Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
LENA | (IP adresa: 80.188.88.248) |
• |
20.3.2007 16:21:00
Dnes je tedy hrozné, chumelí, takže už zase budu muset do prádelny.Přitom venku to prádlo tak pěkně voní, když je vyfoukané od větru.Nejlépe je u topení. Tvoje mimi možná čeká, až se trochu oteplí.Kuba teď při silném větru o sobotě pouštěl draka a můžu říct, že lítal tak skvěle a vysoko, kam se hrabal na podzim.!PA,PA.LENA.
|
Lenka75 | (IP adresa: 83.148.9.196) |
• |
19.3.2007 18:22:18
Tak dnes jsem byla na další kontrole a zatím to nevypadá že by se mu chtělo ven. Šarlota má ATB tak doufám že v sobotu odjedou na skolu v přírodě. Docela se těším, že nebudu muset týden vstávat a vozit do školy, tedy pokud nebude drobeček už na světě. Hezké jaro Lenka
|
Leni | (IP adresa: 80.188.88.248) |
• |
15.3.2007 19:04:20
Já vím, práci za nás opravdu nikdo neudělá. Zrovna si beru tento týden ven žehlení. Doma se nedonutím a venku při ptačím zpěvu se mi moc pěkně žehlí.Dnes ale mi tam bylo zima, takže jen jeden koš a rychle domů.Držím palce, ať je všechno, jak má být. Pa. Lenka.
|
Lenka75 | (IP adresa: 83.148.9.176) |
• |
12.3.2007 18:53:09
Ahoj, to víš že se snažím šetřit, ale nikdo za mě nic neudělá. BHabičky mám na pendrek a manžel má moc práce. Ikdyž holky vcelku pomáhají. Dnes jsem byla na další kontrole a stav se nemění, ikdyž břicho tvrdne čím dál víc a včera mi bylo večer tak divně, bolelo břicho, že jsem čekala jestli to přestane nebo pojedem. Nakonec to přešlo. Ještě mám pár dní do termínu. Nakonec budu určitě přenášet, přitom mě strašily už před pár týdny že půjde dřív. PA Lenka
|
LENI | (IP adresa: 80.188.88.248) |
• |
5.3.2007 20:15:20
Čau, čau...jen se šetři, už se Ti to blíží, tak ať si neublížíš. Určitě se těšíte. Také jsem do porodu lítala do schodů a stěhovali jsme se ze spodního bytu do horního.Než manžel přišel z práce, přestěhovala jsem kromě velkých věcí téměř všechno. Brzy jsem se ale otevřela a pak se ocitla v nemocnici. K tomu jsem si odtamtud přinesla zánět močového měchýře a nakonec do porodu jsem víceméně ležela...Jinak jsme stále zdraví, tak to je prima. Kubi měl prázdniny, byli jsme v Nymburce za sestřenicí, pak na večeři, ostatní dny dováděl Kubík u babičky, ale spíše s kamarády ze školy - ze třídy, takže u našich byl jen na jídlo. Drž se, ahoj Lena.
|
Lenka75 | (IP adresa: 83.148.18.226) |
• |
5.3.2007 18:26:50
Ahoj, my jsme taky celkem v pohodě, jen já se valím jako malý medvěd. Termín mám za 3 týdny. Dnes jsem byla 2 hodiny u Apolináře. Je to síla kolik nás tam bylo. Manžel dodělával schody, jelikjož 8 let na to nebylo čas a teď by se to zase chvilku neudělalo, tak jsme lezly po žebříku. Moc príma. Teď už jen uklízím, aby to tu vypadalo jako u lidí.
Sice škola v jesenici je, ale stojí za to. Vozím holky do Zárubovky, ale pomalu začnou jezdit samy. Ze školy už to zvládají, ale ráno je přesi jenom plný autobus a kolony, a tak je to tedy autem rychlejší. Zdravím Lenka |
Lenda | (IP adresa: 80.188.88.248) |
• |
22.2.2007 12:50:12
Ahoj, tak to my jsme z Prahy-východ, z Radonic. Nešel mi teď internet, to bylo hrozné, přes net prodávám koťata Whiskas a modrá britská a nemohla jsem odpovědět zájemcům.Tak co nového? My jsme zdraví, nechci to zakřiknout, ale odoláváme...
|
Milada. | 779 |
21.2.2007 11:25:58
Lenko75,
to jsem nevedela, ze jste z Jircan! Roky jsem tam jezdila za spoluzackou ze tridy :-) Za nas jeste nebyla skola v Jesenici, ale vsechny deti z okolnich vesnic dojizdely k nam, na Prahu 4. Ale ja uz na Prahu 4 ted jenom dojizdim za mamkou, vdala jsem se jinam. |
Lenka75 | (IP adresa: 83.148.22.226) |
• |
5.2.2007 18:23:51
Bydlíme na Praze západ, v Horních Jirčanech. A ty?
Tak to bylo u vás veselo. Ono to uteče jako voda a budu řešit podobné problémy. Dnes jsem nechala seštělovat holkám lyže, tak snad bude alespoň trochu sněhu. My budem dělat schody, jelikož od doby co tu bydléme (8 let) nebyl čas je dodělat. Manžel je truhlář tak to víš kovářovic kobyla. Byly pochůzné, ale nebyly nijka povrchově upravené. A tak mě čeká min. týden lezení po žebříku. Takl snad nesletím Ahoj Lenka |
Lena | (IP adresa: 80.188.88.248) |
• |
4.2.2007 14:38:45
zatím nevím, ale kéž by si ještě užil Kuba sněhu.Nám v noci spadla konzola v kuchyni i s kytkama, takže to byla hrozná žucha, zemina všude i v čerstvě napečených vdolcích. Opravdu bezva. Nakonec ten prostřední syn zrušil auto, ale hlavně že je v pořádku, jel od kamaráda a zajel do příkopu.Ach jo, dětičky...Odkud jsi?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.