Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Markéta a Luki | 95993 |
20.10.2009 17:31:04
Hlásím, že Lukis je opět marod
|
2 | 90668 |
17.10.2009 11:46:04
Ahojki.Peti-taky ti závidím že máš možnost být častěji ve společnosti,to odreagování fakt chybía hlídání moc není.Manžel má dnes narozky,ráno jsem nahodila že bych po dlouhý době šla na večeři(tentokrát i s malým Hynkem),moc se mu to nezamlouvalo,má dost práce,ale nakonec že to zkusí stihnout.V 6 večer dám malou spát a pojedem,je to kousek a za ani ne 2 hodky jsme zpět.Mě potěší i to i blbý nákup do Brna-je to přece jenom změna.Dnes mají Hynek mít za školou drakiádu,ale od rána tu prší takže z toho nic nebude,asi to nechají na příští týden.Ráno se malá opět zbudila s teplotou(další zub),ted oběd nechtěla,tak doufám že nám ta večeře vyjde.U nás i v okolí ted řádí vši ve škole,tak jsem musela chudáka Hynka vzít na 2mm ježka,trochu mu to bylo líto musel totiž shodit toho svýho kohouta na hlavě,ale říkal že se bojí aby to malá nechytla.To nechápu kde se ty vši berou??Že by rodiče nedbali na hygienu??Marki-viděla jsem fotky tvé nové kuchyně-velká pochvala,jseš fakt šikovná,nechceš dojet k nám,taky nás to čeká!!V pondělí jedu na gyndu dát výsledky z UZ,tak snad to bude v poho,a nevymyslí zas neco!!Od středy tu byla taková zima a vítr že jsme byli doma,prší,tak snad zítra pokud bude malá ok se dostanem ven,je to už na palici!!Dani-to s tím kojením jsem ráda že víš jak to cítím,ted už mě tak připadá že si malá v noci sáním ulevuje od bolesti dásní.To pak bude probrečených nocí,uf!Tak se mějte hezky-Monča
|
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
16.10.2009 21:27:34
Moni, to je super, že je to v pohodě Já právě antikoncepci nechtěla dokud kojím.. A přemýšlím, až přestanu kojit, jestli vůbec nějaké prášky budu chtít - už jsem si odvykla a určitě bych zapomínala...
Kojení.. já si říkám, že tentokrát zhruba rok a končím... Karolínku dva roky, byla jsem vyřízená - pila přes den i v noci a to fakt hodně.. I tak jsem to obrečela a pořád si říkala, jestli opravdu mám přestat.. Ale udělala jsem fakt dobře.. Takže Domíka nechám tak do ledna a pak asi taky skončím.. Zítra jedu pryč.. Máme zase srazík s holkama z prosince 2008. Tentokrát menší - sjede se nás 5 a tentokrát jen s "miminama". Tatínky a starší sourozence nebereme Ale počasí bych rozhodně brala lepší. U nás pořád prší Tak se mějte.. zase příští týden. |
Markéta a Luki | 95993 |
16.10.2009 16:14:43
Pecko, závidím , taky bych někam vyrazila, ale mám smůlu, není hlídání a ještě ke všemu Lukis ráno vstanul s tím, že ho škrábe v krku . Tak uvidíme přes víkend, co se z toho vyvine. Doufám, že nic a že v pondělí normálně pošupajdí do školy.
U nás jenom pořád lije, ale už ve Frýdku jsou závěje . Já chci zpátky to krásné babí léto. A to hned Hezký víkend pokud možno bez deště a sněhu |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
16.10.2009 8:25:43
Moni, tak to je fajn, že to tak dobře dopadlo A kojila jsi opravdu dlouho, nemusí ti být nic líto I když já vím, přijde to líto, že už to období končí.
Marki, u vás taky prší? Já pořád vidím fotky s hromadami sněhu a tady jenom mrholí. I když taky dobře. Do zimních bot se mně ještě nechce Dneska jdu s partou na bowling a pak si někam sednout, heč Tak už se těším. |
Markéta a Luki | 95993 |
15.10.2009 21:46:24
Moni - supééééééér
U nás je taky škaredě, lije pořád jako z konve . A už mám kuchyň Mějte se |
2 | 90668 |
15.10.2009 11:55:17
Ahoj holki!!Tak dnes jsem byla na tom UZ a velikáááááááááááááááá uleva,jak jsem dostala menses tak to prasklo a nic tam není-hurááááááá!!!,prej to bývá u cerezette,a já i muj v čekárně jsme už trnuli co bude s malou-šlo vidět na mým manželovi že si taky ulevil,už přemýšlel jak vařit kaši,že z malé jěště víc zešediví,....Tak v pondělí jdu mé mudr dát výsledky,bylo fajn že ten UZ dělala její dcera.Mám tam akorát malou endometriozu,ale pokud neplánujem další mimi,což už ne,tak to nevadí.Uff to jsme si ulevili!!A tak jsem se rozhodla že doberu poslední 2 plata cerazette a skončím s kojením.Malé jsem dala co jsem mohla,myslím že jí to stačí.Ty nervy mi za to nestojí.Asi to trochu opláčem obě,ale jednou to stejně musí přijít(odstavení)Tak potom mě aspon už nebudou padat vlasy a nebudu přibírat a hlavně ty cysty!!Tak se mějte hezky,u nás je taková zima že s malou(ani Hynek)nejdem 2.den ven.Hynkovi se do tý zimy nechce.Pá-Monča
|
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
13.10.2009 10:01:25
Market, na cokoli z rajčat... Takže to musím hoodně hlídat.. Jsen zjistila, že i ve skleničkách pro děti jsou rajčata, takže nemůžu ochutnávat.. Zjistila jsem to po šestinedělí a mám se hlídat rok, pak to můžu zkoušet pomaličku, co to se mnou udělá.. V ten pátek jsem to nakonec dorazila všechno A dobrý..
Karolínku mám až do středy ještě doma.. Pak už půjde.. |
Markéta a Luki | 95993 |
12.10.2009 18:48:59
Ahoj holky,
jsem grogy, škrábu kuchyň a vůbec to nejde, je to mastné a nechce mi jít ta omítka dolů a když už jde, tak až na panel Taky nevím, co si o dárku myslet . Na horách jsme byly jen 1 den a bylo to super |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
12.10.2009 8:10:28
Marki, to je fakt divné, když se k tobě manžel chová tak hnusně a pak ti dá prstýnek Asi si na něco hraje.
Jak dlouho budeš na horách? Užij si to, i když asi bude škaredě. Marošek pokašlává, ale docela dobrý. Je ve školce. Včera jsme byli v Brně na té interaktivní výstavě a bylo to fajn. Jenom Mariánka to nebavilo, je ještě na to malý. Je tam 60 exponátů, se kterýma si děcka můžou hrát. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.