| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 571  [Dalších 411 >>]
2 90668
2.11.2009 11:54:45
Ahoj Marki,prosím tě a kdy se to stalo?a jak?Luky nemohl dýchat,že skončil chudinka na ARU?~n~~;((Držím palečky at se Luky hlavně probere a bude zdravý!!~s~~s~~s~~R^~R^~R^Jinak je mi moc líto ale známost nemám ohledně toho přístroje,tak at je Luky co nejdřív doma a zdravý.Já jen doufám že Lukyho tatka za ním chodí denně!!!~o~~;)Držte se Marki a dej vědět,ARO je svinstvo taky jsem ho zažila,fuj!!~q~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^~x~~x~
Markéta a Luki 95993
1.11.2009 20:34:06
Ahoj holky,
jenom rychle a ve zkratce. Lukášek leží na ARU napojený na přístroje, které za něho dýchají. Během týdne mu udělají tracheostomii, protože ty jeho svaly u plic už nezvládají.~n~ Teď je zaintubovaný a v umělém spánku, po té trach. ho začnou probírat a pak se uvidí. Dneska jsme se bavili s doktorem, že by mohl s přístrojem i domů, ale na ten blbý přístroj se čeká rok i více. Takže pokud máte některá známosti na ministerstvu, tak prosím o přímluvu.
Jinak nechodím k internetu vůbec, od rána od 10 do večera do 8 u něho sedím a pak už nemám sílu na nic.
Tak prosím držte palce, pěsti všechno co máte ať to dopadne co možná nejlépe.
Mějte se krásně
Markéta
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
27.10.2009 14:57:48
Moni, tak ať pudr brzo zabere. To je naprd taková léčba. My zase už měsíc natíráme každý večer Mariánkovi pupínky takovou tmavě zelenou vodičkou. Má to hlavně na noze, ale taky pár na bříšku. Zatím to nevypadá, že by to chtělo zmizet, ale doktorka říkala, že to bude trvat dlouho.
2 90668
27.10.2009 12:43:39
Ahojki,taky se dívám na její blog,že tam ani nepíše,snad je Luky v pořádku,uf!!~;((Dnes jsme s malou byli na kožním,jasně že nezjistili nic a to jí zkoumali 2 doktorky.~q~Má virovou alergii neznámého puvodu,doufám že jen přechodně.Dostala pudr(hnědý)takže musím vytáhnout starý oblečení,novýho by byla škoda a Fenistil kapky.Je osypaná na obličeji a bříšku,tak nevím co to je.~d~Nemocná taky nebyla,jen před 14 dny měla 2 dny jen teplotu,to ale bylo k zoubkum.~d~Hynek,je nadšenej z 5 dnů volna.~z~Museli jsme mu dnes do školy koupit atlas světa-250kč v háji.~a~No což když to potřebuje.~;)Už kupujete dárky?Já už má tak pulku,nesnáším ten shon pak.Tak Marki snad dáš vědět jak je,držím palečky-Monika~;)
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
27.10.2009 7:26:45
Tak to vypadá, že Markéta s Lukáškem nemoc zase nezvládli ~;(( Tady se neozvala a na blog taky nepíše. Snad nejsou zase v nemocnici.~s~
Rezie 21014
25.10.2009 10:26:17
Ahoj ,chtěla bych poprosit každého, komu se líbí můj slogan na www.dobra-mama.cz v galerii sloganů, aby mi dal hlas. Soutěž probíhá od 22.10 do 28.10 2009. Všem co hlasovali pro můj slogan MOC DĚKUJI. Tereza
2 90668
24.10.2009 11:55:21
Ahoj holky,tak dnešek máme smolný den,manžel jel do Vyškova opravovat auto a volal mě,že musíme co nejdřív koupit nový auto,že je to o život.~q~~o~Je to fakt smula~n~ted před koncem roku,tak to vidím že podkroví asi se bude muset posunout,a já už se tak těšila že budeme mít svoje bydleníčko!!~n~~n~A malá potřebuje pokojíček tak nevím jak to dopadne.~d~To zas nějakou dobu budem chodit 7 lidí na jeden záchod,ach jo!!~q~~q~~q~~q~~q~~q~Ale abych vám furt nekazila náladu,tak už delší dobu posílám kody od ACTIVIA a ted jsem poprvé v životě vyhrála a vybrala jsem si lesk od AVONU,aspon něco,že?Že by to bylo bolestné za to auto a podkroví??~t~Tak se mějte hezky,pá Monika~;)
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
21.10.2009 22:40:19
A Luki, ať se zase brzy uzdraví ~x~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
21.10.2009 22:39:01
ahojky, myslela jsem, kolik toho budu muset dočítat...
O víkendu jsem byla pryč - měli jsme srazík s holkama z prosince 2008 - sešlo se nás jen pět - u jedné z nás - kousek za Zlínem.. Ale bylo to super.. Tentokrát jsem vzala s sebou jen Domíka. Jen v neděli jsem měla od rána migrénu a i jsem zvracela... Večer už to bylo lepší, ale ráno jsem se vzbudila s horečkou a za chvíli jsem se už ani hnout nemohla... Doktorka říkala, že to vypadá na pravou chřipku.. Ještě dnes mi nebylo moc dobře, ale jen ležet nemůžu (však to znáte..) Štěstí, že se mnou zůstal manžel doma, takže se aspoň věnoval dětem.. hlavně v pondělí a včera bych to s nimi nezvládla.
Teď doháním, co se dá - musím zase mrknout na tvůj blog - Market.. Kuchyně mě zajímá - příští rok se chystáme na změnu - zhruba vím, jak to chci, ale stále čerpám nápady. O tom víkendu jsem obdivovala tu kámoščinu ~t~
A víc nemám co psát.. jsem teď pořád zalezlá doma a už mě to nebaví. Ještěže Kája chodí do školky - aspoň se tam trošku vyblbne. Domík chudák už taky nebyl dlouho venku.. Zítra ještě ne, ale v pátek ho pořádně provětrám.
2 90668
20.10.2009 18:35:07
Ahoj Marki-to je teda pech~n~~a~a smula že je chudák Luky opět marod~;((,do toho blbý počasí,tomu zdraví nepřidá,jen at se vyléčí aby nemusel zas skončit v nemocnici.~a~Tak držím palečky~R^~R^at je Luky brzo zdravý!!~;)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 571  [Dalších 411 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.