Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
29.9.2009 10:02:05
Ahoj Moni, tak přeju pevné nervy, u nás už to taky začíná. Mariánek měl v noci teplotu, pořád se budil, stěžoval si, že ho bolí hlava nad uchem. Ráno už byl lepší, tak jsem ho dala k babičce, ale teď si vyčítám, jestli jsem s ním neměla jít k doktorce.
Marki, co Lukášek? Není nachlazený? |
2 | 90668 |
25.9.2009 19:04:45
Ahojki,tak vidím že si taky užíváte poslední teplé a slunečné dny.Zítra má být taky hezky,jedeme k našim na hody,tak se těšíme,zvlášt Hynek.Terka byla ted nachlazená(zoubky),dnes mě dokonce nevečeřela,tak si opět užívám.Hynek je taky nachlazený-zlatý léto!!!Dnes donesl už první poznámku,že běhal o přestávce po třídě.To to brzo začíná.Za celý týden jsem totálně unavená kvuli Terce,jak jí lezou zuby tak chce jen mě a mám ji věčně na rukách-ouvej!!Tak snad to bude brzo lepší.Tak si užijte prodloužený víkend a mějte se co nejkrásněji-páááá Monča
|
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
21.9.2009 13:38:53
Ahojky, jsem tu dlouho nebyla..
Karolínka ve školce dobrý - akorát pí. učitelka říkala, že tam nic moc nejí - pár lžiček a něco vůbec ne.. No a doma se pak nemůže dojíst.. Dnes jsem si dala do těla - po dvou letech jsem vytáhla brusle.. Domča spinkal v kočárku a já s ním hodinu jezdila.. Štěstí, že za celou dobu jsem potkal jen asi 10 lidí - ze začátku na mě musel být dobrý pohled Měli bychom aspoň párkrát vyrazit i s Kubou - od října prý budou ze školy chodit na zimní stadion, tak ať si procvičí bruslení.. Bohužel na ledních ještě nestál, tak snad to zvládne |
2 | 90668 |
17.9.2009 18:48:02
Ahoj holky.Peti-Terka v čekárně v pohodě,hraje si tam,ale jak přijdem do ordinece,uvidí mudr v bílým tak začne,no jo no nemužu chtít všechno,Hynek byl v tomto zlatej.Ale jěště nejsme nejhorší u nás,jsou tu děti co už v čekárně pláčou.Jinak ty testy prej budou dělat jen někdy,ale hlavně když bude mít učitel podezření že žák třeba kouřil.Tady jde hlavně o to kouření,alkohol u nás ve škole nikdy nebyl,a taky aby děcka věděli jak se ty ruzné testy dělají.Proto Hynek kápl božskou.U nás dnes prší celý den,takže jsme ztvrdli doma,do toho Terka má rýmu,leze jí 8. tub a je protivná.Tak snad zítra vyrazíme ven.Pááááá Monča
|
17.9.2009 13:43:07
Ahoj, Moni to je fajn, že Terka byla u doktora OK. To u doktora brečí vždycky nebo měla jen nějakou špatnou náladu?
Já už taky děcka cpu vitamínama. Taky se mně zdá, že to docela pomáhá. Ty jo, to bych asi přemýšlela, jestli souhlasím s těma testama na návykové látky. Co k tomu školu vede, že chce dělat takové kontroly? Já už jsem v práci celkem zvyklá. Ale to neznamená, že mě to baví Ale vždycky si vzpomenu, kolik mi platí a to mě trochu uklidní :-D Mariánek ve školce celkem v pohodě. Ráno se mu tam sice nechce, ale vždycky to nějak uhraju. Od pondělí se ve spaní nepočural. Slibuju mu za to odměnu a asi to funguje |
2 | 90668 |
16.9.2009 19:03:37
Tak jsem dnes byla s Terkou v poradně(18. měs),moc se mudr líbila,i když to celé prořvala.Hynkovi každou zimu nechávám napsat na imunitu Rybomunyl,zatím docela pomáhá,takže opět startujem od října do března.Ve škole se mu nelíbí,mají novou učitelku z angliny a ta jim fakt dává zabrat,no což však je to třeba.Má zatím 3 jedničky z angliny a 1 trojkuz opakování o přírodě.Tak jsme se smířili s tím že jedničkář nebude.Marki-sem tam pročítám tvuj blog,máš to holka fakt těžký.Peti v práci doufám že už parádá!!a ve školce děti snad už vpoho!!Včera jsem podepisovala zda jako rodič souhlasím s tím že děcka(i muj Hynek)bude ve škole dělat testy na návykové látky,jasně že ano!!A při té příležitosti mi Hynek řekl že na začátku prázdnin ho děcka donutili aby si dal čvrtku cigára,praj mu to vubec nechutnalo,mě málem odváželi když mi to řekl a slíbil že už to nikdy neudělá.On totiž strašně bulel a bál se že zemře,tak snad to dodrží.Stejně si myslím že jednou kouřit bude nebot krom mě kouří doma všichni,i já to zkoušela ale né tak brzo.Ach jo,máme to trápení s těma dětma.Tak se mějte moc hezky-Monča
|
Markéta a Luki | 95993 |
14.9.2009 17:17:34
Ahoj Pecko, to víš, že by se hodil, dokonce ani sehnat ho není tak obrovský probém ( naproti některým pomůckám je to hračka ), ale je to starost na víc. To víš, že by jsme ho chtěli, tedy já a Luki, ale to znamená zase dlouhé procházky a když je venku škaredě, tak prostě do toho nečasu Lukiho vzít nemůžu a zase nemůžu omezovat toho pejska. Je toho moc pro i proti. Každopádně kdyby se mi někdy podařilo se nějak dostat do domečku, tak ho máme určitě. Od děcka jsem měla psa, takže mi to docela chybí. Ono je to člen rodiny, který je vděčný i za pohlazení, neřve po tobě, je vždy u tebe, prostě takový kámoš do nepohody )
Jinak máme nemocnou asistentku, takže si opakuju učivo pro 4. třídu. Celý týden , to budu dlouho vydýchávat |
14.9.2009 14:20:48
četla jsem tvůj blog. Vám by se nehodil asistenční pes? Asi to není jenom tak ho získat?
|
14.9.2009 10:02:57
Ahoj, my jsme byli o víkendu na chatě a bylo celkem fajn. Nepršelo a celkem i sluníčko se dralo. V neděli jsme dělali děckám cestu za pokladem. Šly po fáborkách a plnily úkoly. Radek to měl vymakané, přemýšlel a vyráběl to celý týden
Dnes Mariánek ráno ve školce brečel. Nechtěl jít do třídy a když ho učitelka vzala do náručí, tak se vzpouzel a brečel. Ale byl to spíš vzteklý řev než lítostivý, tak snad ho to brzo přešlo. Dani co Karolínka ve školce? |
Markéta a Luki | 95993 |
12.9.2009 15:44:59
Ahoj holky
jak se máte o víkendu ? U nás je škaredě, tak sedíme s Lukim doma, ten hraje střílečky na počítači a já se vesměs nudím. Ne že by tady nebylo do čeho píchnout, to zase jo, ale mi se do toho prostě nechce Takže pěkný a hlavně nedeštivý víkend přeju |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.