknutí tvořily afty. Měl jich na těch mandlích a v krku snad 20 ~a~ V noci se s pláčem budil, že ho to bolí, nic nejedl a pil jenom čistou vodu a i tu jsem mu musela nutit. Doktorka nám na to nic nedala, že antibiotika na tenhle typ angíny nezabírají, jen mi doporučila koupit si v lékárně Tantum verde ve spreji a stříkat. Tak už je to naštěstí za náma, uffff.

Jinak ve školce je to docela v pohodě. Na tom výletě, jak jsme se školkou jeli, bylo fajn, učitelky taky v pohodě, trochu jsem s nima dala řeč a ta situace ve školce se trochu změnila k lepšímu.
My ve školce máme smíšené třídy, ale vždycky jedna z nich (jsou celkem 4) je jen pro ty úplně nejmenší děti. A pro letošní rok to padlo na tu Matýskovu bývalou třídu, takže i proto je teď v jiné, kde je většina předškoláků.

Nyko, tak co Ráďula - už je to lepší nebo pořád bojujete s prdíkama? A vlastně co Natálka, pomáhá se starat o brášku? A co baráček a jeho okolí, máte za sebou nějaké další úpravy?
Ty fotky Natálky a Radečka jsou opravdu moc hezké.

Lído, já už ti to psala několikrát, že tě obdivuju s tím šitím. Jak jsem se tak dívala na tu fotku, z jakých kousků se to sešívá a tak, no klobouk dolů, to by nebylo nic pro mně.
Koukám, že kluci zdárně pokračují v orienťáku. U nás sice ten minulý týden taky sněžilo, ale byl to takový ten déšť se sněhem, takže se nic neudrželo. Matěj už si dělal plány, jak půjde ven sáňkovat ~t~ Ale auto ještě přezuté namám, musím se teprve objednat.

Raduš, byli jsme v Dinoparku u nás, máme to z domu asi 10 km i když se oficiálně píše Dinopark Ostrava, ale je to kousíček od Karviné.
Honzík je šikulka, jak zvládá 1. třídu a všechno kolem toho. Já se s Matějem na odklad určitě nechystám. Ale je mi to tak nějak líto, jak to všechno letí, že už půjdeme za chvíli k zápisu do 1. třídy, že už mu začnou takové ty pravidelné povinnosti a tak. ~d~
A co v práci, dobrý?

Lída+2 28136
14.10.2009 8:53:20
Ahoj všem,aby jsme se nenudili tak sněží. Takže v sobotu jedeme k dědovi....přezout auto.
Lída+2 28136
13.10.2009 17:16:25
Ahoj všem.
TAk Luk šel do sebe...nechápu nic....vzorně procvičuje a těší se na den otevřených dveří..tak uvidíme...
Jinak jsme byla minulý pátek dopoledne u kámošky...pokecali jsme pak jsme šli po nákupech....a pak už to bylo akorát pro děti(na to že jsem tam byla od 8 síla)....
CV sobotu měli kluci závody.- Oba doběhli osmý ve svých kategoriích. PAk jsem ještě skočila do CaA a měli náhodou manžestráky tak Luk má kalhoty - huráááááááááá sehnat 152 je nadlidský výkon.

NYko stihli jste upravit zahradu před zimou?

Ájo jak dopadla školka? Už jsou úči sdílnější?
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 16784  [Dalších 16484 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.