| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 1995

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 62  [Dalších 32 >>]
lena (IP adresa: 80.188.88.248)
  • 
28.5.2007 15:55:43
tak to chápu, to se nedá nic dělat.A to jsem si zezačátku přála, abychom si se tchýní rozumněli, dokonce to šlo a ona mi dávala najevo, že mě má ráda, ale dítě mi stresovala a to jí bude do konce života mrzet!Nic horšího mi udělat nemohla!Co Robík?Pa.
Lenka75 (IP adresa: 83.148.22.125)
  • 
26.5.2007 10:38:53
Upřímně já bych s ní taky nejradši ukončila veškeré vztahy, ale bohužel to nejde. Tím že vlastní polovinu pozemku kde bydlíme máme jí tu od jara do podzimu. S tím bohuže nic neudělám dokud bude živa. A to bude ještě asi dlouho. Ona totiž žije ještě jají matkla, která je ovšem přesně její opak. Bohužel leží už 2 roky po LDN a svým spůsobem bychom jí přály, aby to skončilo. Pa Lenka
Lena (IP adresa: 80.188.88.248)
  • 
6.5.2007 12:34:59
myslela jsem, že jdeš krmit zvířectvo a ty Robíka....My jsme se tchýní ukončili vztahy a je nám líp.Jen manžel tam jezdí, ale moc se tam neohřeje. Našeho Kubu tak stresovala, stále na něho navalovala její problémy /neměla to komu sdělit/ a ten měl noční děsy a budil se mockrát za noc.Tím myslím třeba třicetkrát. Od té doby spí moc dobře a sám říká, že k ní nechce.Sice spí semnou, ale taťka si zvykl a když náhodou spí u mě, je to opravdu náhodou.Hlavně když se nebudí a nekřičí celou noc.I u psychologa jsem byla a teď to není vůbec nutné, ba naopak. Ke psycho by měla jít bába!Ahoj.
Lenka75 (IP adresa: 83.148.22.53)
  • 
6.5.2007 11:40:22
No krmit jdu přece Robíka. Bylo to fajn, že holky byly pryč, ale to je tak 2x do roka co si je moji rodiče vezmou. Tchyně nehlídala co jsou holky na světě, spíš by nejradši ještě úkolovala. A´to k nám jezdí na víkendy a celé léto. naštěstí má svoji chatku a nemám ji v baráku. Vlastžní u nás 1 000 m pozemku, ale nepomůže nic. Takže vlastně sekám a udržuju ještě její parcelu. Ani holky k ní moc nechodí. Šarlotku mi před lety otrávila glutamanem sodným, nechala jí aby si nalila magi do polévky a měla tam příšernou díru. Do dnes to nepřiznala. Mimoto vypadá a smrdí s prominutim jako bezdomovec a ani její vlastní děti si s ní nerozumí. Je to škoda. ALe nějak to zvládá,m. Když pinďa spí tak se snažím stihnout co nejvíc, ale už začíná být rošku hodnější, že i chvilku vydrží sám a když ne a potřebuji něco udělat tak ho prostě chvilku nechám řvát. Trénuje si alespoň plíce. Jdu dělat nějaký oběd., Zatím Pa Lenka
Lenka (IP adresa: 80.188.88.248)
  • 
5.5.2007 18:54:18
co jdeš krmit?Máš to prima, že jsou holky často pryč. Já našeho Kubu mám vždy na jeden den u našich a zase doma. Spíš chce ke kamarádům než k prarodičům a pak rychle dom.Jsem z něho unavená, je tak strašně ukecaný!Hubu nezavře.Dnes konečně odjel s tátou na dřevo a já si mohla něco doma udělat. Je velký, ale když je doma, tak nestihnu nic.Tak ať Ti mimi hezky roste a dělá radost.Ahoj.L.
