Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lída+2 | 28136 |
9.11.2009 5:07:20
Nyko tak přeju manželovi,aby se z toho co nejdřív dostal!
Někdy člověk dostane sajrajt, že se diví.... Koukám, že ráďa zlobí...ach jo....třeba začne lízt...a chodit a zabaví se a bude líp A s nocí Ti nevím....mě Luk nespal nikdy víc jak 1-2 hodiny v noci....a nějak se mi taky nedařilo...to samé jsem dělala s Danem a spal celou noc....podle mě to je v dětech.... Ale jak na to nevím. S tím tancováním znám....Luk chodil na šikovný ručičky a s Danem na ruce to stálo za to...i v šatně ve školce Za chvilku si zvykneš já naopak, když jdu někam něco vyřizovat sama se divím BAtoh do školy super! Duch je super..a jestli vydrží tak dlouho jako Lukův..tak Vám hoklky oznamuju, že Luk ho nosí pátým rokem a vše OK.....ještě mi bude líto mu ho vyřadit ale musím.....do šestky ho s ním nepustím(ma na něm ty VOchomůrky a Křemílky(ale jsem si myslela, že mu budou vadit ,ale naopak) |
Lída+2 | 28136 |
9.11.2009 5:00:09
Dobré ráno všem.
TAk jsme byli celý víkend doma...jaká to změna Skoro nic jsme nedělali...hrális dětma Osadníky a carcassone....Luk si četl...já taky...Tom s Danem v sobotu uklízeli v prádelně, kde nám konečně družstvo vyvezlo 30let staré pračky a udělá se tam kolárna. A včera uklízeli garáž....a Toma z toho chytili záda Jo a naše super sousedka nad náma v 10 připálila jídlo a když se mi to podařilo vyvětrat(sousedi nad ní toho měli ještě víc....)...v 11:20 další Tak jsem napsala Sms jejímu synovi...., že kdykoliv něco připálí budu mu psát, že už mě to nebaví....prootže ona mi je schopná do očí za půl dne tvrdit, že nic nepřipaluje.... |
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
8.11.2009 19:25:07
Ahojky,nakukuju co je noveho.
U nas tak nejak uz je lip. Jestli se to tak da rict. M. mel 10 dni horecky pres 39, nez mu dr. udelal rozbor krve, moci a rtg, zjistili, ze ma netypicky zapal plic. Takze dosta ATB a mysleli jsme ze bude lip, jenze jemu ta teplota klesla na 38 a porad byl KO? takze ted delali novy testy a zjistili, ze ma porad v sobe nejaky zanet, tak dostal dalsi atb a ted je konecne 2. den bez teplot. Ve stredu uz to bude mesic co je doma.....uz mi hrabe. Nez dostal ty prvni atb tak jsem myslela, ze mi tu umre, chodila jsem se na nej v noci divat, jestli zije, potil jednu perinu za druhou, jenom jsem prala a susila, vubec mi to neschlo. DESNY. Takze jsem tu mela misto 2 deti 3. Jinak Rada je porad urvanej....nevim co jsem komu udelala.....rve v noci ve dne, nudi se. Hrozny, ja uz jsem uplne KO. Noce desny, ve dne tomu dava po pulhodkach. Naty chodi 2x tydne na tancovani , akorat tam chodi s kamaradkou a to je takova cíťa, takze na me zkousi takovy ty manyry taky. Uz mi to leze na nervy. Meli jsme v planu, ze ja ji na to tancovani budu vozit a m. ji vyzvedavat, jenze ten ted nemohl, takze jsem malyho vzdycky vozila k mamce na hlidani a pak jsme pro nej jeli, abych tam s nim nemusela nikde 1,5 hodiny courat venku. Blby je, ze ted venku kosa, vevnitr pretopeno, ted ta satna, kde se deti prevlikaji je miniaturni. Mno nevim, jak to budeme delat ted. Mamka jde na operaci, takze to budu muset zvladat sama. S aktovkou to budeme delat tak, ze si ji napsala jeziskovi, dneska jsme ji sli okouknout do obchodu, aby jsme jeziskovi napsala jakou. Takze jsem ji nechala vybrat, vyzkousila jak ji to sedi a budu objednavat na netu tuhle |
Lída+2 | 28136 |
6.11.2009 10:27:47
Ahoj všem. ZAse mám lítání....sousedka,,,nákupy, knihovna a tak...
ˇAjoi tak tohle přesně byl Danův první vybraný nakonec má jinej...těsně při objednání to změnil. |
Ája, Maty 5/04 | 37435 |
6.11.2009 8:41:27
Lído, objednala jsem tenhle, kombinace šedo oranžová. Už mi volali z PPL, že mi ho dneska dovezou.
http://www.topgal.cz/batohy/skolni/CHI-527/C---Grey/ |
Lída+2 | 28136 |
5.11.2009 12:55:59
Tý jo koloběžka super! A jaký batoh jsi objednala?
|
Lída+2 | 28136 |
5.11.2009 12:55:26
Ájo mají kluci ty magnetický tyčky..mají tu nejmenší sadu v originálu.. a pak nějakou kopii trochu větší krabičku.....mnohem víc tyček a kuliček....ale vytáhnou to tak jednou az 1/4 roku(pravidelně se o to porvou)..lego je venku pořád....je ho dost a nehádaj se
|
Ája, Maty 5/04 | 37435 |
5.11.2009 12:46:53
Ahoj při čtvrtku,
tak u nás naštěstí beze sněhu, ještě pořád mám letní pneumatiky. Jsem ostuda zítra se už snad dokopu k tomu, abych do toho pneuservisu zajela. Lído, na tuhle encyklopedii jsem zrovna taky narazila, taky se mi líbila, takže ji asi objednám. Ještě tak uvažuju o tom, že bych Matýskovi koupila stavebnici Geomag. Nemají ji náhodou kluci? Myslím, že Matymu by se to líbilo, on pořád něco tvoří a vymýšlí. Ale není to zrovna nejlevnější, tak ještě na 100% nevím. Už jsem mu objednala i školní batoh (z Topgalu) a včera dorazila koloběžka (ke které se dají místo koleček namontovat takové malé lyžičky, takže najde uplatnění i v zimě na zasněženém dvorku |
Lída+2 | 28136 |
4.11.2009 20:34:12
Ahoj všem..teda dneska se vydrželo celý den sněžit se sněhem...klouačka šílená....
Ájo...v nakladatelství DK Universum vyšlo: " Jak funguje neuvěřitelné lidské tělo podle Koumáků" je tu napsáno, že to je pro mladší školáky..třeba by to bylo akorát co sháníš |
Lída+2 | 28136 |
1.11.2009 14:34:05
Tak Luk byl pátý...jestli si to dobře pamatuju dobře.
A Daník asi poslední...trumbera se rozhodil hned na startu..nemohl najít tu správnou hromádku s mapou..podávala mu jí až ta slečna u toho, když tam jediný v tý mitutě zůstalů tápat.....a pak běžel po fáborkách.... BYla tam zima ...inverze...no prostě hnus.....,ale krásně to odběhli |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.