| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 1995

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 62  [Dalších 42 >>]
Leni a Kubi95 (IP adresa: 80.188.88.248)
  • 
1.9.2007 17:01:26
Ahoj, to je rychlost, za chvíli budete chodit.Toto letí!Šatní skříně je můj sen, máme staré, už nejdou ani zavřít, ale pračka byla letos nutnostní, lednice a mrazák také voní novotou.Bohužel je blbost si pořizovat věci ve stejnou dobu, vždy ve stejnou dobu nám dojedou.Manžel není moc domácí kutil, ale venku vyrobí altánek, že všichni mrkají.Doma to jaksi chybí a je to vidět.Kuba se také těší, teď bude dělat palačinky.Má na ně chuť, takže ať si je vyrobí.Máme štěňátka a koťátka, takže se mám oč starat.Whiskasová se nám narodila a je jich šest. Jsou překrásná.Mějtě se pěkně a hurá do školy!Konečně tu bude klid.To si snad uklidím.Jak je doma, tak jsem nervozní.Lenka.
Lenka75 (IP adresa: 83.148.14.215)
  • 
30.8.2007 22:02:37
Ahoj, roste jako z vody. Celé léto uteklo strašně rychle a z toho miminka co bylo na začátku léta je pořádný kus chlapa.Už váží 8 kg. a trošku se pronese Včera námvyrostl první zub, umí se už měsíc točit na bříško a točí se jako hodinky za hračkamy. Myslím že brzy přijde na to jak se za nimy dostat. Z polo lehu si sám sedne, no je to skrátka řízek. Holky už mají 14 dní obalené učebnice a sešity a nemůžou se dočkat školy. Doufám, že jim to nadšení vydží. Jen to vstávání jim trošku vadí, no uvidíme.
Celé léto jsme byly doma, momentálně my manžel dělá po roce šatní skříně a tak je v baráku všude příšerný bordel a to mě ještě čeká vybalování oblečení z beden a hlavně žehlení a praní, protože to bude vše v hrozném stavu, ale neva hlavně že už budu mít kam dávat věci. Sice se skoro stále do ničeho nevejdu, ale snad to někdy schodím.
Dobře začněte nový školní rok an druhém stupni a dobrou noc. LEnka
  • 
21.8.2007 17:56:45
Jsem tu.Vůbec nebyl čas. Hlídala jsem holčičku od sestřenice, měla jsem ji tu pět dní, byla skvělá, denně vstávala v půl šesté a chodila krmit zvířátka, potom jsem dělala pro děti odpolední program, takže jsme byli v kině, Měkáči, ZOO Praha, Mikylendu atd.Byla jsem utahaná, stejně jako Terezka, ale teď se mi po ní stýská.Teprve nyní poznávám, o co přicházím, že nemám dcerku.Poslední den měla ale zvýšenou horečku, nakonec to bylo ze zubů, takže to nebylo tak hrozné.Škola se blíží, Kubík uklízel v pokojíku a připravoval si už i trumpetu-čistil ji, místo na nové učení je také, takže, takže ještě novou tašku.Příští týden jde mamča koupit obědy do školy.Jsem ráda, že zase jde, stále jen repuje a mě bolí z něho hlava!A co vy?Mimi roste jako z vody, hlavně, že je zdravý!Lenka.Ahoj.
Lenka75 (IP adresa: 83.148.14.103)
  • 
15.7.2007 18:42:30
Tak to jsme na tom stejně. Včera měla svatbu moje sestra v Kořenově, holky jsem musela přivézt z tábora už v pátek, doprava příšerná a dnes jsme se vrátily. Svatba se konala v jednom malém penzionu, ale bylo to docela náročné. Hlavně sestra už má dítě 2 roky a 3 měsíce, stále jí kojí a je to příšerně vzteklej rozmazlenej fakan. Je to sice moje neteř, ale já bych jí za 2 hodiny musela asi zabít. Šijou si na sebe hrozný bič pokud jí trošku nepřitvrdí. Moc jsem se nevyspala jelikož jsem spala s Robertem na jedné postely a nějak jsme se tam nevešly. Na to mě čekalo nějakých 150 km. Docela toho mám plný zuby.