Lenka75 (IP adresa: 83.148.18.27)
  • 
29.4.2007 16:10:38
Ahoj u nás sekám celé roky trávu já. Manžel sekal asi 4x a dopadlo to strašně. Já mám ráda zahradu pěkně čistou a on pořád jel a bylo mu jedno že pytel je plný a okraje okousané. No hrůza. Naštěstí máme sekačku s pohonem tak to není tak hrozné. Robík pěkně roste už má 5 kg. V noci to až na pár vyjímek celkem jde a přes den taky ikdyž vstekat se taky umí.Holky jely na 4 dny k babičce tak máme pohodičku.
zatím pa jdu krmit. Lenka
  • 
24.4.2007 18:56:57
Ahoj, to je sranda, my také máme 3 tis.čtv.metrů.Ale za dvě hodinky posekanou. Kdybychom ji nechali přerůst, tak nám to trvá také déle, ale sekáme teď zatím jednou za 14 dní, když je sucho.Tedy ten prostřední syn, ten to má za úkol. Vždy denně polovinu, dáme to slepicím, holubům a bažantům.Další den zase polovinu. Kytky ještě nemám připravené. Ale koupila jsem si truhlíky na altán a ty železné úchyty.Je to moc pěkné, sice to něco stálo, ale je to napořád. Až tam dám muškáty,budou mi přepadat květy přímo nad hlavou. Já totiž měla na altáně truhlíky a vítr mi je vzal a já pak sbírala hlínu a květiny. Tak jsem si vymyslela koupit tyhle závěsné truhlíky a zavěsila jsem je nahoru na altán.Takže efekt by měl být velice pěkný.Z altánku bude vidět a květy jakoby padaly z vrchu.No uvidíme.Tak co, Robísek?Určitě je pěkňoučký.Jak spinká?Je hodný?Máš to tedy honičku.Raději si s tou sekačkou nehraj.Je moc brzy.Rodina tě potřebuje zdravou, na trávu vyšli taťku.Já chtěla jednou sekat sekačkou, říkám, ať mě to naučí a oni, že je to mužská práce, jestli jsem se nezbláznila, tak mě to potěšilo, ale ostatní práci stíhat můžu....Měj se hezky, ať mimi roste a je hlavně zdravé!L.
Lenka75 (IP adresa: 83.148.9.221)
  • 
22.4.2007 12:30:05
Ahoj, jmenuje se Robert. Říkáme mu Robísku, Bertíku a mladší dcera mu začala říkat Robinzone. S tou energii je to tak, že prostě musí být, protože my v domácnosti ani na zahradě nikdo moc nepomůže. Sicve mám dvě babička ale obě na pendrek. Důchodkyně, které nemají neustále čas. Teď drobeček spinká tak přebírám věci taky na charitu. Nejak mám plnou půdu a stejně spoutů vecí na sebenikdy nevezmu a děti taky ne. Potom mě čeká překipýrovat sazenice kytek. Jen nevím, kdo poseká zahradu. Má 3000 m2 a trvá to tak 5 hodin, než je jakš takš posekaná. Ale to je přeci jenom trošku těžší práce a mám strach abych se ještě nerozkrvácela. Pa a ať nám konečně zaprší. Pa Lenka
  • 
17.4.2007 19:42:28
Ahoj, moc gratulujeme, takový opravdu velký a těžký čertík!Tak ať hezky roste, papá a spinká.A co jméno? To máš tedy ale dost energie, když stíháš i zahradu. Tak ať jí máš stále dost, ať ti nevyprchá!Mně spíš ubývá, zahrada začíná krásně kvést, ale nějak i plevel roste, ikdyž neprší.Mám také co dělat.Dnes jsem byla s mamčou darovat charitě obnošené oblečení, bylo tam lidí, celý kostelík byl naplněný.Maminky s dětmi nosily hračky a ošacení, bylo to milé.Tak hezky opatrujte mimi,hodně sluníčka a zdravíčka.Lenka.
Lenka75 (IP adresa: 83.148.9.134)
  • 
17.4.2007 18:40:10
Ahoj tak už se mi ten čertík vyklubal. Narodil se 27,3, 10,07. Měl 4004g a 54 cm. Porod proběhl vpohodě, rodila mě kamarádka porodní bába. Nestříhala mě a tak tedy nemám ani steh. Zatím se snažím sladit všechny domácí povinosti a zahradu. Občas mám pocit že nestáhám, ale bude líp až trošku povyroste. Zatíkm pa lenka
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 62  [Dalších 32 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.