Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lenka75 | (IP adresa: 83.148.22.185) |
• |
1.2.2007 18:15:59
Ahoj, to víš že se snažím odpočívat, od včerejška jsem na mateřské. Ani se mi nechce zdát, že to tak rychle uteklo. Dnes jsem se sice snažila gruntovat, ale jsem nějak neohrabaná a vše mi trvá hrozně dlouho. Holky taky řádily na sněhu, ale nějak ty změny počasí zapůsobily a byly týden nachcípaný, včetně mě. Naštěsí bez teplot a včera už šly do školy. Za týdn mají jet k sestře na hory, tak jsem zvědavá jestly bude sníh. Co vy máte v plánu na jarní prázdniny. Ahoj Lenka
|
Lena64 | (IP adresa: 80.188.88.248) |
• |
28.1.2007 13:23:47
Ahoj, mám kluky 23, 21 a potom 12, ale to jim všem teprve letos bude.Náš nejmenší už dva dny chodí bobovat a vydrží s dětmi na kopci 3 hodiny, někdy i déle. Když má pořádnou zimní kombinézu, tak se jen tak nepromočí a ani nechce domů. Dnes dělá iglů, ale mám špatné tušení, dnes pokašlával, ale ven chce za každou cenu, takže s ním nic nenadělám, chce si užít konečně sněhu. Co děláš ty? Odpočíváš?Lenka.
|
Lenka75 | (IP adresa: 83.148.17.14) |
• |
22.1.2007 18:29:27
Holky pojedou na jarní prázdniny s babičkou a dědou na Teplicko ta´ky na hory. Snad do té doby nějaký sníh napadne. Zatím nejedou s nápadníkem, ale ono to nebude dlouho trvat a nějakého šamstra si najdou. Zatím jsem celkem OK ikdyž není to nic moc. Při kontrole se paní dr. něco nelíbilo, ale prý by mohl jít dříve. Tak se snažím ležet a nic moc nedělat.
Ohledně holčičky se máš na co tzěšit a časem se té vnučky určitě dočkáš Jak máš velké kluky, Lenka |
Lena | (IP adresa: 80.188.88.248) |
• |
13.1.2007 12:39:35
tak to je fajn, když těhotenství probíhá v klidu. To jsi moc ráda, že to bude chlapeček, co? To nám se sen o holčičce nesplnil, tak snad bude jednou vnučka. Dnes jel náš prostřední se slečnou na hory a není tam ani trochu snížku.Tak chodí na procházky.Hlavně, že má chudák nové prkno...
|
Lenka75 | (IP adresa: 83.148.9.180) |
• |
7.1.2007 16:54:27
Ahoj Milado a Leno, dlouho jsem se nedostala abych nakoukla co nového. Jsem ve 29. týdnu a zatím vše O.K. Tak snad to bude tak i nadále. Termín mám koncem března což je pomalu za chvíli a budeme mít kluka., což je super ke dvou holkám konečně kluk do rodiny. Šarlotka na keramiku už nechodí, moc už jí to nebavilo. Chodí pouze na flétnu a spíš jí baví doma si vyrábět dle vlastní fantazie. Dnes v noci zvracela a tak se bude zítra flákat doma. Jinak nic nového. Měj se Lenka a ať nám to počasí konečně pošle trošku zimi.
|
Lena |
• |
22.9.2006 12:36:51
Kubík chodí do páté, ale začala nám škola chřipkou, pak střevní chřipkou, takže zvracel víc jak jeden den, no hrůza. Včera ho bolela hlava, tak usnul již v 19.00 hod., což nebývá u něho zvykem.Naštěstí šel do školy, ale vzbudil mě, když svítil v pokojíku. Dělal si v půl páté ráno úkol z angličtiny.Ještě si s ním asi užiji.Leni, těhotenství dopadne dobře, držím palečky.Ahoj Lena.
|
Milada. | 779 |
20.9.2006 0:33:42
Ahoj Lenko,
tak moc drzim palce, at tehotenstvi dopadne dobre ! Nas Honza je ted ve ctvrte, chodi dal na fletnu do lidusky, pak na anglinu a jeste na sachy - vlastne to vsechno mel jiz loni. Co Sarlotka, dela dal keramiku i fletnu? Leno a co Tvuj chlapec? Chodi uz do pate? |
Lenka dvě dcery 8 a 10 let |
• |
17.9.2006 13:51:04
Ahoj Milado a Leno. Nám škola již také vcelku jde po prvních dvou třídách, kdy to bylo docela hrůza. Začaly i jezdit ze školy samy, jelikož dojíždí do Prahy. Nyní jsem po 1/2 roce od mimodělož. těh těhotná ve 13 týdnu a zatím vše O.K. Do práce nechodím a tak si to užívám. Aho Lenka
|
Lena |
• |
5.8.2006 17:24:10
mám již velké dva syny a desetiletého - 1.12.95, tedy brzy už jedenáctiletého.Škola mu jde dobře, zatím měl vyznamenání, ale někdy je to dřina, musím ho k tomu učení nutit.Když byl ještě druhák, tak to šlo, ale teď by raději lítal venku.
|
Ariela4 | (IP adresa: r41083.50189) |
• |
9.5.2006 10:39:03
Ahoj my máme doma zatím dvě holčičky Adélku 10 let nar. v říjnu 96 a Anetku - 4 roky a Alžbětku která se nám snad narodí v srpnu či koncem července. Měla bych návrh sloučit, tahle narozené starší děti ne podle měsíce narození, ale jen podle roku narození. Takhle je tu méně lidí a většinou si dopisujeme sami se sebou na určité diskuzi. Tak doufám, že tu brzo někdo bude. Docela bych ráda probrala školu a potíže s ní.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.