| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 7265  [Dalších 7225 >>]
Z+2 109449
12.2.2018 14:11:15
Taky si tam mužete malovat a vyřezávat totem. Jde o výběr tábora.
.libik 142094
12.2.2018 14:11:00
Zetko, tyhle vševědoucí úvahy rodičů mě nesmírně štvaly, odpustila jsem jim, nicméně dobově mi připadali trošku trapní.
.libik 142094
12.2.2018 14:08:53
lelo, já bych ho neposílala.

Léto je super mimojiné v tom, že lze žít částečně nočním způsobem života, moje dcera má taky pracující matku, takže je tu část dne sama. Vstane si pěkně k obědu, pak přiloží ruku k dílu a nakonec společně trávíme podvečerní a večerní čas, k rybníku jsme mnohdy vyjížděly na sedmou.
Já mám také hezké vzpomínky na to, že někdy rodičové přes den vypadli.

Tábory jsou opruz, furt se tam hlasitě křičí a nesmyslně soutěží, to je tak pro sportovce, nic pro individuality a kreativce~:-D
Z+2 109449
12.2.2018 14:00:10
Neznámá, myslím, že jo. Děti co nedokážou vyjít s kolektivem se to třeba jednou naučí. V každém případě se třeba naučí si najít pozici při které je jim dobře. Třeba najdou i pozitivnější přístup k životu a když dokážou překonat i ten týden bez rodičů a samy si utírat zadeček, tak si třeba budou věřit i na větší problémy. ~;)
neznámá 91073
12.2.2018 13:54:04
Myslíš, že to tábor ovlivní?
Akorát by měly další hnusný vzpomínky navíc.~d~
LoraX a klučičí banda 24327
12.2.2018 13:54:01
Z+2, jediná výhoda nucení byla, že člověk poznal, co nesnáší. A uvědomil si, že jsou hranice, kdy se musí seknout a nepovolit ze svého přesvědčení, jinak s ním bude okolí vláčet a postrkovat ho. Příště už bude člověka žrát hlavně to, že sebou postrkovat nechal. A že role ochotné podřizující se holčičky není pro mě, je třeba vystrčit pařáty.
Z+2 109449
12.2.2018 13:49:29
Já, když to tady čtu, tak bych nutil. Děti se asi mají nutit do toho, aby se naučili se překonávat. Když ne, tak pak z nich vyroste Konvalinka nebo Valkyra a to si nejsem jistý, že je dobře. ~;)
Lída+2 28136
12.2.2018 13:42:29
Konvalinka30, kluci byli kdysi na ARA Turnov, nebo Malá skála, na táboře s AJ....mělo to zásadní chybu.....byl jen týden, než se vzpamatovali jeli domů.....víckrát nechtěli.....,ale asi mluvili.....to zase jo.

Jinak syn dělá praktikanta na Sopce a říkal, že letos je MArco Polo hra......~;)Odjezd je z Prahy.
Valkýra 10956
12.2.2018 13:39:12
Konvalinko,
to jsem měla podobné, ale mě nenutili, za to jsem jim dodnes vděčná. Program jsem neměla, byla jsem prostě zavřená doma a četla. Ale pocit, že jsem divná, když mě nebaví tábory, jsem měla hodně intenzivní a okolí ho dost přiživovalo. Mně se ani nestýskalo, ale vadila mi neustálá blízkost cizích lidí 24 hodin denně a téměř žádné soukromí. To bych 100x radši chodila i o prázdninách do školy (a po škole volno), než tábor. Možná bych jela s nejlepší kamarádkou, ta na tábory musela, ale její rodiče záměrně nechtěli, abych tam jela i já, doufali, že si tam najde jiné kamarády, měli pocit, že na ni mám blbý vliv a ten pocit mají dodnes.
Dceru ale tábory bavily a jezdila několik let 2x za prázdniny, pak sportovní soustředění, všechno ji bavilo, nechápu to~t~
neznámá 91073
12.2.2018 13:34:28
Ano, Helen Doron, to bude ono. Tady teda tábor sklízí ohlasy. Kamarádka přísahá, že tábor a následné doučování lektorkou z tábora udělalo zázrak a dítě po hnusných známek ve škole skutečně angličtinu i umí a ve škole perlí.

Před lety jsem někdo dával odkaz na tábor pro mineralogy snad ke Turnovu. Nevíte někdo, co to bylo za tábor? Nejde mi to dohledat.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 7265  [Dalších 7225 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.