| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 571  [Dalších 421 >>]
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
18.11.2009 8:46:56
Ahoj holky, tak já jsem ode dneška slaměná vdova. Radek v noci odjel služebně do Mělníka. Bude tam do pátku a pak příští týden taky a kdoví jak dlouho ještě. Budu mít veselo. Dvě děcka, já v práci a Radek v čudu. A zrovna to tak blbě vyšlo, že příští týden v pondělí musím být v práci do pěti, v úterý jedu na školení do Brna, přijedu večer a ve středu nejde ve školce elektřina, teplo a teplá voda. Ať žijou babičky :-)
Markéta a Luki 95993
11.11.2009 22:14:49
Ahoj holky, jenom v rychlosti, páč fakt nestíhám. Od rána od 10 do večera do 8 sedím u Lukiho. Dneska se mnou už i komunikoval, bylo vidět, že mu je líp. Tak to honem klepu na dřevo. Mluvit nemůže, tak jenom ukazuje hlavou jestli jo nebo ne. Ale je šikovný a moc se snaží.
Jinak koukám, že někde jsou taky nemocní, tak přejem vyzdravení, někde se užívá na návštěvách - závidíme ~f~

Mějte se moc fajn
Ahoj Markéta
9.11.2009 12:39:44
Ahoj Moni,
ségra neví co bude mít. Nechtějí to vědět. Jinak je zatím všechno v pohodě, akorát ji to už zmáhá. Docela brzo, když termín má až v půlce února. :-)
2 90668
9.11.2009 11:49:58
Ahoj holky,taky čtu blog Markétin,je mi ho chudáčka moc líto,držím mu palečky at je brzo fit a doma.~x~~x~Terce minulý týden pupínky zmizly,ale o víkendu se zas objevili tak mažu nanovo.Na kožním si nevědí rady,tak nevím kdy to na furt zmizí.~n~Peti tak držím palečky,určitě ti to vyjde!!~R^~x~Jinak taky nic novýho,Hynek byl trošku nachlazený,ale ted už je ok.Se divím že to malá nechytla jak spolu dělají blbinky.~t~~d~Byla u nás včera švagrová,má 27.11. termín porodu,tak jsem jí moc ráda jěště jako těhulka viděla.a tiše záviděla.~f~Už se bojí,neví co jí čeká jako poprvé.Až se malej narodí tak tam pojedem k nim domu.Jěště jsem u nich nebyla,nedávno se stěhovali,tak to máme z ruky nebot bydlí 250km od nás.Tak se moc těším jak se budu muckat s malým Patričkem.~b~U nás je normální podzimní den,ale dá se to.Peti a co sestra jako těhulka,vše v pohodě a víš co bude mít??Hezký den -Monika~;)
9.11.2009 10:40:38
A ještě jsem se nepochlubila, že s největší pravděpodobností budu mít od ledna nové místo. Je to jenom o patro výš, jiný úřad ale pod stejným ministerstvem. Držte palce ať to vyjde.
9.11.2009 10:37:37
Marki píše do blogu. Lukášek je po tracheostomii, je vzhůru, ale bolí ho to a vadí. Zatím nemůže mluvit. Ale je statečný a snaží se. Budou cvičit ruce, protože po té době kdy je nepoužíval je musí posílit. Ale všechno by se mělo časem zahojit a uklidnit.

My jsme byli v sobotu u ségry. Anuška a švagr měli narozeniny. Ségra má vždycky hrozně vychystané, hromady jídla, tak jsme si dali do nosu a děcka si pohrály. Byla tam ještě dvouletá Nelinka, tak bylo veselo :-)

Včera jsme byli na výstavě loutek a loutkovém představení. Divadlo bavilo jenom Ráďu, na Maroška tam bylo moc mluvení a málo akce :-) Ale výstava byla super. Kromě loutek vystavených tam byly i takové, se kterýma si mohly děcka hrát. Nemohli jsme je odtud dostat :-)
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
9.11.2009 10:09:19
pořád se dívám, co Markéta a Luki.. zatím žádné zprávy.. Snad už je líp ~x~

U nás nic nového.. Kuba do školy, ze školy, úkoly a za klukama.. už ho skoro ani nevidím.. O víkendu bývá u babičky.
Karolínka zase začala pořádně chodit do školky.. Od září jsme si předávali nemoci..Ani nevím, co všechno jsem tady psala.. Předminulý týden měla ona i Domí atb, tak snad už se z toho dostali. Akorát minulý týden se mi po těch atb Kája osypala.. Zase si navykla být doma a čtvrtek a pátek nástup do školky oplakala.. Přitom ještě nedávno brečela, když musela být doma...
Dnes je venku škaredě.. Prší a prší - slušně řečeno.. Domí je protivný.. jako obvykle ~t~ Jdu mu dát jogurt - po jídle bývá veselejší - chlap... ~m~
4.11.2009 8:08:24
Ahoj, včera jsme byli s Mariánkem na tříleté prohlídce u doktorky. Všechno celkem v pohodě až na to, že nezná barvy, jenom červenou :-) A trochu mu ujíždí oko, tak se musíme objednat na očním. Snad nevyfásnem klapku ~:(
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
3.11.2009 22:30:40
Co se to tu dočítám?
Chudák Luki.. Je mi z toho smutno.. A to jsem chtěla napsat, jak se pořád plácáme v nemocech.. Už je všechno dobrý - děti dobraly atb, mě přestává bolet v krku, ale pro změnu se Karolínka osypala.. Takže strávila ve školce jeden den a dnes a zítra je doma.. I když jen kvůli alergii..
Tak snad už bude jenom líp..
Peti, taky jsem to tak pochopila.. že Luki bude v nemocnici než budou mít přístroj.. Chjoo.. Je to hrozný..
Market, holka, drž se - myslím na vás ~x~
2.11.2009 15:09:27
Markétko tomu cos psala moc nerozumím, ale nevypadá to dobře. Držím palce ať se Lukimu co nejdřív uleví. Bohužel na ministerstvu nikoho známého nemám. Až mu udělají tu tracheostomii nebo co, tak ho proberou, ale bude muset zůstat v nemocnici dokud nebude mít ten přístroj domů? Je mně vás hrozně líto a budu na vás myslet. Držte se ~s~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 571  [Dalších 421 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.