Do toho peru tu hrůzu co holky přitáhly z tábora, jen nevím kdo to vyžehlí. To vedro je příšerný.
O Egyptě jsem slyšela jen samou chválu, ale já se tam určitě ještě hodně let nedostanu, ale zas mě to tolik netrápí. Docela jsme si zvykly že jsme doma. Naštěstí nemám náročné děti. Užíváme si Robika, začíná s ním být legrace, směje se, povídá zkoumá svoje ruce a tak. Musím říc že tím, že už se sám docela zabaví je vcelku hodný. Už mu budou 4 měsíce. Strašně to letí. Tak zdar prádlu Lenka
Lena (IP adresa: 80.188.88.248)
  • 
15.7.2007 17:53:52
ty bolesti břicha jsem jako holka měla také.Hledali, jestli to není slepák a nebyl, takže asi nějaké holčičí problémy, stále jsem si vázala šátek přes břicho a utahovala, aby to přestalo bolet, mamka měla strach a doktoři nevěděli, zda mě to bolí opravdu či si snad vymýšlím.Časem to ustalo, možná právě tou menstruací. To Kuba je z těch chlupů dole na nervy a nejraději by si to holil. Je spíše naštvaný, že se to tam dole dělá.Jinak jsme se vrátili z dovči, bylo tam 41 stupňů, jsem jako černoši, na slunci 60.Pyramidy nádherné, autobuskem přímo až k nim, měli jsme to ale letecky z Hurghady do Káhiry, takže pak jen malým minibusem a s českou delegátkou a bylo nás přitom jen 8 čechů včetně dětí.Já byla ale jen s taťkou, Kuba byl s babičkou u bazénu, ale všichni jsme byli v Luxoru autobusem, ale to bylo dost v tom vedru náročné.Jinak se dá Egypt přežít snad jen ve vodě.Tam to moc pěkně opaluje.No nic, končím, stále peru a peru.Ahoj, užívejte sluníčka.Lenka.
Lenka75 (IP adresa: 83.148.13.48)
  • 
20.6.2007 22:19:02
Holky se nábor moc těší, tak doufám, že se vydaří a počasí jim bude přát. S tím mrazákem jsme na tom stejně. Odešel mi a protože si pěstujem zeleninu, kterou letoční zimu budu obvzláště potřebovat na polívčičky tak jsem za porodné, které mi konečně přišlo objednala nový. Docela se nám osvědčil internetový obchod Korunka kde mají hlavě levnější ceny. Kromě toho jsem byla v servisu s autem a korunky jsou fuč.
Bazén jsme taky dlouho neměly, ale tím, že nikam nejezdíme tak to je taková náhražka. Hlavně tu nemáme nikde žádné koupání tak to jinak nešlo. Když byly malé tak se cákaly ve vaničce, ale už přeci jenom vyrotly a už by se do ní nevešly. Hlavně tento skládací bazén není nijak extra drahý tak když byla nějaká rezerva tak se pořídil Hlavně když je takové super počasí jako poslední roky koupou se od června do září. Docela se těším až bude v srpnu hodně teplá strčím tam By roba. Od září mám domluvené plavání s malým v Průhonicích tak snad to bude supr. Zatím má vodu moc rád.
