Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jovanka | 21914 |
18.9.2006 12:56:40
Ahoj, tak 40minut bych miminko taky křičet nenechala, to musí být hrůza :-) Zkus to zase třeba za nějakou dobu, třeba to půjde. Anebo si k malému lehni, ať vidí, že tam není sám, ale říkej stále hají (nebo něco podobného), aby mu došlo, že je čas na spinkání a že ho prostě ven už nevezmeš. Chce to pevné nervy, ale vyplatí se to :-))
Jinak, mám už autíčko, tak se chystám někdy vyrazit za Míšou B.; kdybys tedy měla čas, mohly bychom se vidět a poznat i osobně? :-) A jak je to u Vás doma, myslím tím Tvého milého, už je vše OK? :-) |
Jolka32 | 47073 |
16.9.2006 16:25:13
Zdravím Jovanko!
Já už si říkala co se děje,že nikdo nepíše!To psaní ve škole nám taky dělá problémy,nějak nám mladý pán zlenivěl,přes ty prázdniny! A s tím uspáváním,já nevím,nejvíc jsem ho vydržela nechat řvát 40min. a to jsem se cítila z toho příšerně,bylo mě ho tak líto!!Takže jsem ho opět vytáhla,přiložila k prsu a okamžitě spal,stává se z něj pěkný závislák a ze mě otrok!! Možná až přestanu kojit,tak se to změní!Asi jsem naivní,co? Vidíš,to mě nenapadlo,že bychom se stavili,tak možná příště.Ale,do zoo,mě hned tak někdo nedostane!Ale jinak tam bylo opravdu super,myslela jsem,že z toho malý nebude nic mít a přitom byl z těch zvířat úplně hotový!Dalo by se říct,že to prožíval víc než Honzík! Nějak jsem se rozepsala,tak budu končit,měj se fajn,snad se ti to tentokrát podaří odeslat a mě taky!!!! Papa |
Jolka32 | 47073 |
11.9.2006 10:38:56
Nazdárek,tak jsem se konečně dostala k tomu psaní.Jak se vám všem vede,co nového?Mi byli na dovolené v té Mohelnici,bylo tam super,počasí nám přálo a malý to zvládl perfektně.Až na to,že mi odmítl spát v cestovní postýlce,takže jsem se s ním mačkala já a užívala si těch kopanců,taky si tam pěkně navykl na nošení,kolem byla samá chůva,teď nosím denně 8kg navíc,ani v kočárku nechce být,snad až se posadí tak ho to přejde.Nevím jak ho to odnaučit!Pak jsme jezdili po výletech,na jeden hned tak nezapomenu,přišel mě pěkně draho,byli jsme v ostavské zoo a tam mě okradli.Veškeré doklady,průkazy ..atd. jsou v háji a taky dost peněz,no hrůza!Teď vyřizuji všechno znovu,to je pěkná lítačka.Co škola?Honzík už měl úkoly,takže z něho to nadšení hodně rychle opadlo,Ondra začíná ode dneška,tak uvidíme.Já letím vařit,tak se mějte,papa
|
Jolka32 | 47073 |
8.9.2006 22:02:54
Ahojky,tož takový dlouhý román jsem tu napsala a ono se mi to tam neodeslalo,já bych do toho kopla,asi to nějak blbne,zítra to zkusím znovu.Teď musím letět malý se začíná budit.Tak zatím pa
|
Jovanka | 21914 |
6.9.2006 14:48:01
Ahoj, zdravím po prázdninách! :-)
Jak jste se měli a kde jste byli na dovči? My jsme byli v Beskydech, v Krkonoších, v Jeseníkách a na jižním Slovensku. Všechno bylo super, ale už se těším na opravdový hotel, kde budou vařit a uklízet za mě :-)) |
Jolka32 | 47073 |
18.8.2006 12:24:45
Zdravím holky,tak už máme konečně ten počítač v pořádku,ale jak tak koukám tady nikdo nechodí? Jak bylo na dovolené?Za chvilku už je po prázdninách,to to těm dítkám uteklo,co?Tak zatím papa,zase tu nakouknu,snad tu někdo zavítá
|
Jovanka | 21914 |
21.7.2006 13:42:14
Ahojte, my taky jedeme na dovču, taky z toho mám obavy, ale moc se už těším :-)
Mějte se tu krásně a doufám, že po návratu se zase "uvidíme" :-)) Joli, určitě to bude fajn, uvidíš :-) |
Jolka32 | 47073 |
15.7.2006 17:31:14
Zdravím holky,mám šílené fofry,zítra odjíždíme na dovolenou a já balím,prý to vypadá,že tam budem měsíc a ne jen týden!!!Snad to do toho auta všechno narvem i s kočárkem a potýlkou.Trochu se toho děsím,jak to tam s malým zvládnem,ale budu se snažit dodržovat jeho režim,tak to snad bude v pohodě. Jo a hned jak dorazíme,zkusím zavést ty změny s manželem,ohledně toho hlídání a uvidíme. Tak se tady mějte a za týden papa
|
Jovanka | 21914 |
11.7.2006 14:30:57
Ahoj Joli, tak jak je v tomto počasí v bazéně? Super, že? :-))
My jsme byli pár dní na chatě u Hostýna, bylo tam nádherně. Škoda, že dovolená je tak krátká.... Pokud jde o Tvého muže, co kdybys mu prostě děti dala a ať se může projevit sám? Můžeš mít něco neodkladného ve městě.... Určitě to zvládne, uvidíš :-)) |
Jolka32 | 47073 |
5.7.2006 20:20:13
Zdravím,konečně jsem se dostala k tomu počítači,buď tu někdo seděl nebo jsem nebyla doma.Holky,konečně máme ten BAZÉN,huráááá!!!Dneska večer se tam zajdu opláchnout,je tam krásně teplá voda. Jovanko,tak jsem přemýšlela o tom jak jsi to napsala a s hrůzou si uvědomuji,že on mě asi jako rovnocenou partnerku nebere!!!Už mě odsud opět vyhánějí,takže musím jít,snad se tu ještě dostanu. A vůbec holky,jak prožíváte první týden prázdnin?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.