| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 1998

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 110  [Dalších 70 >>]
Jovanka 21914
3.7.2006 12:36:39
Joli, ale to přece není jen o trpělivosti, ne? On Tě přece musí respektovat jako rovnocennou partnerku, která tady není proto, aby mu dělala služku (a ještě se tvářila, jak moc ji to baví), ne?
I pro něj je lepší, když budeš spokojená....
Zkus mu to takto vysvětlit, snad to pochopí?
Jolka32 47073
3.7.2006 11:29:56
Ahojky,zkusím si to s ním takhle nějak domluvit a uvidím co mi na to řekne,pak napíšu jak jsem dopadla!! Nejspíš to uzavře tím,že nemá čas,že má moc práce,no uvidíme! A proč se to zvrhlo v té poradně? On nemá tu trpělivost vydržet,takže za týden to bylo stejné.
Jovanka 21914
2.7.2006 22:37:52
No a co kdybys udělala to stejné, nebo aspoň podobné - prostě jedno odpoledne v týdnu bude jen pro Tebe - muž přijde domů brzy a bude se celé odpol a večer starat o děti sám. Teď, dokud je maličký maličký, tak třeba jen na 2hod, ale postupně bych počet hodin zvyšovala....
A co Vám poradili v poradně? A proč se to nakonec zvhlo?
Jolka32 47073
30.6.2006 22:23:05
Nebyl takový,když jsme se brali(to bych ho nechtěla)změnil se až,když začal hrát před 5 lety v kapele(spolu jsme 9 let),to je totiž jeho koníček.Kamarádi taky udělají svoje,jsou tam čtyři a z toho je jeden ženatý a ten je pěkně pod pantoflem,druzí dva svobodní.Jenže mě se zdá,že on začíná dávat větší přednost kapele a všem svým kamarádům,takže většina hádek je kvůli tomu a taky hlavně začíná být takový pedant na kluky a to mě asi vadí nejvíc.ON je jako kamarád super,aspoň to všichni říkají,ale jako manžel?To už je horší!
AlčaK 27997
30.6.2006 21:55:06
A to už máš s manželem takové trápení dlouho?
Jolka32 47073
30.6.2006 21:42:15
Já,ale už nevím co s tím mám dělat!!!Byli jsme už i u Míši v té poradně a výsledek?Bohužel žádný,sekal dobrotu asi týden.Asi jsem si už na to zvykla,ale mrzí mě to a budu moc ráda,jestli to někdy dokážu změnit!!!
AlčaK 27997
30.6.2006 21:40:22
My jsme taky měli naplánovaný slavnostní oběd v restauraci, ale dneska se nám ho nějak nepovedlo zrealizovat. Daneček v noci špatně spal, tak měl potom celý den posunutý, jenže jsme měli už naplánované nějaké prohlídky nemovitostí (sháníme domek), takže jsme oběd "odbyli" ve vegetariánské restauraci a tu Pavlínka moc nemusí. Ale na slavnostní oběd určitě dojde o víkendu, pořád je co slavit - náš taťka má v neděli narozeniny.

Jolko, jak "polepšit" manžela v tom Ti asi neporadím, na takové situace opravdu nejsem expert, s manželem jsme měli zatím jen jednu vážnější krizi. I když od té doby to je přece jenom trošku jiné:-((
Jovanka 21914
30.6.2006 21:23:34
Magdička měla taky samé jednušky!! :-))
Akorát slavnostní oběd v restauraci se moc nevydařil, protože tady v cca půl dvanácté začalo pršet, takže jsme nikam nešly (Andrejka, ta roční totiž v kočáru pod pláštěnou nevydrží, došly bychom jako zmoklé slepice).
Počkaly jsme na tatínka, až dorazil z práce, jenže mezitím nám vyhládlo, takže jsem udělala oběd "co dům dal" - na víkend mají přijet manž rodiče a sestra s manželem, mám tedy odmrazenou lednici a nic v ní - velký nákup je plánován na zítra. Bylo to fakt super - špagety (jedna dcera) a rybí prsty (ta druhá).
Jsou to někdy shody náhod :-)
Když jsme slavnostně dorazili do restar, tak už jsme vůbec hlad neměly, tak jsme si daly jen pohár, zeleninový salát a tak :-)) Ale jinak to bylo pěkné, byli jsme v novém podniku, uprostřed je staré auto volha, v něm sedačky naprosti sobě a uprostřed stůl, fakt bezva. Holkám (i nám) se to moc líbilo :-))
No a Joli, to zní fakt dost blbě. Nejde s tím něco udělat?
Jolka32 47073
30.6.2006 21:09:11
Ali je to opravdu na houby,už fakt nevím jak na něj! Nevíte holky jak na to?Třeba poradíte nějaký fígl,který zabere! V neděli s klukama zajedu do Bělé na pstruhy,chtějí tam jet za vysvědčení,tak doufám,že bude pěkně,né jako dneska!
AlčaK 27997
30.6.2006 20:49:50
Jolko, tak to Tě opravdu moc lituju, takovýho chlapa mít doma:-((
Pavlínka měla samý jedničky!
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 110  [Dalších 70 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.