Teď mám jenom trošku problémy se Šarlotkou, mívá nevolnosti a bolesti břich, které zase hned odezní. Dnes jsme byly na odbšrech tak jsem zvědavá na co se přijde. Jedna z verzí je, že jsou to hormony, předčasná puberta nebo psychika. Ikdyž nevím z čeho. Je vcelku vyrovnaná a v pohode. Paní doktorka říkala, že by bylo možná potřeba aby to už dostala, ale zatím tomu nic nenasvěsčuje. Sice prsa už jí pomalu začínají růst, ale chlupy vůbec no uvidíme. Mějte se pa Lenka
  • 
18.6.2007 21:26:49
to je prima, když Ti holky jedou na 14 dní, to Kuba tak týden a dost. Také jsem chtěla po návratu, aby jel na tábor, to ale na dva týdny nechce. Loni byl na vojenském táboře, ale týden a stačilo mu to. Tak nevím, sehnala jsem to také jentaktak na poslední chvíli.Možná, že mu zase zařídím aspoň týden a opět na posl.chvíli jako loni. Bazén nemáme, ale snad jednou bude. Na zahradě je plac, který nezaplňujeme schválně záhony, že tam snad jednou...ale teď je na řadě mrazák a pračka. Mám sice pračku ve sklepě, ale jedna mi nestačí.Vždyť to znáš, stále jen pereme, tedy já určitě!Dnes jsem zase hlídala malou, byla moc hodná.Je taková moc jemná, člověk se bojí, aby se mu někde neodřela.Měj se pěkně a zdravíčko malému!
Lenka75 (IP adresa: 83.148.14.93)
  • 
16.6.2007 20:02:21
Tak to se máte. Mi se na nějakou dovolenou hned tak nepodíváme. Snad za pár let. Všechny finance jdou do baráku a dětí. A ikdyž manžel podniká tak to není finančně nijak slavné. Není úplně zdravý a tak často není schopen fungovat. Ale musím říct že holkám stačí zahrada kde máme malý bazén (3,6 x 3,6 a 1,2 m hluboký, tábor kam jedou na 14 dní a snad nám vyjde nějaký výlet. Uvidíme časem.
To je fajn že máte spestření s malou. Docela se těším až budu babičkou právě z toho důvodu že se snimi člověk potěší a může je vrátit. Proto nechápu naše babičky, které si to vůbec neužijí. Hlavně když vidím jak malý dělá každý týden pokroky. Mimo to je moje máma neskutečný pesimista a když jí to chytne má člověk na dlouho po náladě. A co mě vždy nejvíc naštve když začne před námi říkat, že nás neměla vůbec mít, co by jí chybělo. Je názorný příklad toho, že děti by měla mít ženská včas. Nás měla po 35 letech a máme úplně odlišné názory a není to s ní vůbec jednoduché. Užijte si dovolenou a zatím, pa. Lenka
  • 
14.6.2007 19:36:52
Ahoj, tak to máš krásné sekání!Ikdyž u nás teď není co sekat.Tráva zežloutla, sucho příšerné, takže u nás postřikovač od rána do večerá postřikuje.Úroda na poli je v čudu!To je prima, že Ti malý tak pěkně spí. Také jsem teď hlídala na kšeft malou holčičku, byli jsme z ní s manželem unešení, v pondělí ji hlídáme zase, už se nemůžeme dočkat. Asi jsme tak akorád naladěni na vnoučátko. Ale cizí je lepší, pochováme, pomazlíme a vrátíme!Jedu s Kubou a rodiči do Egypta do Hurghady, hotel Hilton, už se nám to blíží - 29. června, nemůžeme se dočkat. Afrika nám učarovala, byli jsme na Djerbě, nádhera, na Sahaře na výletě, a tak jsme si tentokráte dopřáli ten Egypt. Dám Ti vědět, jak bylo. A co vy?Ikdyž s miminkem, asi těžko.Mějte se pěkně!L.
Lenka75 (IP adresa: 83.148.22.143)
  • 
5.6.2007 21:07:01
Robík roste jako z vody. Docela byl hodný i v noci spal, ale teď má trošku vzteklejší období, tak snad mu to dlouho nevydrží. V sobotu jsme měly křtiny v Kutné Hoře, kde mají moji rodiče chatu tak má k tomu všemu ještě trošku posunutý režim. Ale zase na druhou stranu v poledne vyrží i 4 hodiny spát, tak se snažím toho co nejvíc stihnout. Jinak velká novinka mám traktor na sekání trávy od Huskvarny. Nemá chybu ikdyž máme na 1,5 roku co splácet. Zaharada je za 1 hod. posekaná. No prostě paráda. Kam se chystáte na léto. Pa Lenka
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 62  [Dalších 42 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.