| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 571  [Dalších 381 >>]
Markéta a Luki 95993
2.10.2009 18:44:53
Jejda Dani, ty si koukám taky užíváš ~;((
A nám už topí od úterka ~R^
Pěkný víkend ~b~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
2.10.2009 11:02:59
Ahojky,
teda venku je zima, v bytě je zima.. Už se těším, až nám začnou topit.. Už se těším, až tu zase budeme mít 22-23 stupňů.
Domíkovi dávám punčocháčky a tepláčky a ještě teplé ponožky ~d~

To je dobře, že Mariánek i Luki už jsou v pohodě. Nám se zatím nemoci vyhýbají - jen jsme byli všichni nachlazení.. Akorát jsem dnes šla s Domíkem k doktorce, protože má zalepené očičko a dnes ho měl i červené - vyfasovali jsme ATB kapky a mast.. To zase budou boje - üž asi dva týdny mu odsávám rýmu a teď ještě oči..
Za chvilku si půjdu pro Karolínku do školky - štěstí, že je víkend před námi - zítra mě před osmou nikdo z postele nedostane ~t~
Markéta a Luki 95993
1.10.2009 10:21:22
Tak to je fajn, hlavně ať mu to vydrží ~z~~R^
My byli dneska na kontrole, tak už je v pohodě, do školy je v pondělí, doktorka ho sice chtěla nechat ještě týden doma, ale to jí neprošlo. ~t~ ( teda z mé strany , Luki by tím byl nadšný, ale já už prostě potřebuju aspoň na to dopoledne vypnout. )

Zatím se mějte, přeju všem aby to bylo bez nemocí a aby se zpátky vrátilo to babí léto ( které my mimochoden strávili v nemocnici, takže by jsme si ho rádi užili ~;) )
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
30.9.2009 13:23:24
Mariánkovi už je dobře, mohl by jít do školky. Včera odpoledne spal 4 hodiny v kuse, pak jsem mu nahřívala krk a je to dobré. Zítra půjdu do práce, ale Marošek bude ještě dva dny u babičky.
30.9.2009 13:22:01
Marki, jsem ráda, že už jste doma. V nemocnici je to vždycky na prd, ale to jak se Luki dusil muselo být příšerné. Tak už jste z nejhoršího venku. Teď jenom aby Lukášek zase trochu zesílil a byl fit jako předtím.~s~ Snad se vám teď nemoci zase chvíli vyhnou. Je opravdu smutné, že manžel s váma nebyl ani první den po propuštění z nemocnice.Že se nestydí :-© Držte se ~R^
~x~
Markéta a Luki 95993
29.9.2009 21:46:27
Ahoj Moni,
Lukis dostal ještě antibiotika na doma, ale je mu fajn. Jediný problém je v tom, že je po týdnu ležení tak slabý, že se nedokáže sám najíst, napít, když se ve vozíku rozjede, tak má tak slabý krk, že mu hned spadne hlava.~;((
Jinak tady teď večer sedím u počítače a bulím jak kráva, protože jsem si naivně myslela, že když přijdeme po týdnu domů, tak se tatíček "obětuje" a bude aspoň ten první den s námi doma. Ale priorita dostala přednost ~n~
Takže opět stejný starý kolotoč, věčně budu mladému odpovítat, kde je taťka, proč tu není, proč s námi nikam nejde a pod. Ještě chvíli a skončím v blázinci.

Tak jsem si zase postěžovala ~f~

mějte se ~;)
2 90668
29.9.2009 18:44:30
Ahoj Marki,tak ted jsem dočetla tvuj blog a bulela jsem jak malá holka~n~.Na konci všem děkuješ ale my tady děkujem tobě~x~~;) a smekáme jak to bezvadně vše zvládáš~R^,musíš být už dost chudáku z toho vše obrněná.Zlatý léto,ted to bude s nemocemi čím dál huř-fuuuuj!!!~q~Luky je doufám už v pořádku,jak dlouho bude marodit?Já jsem si říkala že na blog nepíšeš,že se muselo něco stát,uf.~;((Peti-a co malej,už je taky v pořádku?Má to z toho balonu?~d~Tak se nám tu dost ochladilo,dnes večer poprvé topíme,kvuli malé hlavně na koupání.Máme nový kotel co nám v loni rozbil tchynin brácha~o~,tak to jde vidět že je tu tepleji.~R^Topíme dřevem a na noc v zimě plynem.Tak se docela ušetří.~R^Mějte se hezky,at jste všichni zdraví-Monča~;)
Markéta a Luki 95993
29.9.2009 16:24:30
Ahoj holky, hlásím se po delší době, od minulého pondělí jsme byli v nemocnici - zápal plic ~n~. Dneska nás konečně pustili, tak jakmile se aklimatizuju, písnu, jinak většina zpráv je už na blogu.

Zatím ~;)
29.9.2009 12:58:37
Tak mě babička volala, že Mariánek nevypadá dobře, tak jsem s ním jela k doktorce. Ale ani doktorka neví co mu je. Buď je nachlazený nebo ho možná hlava bolí od rány balonem, co včera dostal do obličeje. Třeba si pohnul svalama. Takže mu mám dávat Ibalgin, kapky do nosu a nahřívat krk. Když to do zítra nepřejde, tak máme přijít. Snad to bude dobré.
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
29.9.2009 10:23:36
Zdravím, u nás byl víkend většinou pracovní. Konečně mám umytá okna, převlečené postele, uklizeno ..... Starší byli u babičky a v sobotu hlídal nejmladšího taťka. V neděli odpoledne jsme měli vyrazit celá rodina na bruslích (Karolínka na kole a Domek v kočárku), ale manželovi zavolal po letech jeho "kamarád", tak se radši domluvil s ním.. Achjo - toho fakt nemám ráda - kdysi jsme se kvůli němu několikrát rozešli a já měla nervy na pochodu. Snad to byla jen jednorázová akce a víckrát se neozve..
Včera byl snad poslední hezký den, tak jsme byli zase na bruslích. Dnes se mi špatně i chodí ~t~

Moni, mám něco podobného - Domek je strašný mamináč - přes den to jde (jen na něj nesmí promluvit cizí člověk) a večer a v noci s ním můžu jen já - tatínek ho včera chvíli měl, abych se mohla umýt a mohl se zbláznit ~q~

Peti, snad bude Mariánek v pořádku.. A babička by s ním k doktorovi nemohla zajít?
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 571  [Dalších 381 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.