Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Markéta a Luki | 95993 |
9.10.2009 19:42:39
Ahoj
Dani, jo přesně tak, tak nevím, co si mám o tom myslet. Výročí je dneska, dostala jsem to včera a doteď nevím, kde je . Prostě na palici. A ty jsi alergická na protlak nebo na jakoukoliv chemicky připravenou konzervu ? Příjemný víkend všem ) |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
9.10.2009 12:42:45
ahojky,
Market, to je dobře, že testy byly O.K. A to jsi dostala dárky k výročí od manžela? To bych asi taky nevěděla, co si o tom myslet.. Moni, snad na to podrobnější UTZ se zjistí lepší zprávy Peti, taky jsem bojovala s kapkama - ale do očí a Dominikovi.. Měl zánět, tak jsem musela několikrát denně kapat a na noc mastičku.. To byl teprve boj Ale dalo se.. Teď je takové blbé počasí.. My taky na střídačku rýmujeme a kašleme... Dnes jsem ani Karolínku nedávala do školky.. Akorát jsem si byla na oběd a polívku jsem si ani nedala - rajská a rýže vypadala dobře, tak jsem trochu snědla.. bohužel v tom taky je asi nějaký protlak, tak jestli se neozvu, tak mě dostala alergie Přemýšlím, jestli počkat, jestli z toho něco bude nebo si preventivně vzít léky.. |
2 | 90668 |
9.10.2009 12:08:07
Ahojki,též vás zdravím.Mariánkovi přeji brzké uzdravení a velkou sílu v boji s kapkama,nače Terka díky bohu leží a já stříknu do nosu,na kašel to je horší,to jí nejede.Peti přeji vše nej k výročí!!a též přeji aby se tvuj polepšil a byl na furt s váma!!U nás teplota klesla ze včerejších 25 na dnešních 13°C.Fuuuj já chci taky teploučko!!!Normálně topíme nějaký ten den už na večer kdy se jde malá a pak my koupat,ale zítra asi už od rána,máme starý barák a to se nedá netopit.Tak se mějte,pá holky a budte všichni v pohodě a zdraví!!
|
Markéta a Luki | 95993 |
9.10.2009 11:23:20
Ostrava zdraví Hodonín
Mariánkovi držíme palečky ať z toho nic není. A ty se drž při boxovování s nosem a kapkami Každopádně si výstavu užijte. Já jedu zítra s kamarádkou na hory a Lukise hlídá tatínek ( jinou možnost neměl ). Mimochodem, dnes je to 10 let co jsem se vdávala Dostala jsem už včera kytku a prstýnek, krásný, ale já bych raději nedostala nic, nebo vlastně jo, chtěla bych zpátky svůj klasický život, chtěla bych aby jsme byli zase rodina, aby mě někdo objal a řekl, že mě má rád. Toho se ale asi nedočkám. Po pravdě nevím, co si mám o tom dárečku myslet, mám z něho radost, to jo, ale ..., myslím, že mě chápete. Každopádně i když slíbil, že bude doma, tak ... Všechny zdravím Markéta |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
9.10.2009 10:16:20
Haloo, hlásí se Hodonín. Tady stejně škaredě jako u vás
Mariánek má rýmu a začíná kašlat. Ach jo. Cpu do něj kapky a když ho přeperu, tak mu stříkám do nosu Snad se přes víkend zdrchá. V neděli bysme chtěli jet do Brna na interaktivní výstavu, tak jsem zvědavá, jestli to klapne. Chce se mně spát. Myslím na svoji postýlku |
Markéta a Luki | 95993 |
9.10.2009 8:48:25
Halóóóóó, kde jste kdo ?
Tady se hlásí Ostrava , máme tady zataženo a zima, brrrrr. Včerejšek byl o 15 stupňů teplejší, já chci včerejšek zpáááátky Mějte se |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
7.10.2009 8:28:15
Moni, moc držím palce, ať ti navrhnou jiné řešení než operaci A neboj, všechno dobře dopadne.
|
Markéta a Luki | 95993 |
5.10.2009 20:07:04
Moni, to je mi moc líto a držím palce ať to není tak hrozné jak to vypadá, třeba to půjde zmenšit a rozehnat nějakýma práškama. Jinak tvé obavy znám, taky jsem dneska šla k doktorce pro výsledky jako na popravu, myslela jsem taky na nejhorší a cítila se úplně stejně jako ty, když jsme si uvědomila, že by měl Luki zůstat doma s tatínkem. O jídlo ani tak nejde, on už je velký a řekne si co a jak, ale např. teď v sobotu jsem byla večer na chvíli s kamarádkou, přišla jsem domů před desátou a i když jsem manželovi říkala, že se Luki v noci budí a někdy se nemůže nadechnout, že musí spát s ním, protože jinak to neuslyší, tak jsem ho našla v ložnici jak spí a Lukis v pokojíku
Takže , Moni, drž se, dopadne to určitě takto |
2 | 90668 |
5.10.2009 18:40:23
Ahoj Marki,tak to ti ze srdce gratulujiže výsledky dopadly dobře.Já dnes byla na gyndě a mám tam 5cm cystu,příští čtvrtek jdu opět na UZ ale na lepší tak tam se uvidí co a jak.Už ted z toho šílím,nebot si nedovedu představit že Terka by měla být s někým jiným asi tak 2-3 dny,je totiž mamánek a ostatní členové rodiny nemaj páru co malá jí,jak chodí spát,...prostě ten její režim.100% vím že by jí babi dávalá jíst to co já si nepřeji a manžel nemá páru o malé,vlastně ani babi,a vím že by malá plakala,už ten pocit mě děsí.Operace asi dle mě bude nutná,ach jo!!Fakt se dost bojím.
|
Markéta a Luki | 95993 |
5.10.2009 16:44:45
ahoj holky, jdu se pochlubit, stěry na gyndě dopadly dobře kontrola až za rok - huráááá
Pěkný den |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.